- 26 Ekim 2016
- 397
- 468
- 33
Sanırım anladım neden engellediğini. Wp son gorulmesı kapalı.msjlarmı üstten okuyp kapatıyodu.facede aktif oldugunda goruyodum aktifsin nedn yazmıyosun dıyodum.Herkesin acıyla mücadele etme yöntemi farklı olabilir.Kimi yalnız başetmeyi tercih eder,kimi sevdiklerine sarılarak.Senin sevgilin yalnızlığı seçmiş.Buradaki tek aklıma takılan,bu acının içinde sosyal medya engelini nasıl düşündüğü.Çok ümit bağlama derim.Biraz da zaman tanı.Yüreği soğusun biraz.Çok taze daha.Kolay değil.
Birlikteyken herşey çok güzel ayrıyken cok soguk.neden boylesın desem göremıyorum her zaman işte moralım bozuk anla biraz fılan derdi.kardeşine yazmıstm ev adresnı öğrenıym dıye sinirlendi sakın gelme diye.
Yanımdayken sevıyorum aşığım gidince buz gibi soguk ve kısa msjlar napıym ben şimdi.
Babası hastayken ayrıydık,yınede sordum yanında olıym dedm gerek yok dedi.bu şekilde yazarsa nası yaklaşabılırm ona.buluştuğumuzda da babam hastanede yattı arayıp sormadın dedi.iyde sorunce gerek yok dıyosun yazma dıyosun ben nası yazıym yazdıkca sinirlenıyosun bunaltıyosun beni dedin dedım.hiç bişe demedi