Sizce neden?

Herkesin acıyla mücadele etme yöntemi farklı olabilir.Kimi yalnız başetmeyi tercih eder,kimi sevdiklerine sarılarak.Senin sevgilin yalnızlığı seçmiş.Buradaki tek aklıma takılan,bu acının içinde sosyal medya engelini nasıl düşündüğü.Çok ümit bağlama derim.Biraz da zaman tanı.Yüreği soğusun biraz.Çok taze daha.Kolay değil.
Sanırım anladım neden engellediğini. Wp son gorulmesı kapalı.msjlarmı üstten okuyp kapatıyodu.facede aktif oldugunda goruyodum aktifsin nedn yazmıyosun dıyodum.
Birlikteyken herşey çok güzel ayrıyken cok soguk.neden boylesın desem göremıyorum her zaman işte moralım bozuk anla biraz fılan derdi.kardeşine yazmıstm ev adresnı öğrenıym dıye sinirlendi sakın gelme diye.
Yanımdayken sevıyorum aşığım gidince buz gibi soguk ve kısa msjlar napıym ben şimdi.
Babası hastayken ayrıydık,yınede sordum yanında olıym dedm gerek yok dedi.bu şekilde yazarsa nası yaklaşabılırm ona.buluştuğumuzda da babam hastanede yattı arayıp sormadın dedi.iyde sorunce gerek yok dıyosun yazma dıyosun ben nası yazıym yazdıkca sinirlenıyosun bunaltıyosun beni dedin dedım.hiç bişe demedi

Sanırım anladım neden engellediğini. Wp son gorulmesı kapalı.msjlarmı üstten okuyp kapatıyodu.facede aktif oldugunda goruyodum aktifsin nedn yazmıyosun dıyodum.
Birlikteyken herşey çok güzel ayrıyken cok soguk.neden boylesın desem göremıyorum her zaman işte moralım bozuk anla biraz fılan derdi.kardeşine yazmıstm ev adresnı öğrenıym dıye sinirlendi sakın gelme diye.
Yanımdayken sevıyorum aşığım gidince buz gibi soguk ve kısa msjlar napıym ben şimdi.
Babası hastayken ayrıydık,yınede sordum yanında olıym dedm gerek yok dedi.bu şekilde yazarsa nası yaklaşabılırm ona.buluştuğumuzda da babam hastanede yattı arayıp sormadın dedi.iyde sorunce gerek yok dıyosun yazma dıyosun ben nası yazıym yazdıkca sinirlenıyosun bunaltıyosun beni dedin dedım.hiç bişe demedi
Dengesizlik,tutarsızlık babasını kaybetmeden önce de varmış.Ümit bağlama diye ondan dedim.Yani zaten sağlam bir birliktelik yokmuş ortada.

İlişkiyi bitirmek istiyor. Doğrudan da soyleyemiyor. En iyisi siz bu konuda adım atın gerisini getirecektir.

İlişkiyi bitirmek istiyor. Doğrudan da soyleyemiyor. En iyisi siz bu konuda adım atın gerisini getirecektir.
İstemıyosa dogrudan söyleyebılecgnı anlayısla karsılacgmı soyledım.ki bundan once de ona yapışmış biri degılım

Erkek arkadaşımla çokta büyük olmayan sorunlarımız vardı.babasınn kötü bi hastalıga yakalnadgnı öğrendı.onun hastane süreçleri derken sinirlıydı ve tartışmalarımız oldu ayrılmıştık.
2 hafta once dogum günümü kutladı msj attı.daha sonra görüştük.çok özlemiştik birbirmizi.yani hiç bişe olmamış gibi tekrar başladık.bunun üzerine bi görüşmemiz daha oldu.herşey güzeldi.benımle evlılıgı düşündüğünü bile söyledı.
Bu gorusmemizden 2 gün sonra babası vefat etti.telefonlarma cvp vermedi msjla öğrendim. Daha sonra attıgm msjlara cvp vermedi kalabalık,telefona bakamıyorum dedi anlayış gösterdım.çalıştığım için yanına gidemedım zaten istemezde gitmemi.ailesi bilmıyor konustgmuzu.
Bugun bı hafta oldu dün ona msj attım nasılsın diye konusmaya çalışıyorum çok soğuk tek cümlelık cvplarla avuttu.(arıyorum açmıyor oyüzden msjla konuşmya calısıyorum)
Sonra hiç yazmamaya başladı.bende konusmak istedıgn zaman ben hep yanındyım dedm.
Bugun benı facedn engellemiş.akşam üzeri gördüm neden yaptın böyle bişeyı dedm.biraz yanlız kalmak istiyorum kafamı toplamak ıstıyorum dedı.
Faceden yazmadıgım halde neden ordan engellenıyorum? Watsaptn engelleyeblrdı. Ayrıca yanlız kalmk ısteyen insan face hesabını dondurmazmı? Bu bana yapılmış bişey degılmı yanlış mı düşünüyorum.beni istemedıgını düşünüyorum şu an
Seninle görüşmek istemiyor

İstemıyosa dogrudan söyleyebılecgnı anlayısla karsılacgmı soyledım.ki bundan once de ona yapışmış biri degılım[/QUOTE
Benim tek aklıma gelen şey bu. İnsan neden babası öldü diye kız arkadaşını faceden engeller yazdıklarına cevap vermez. Başka açıklama bulamıyorum

İnsan zor zamanlarında sevdiğini yanında ister.. Sizi sevmediği kesin gözüküyo üzgünüm :(

İnsan zor zamanlarında sevdiğini yanında ister.. Sizi sevmediği kesin gözüküyo üzgünüm :KK43:
Sevmeyen biride dogum gununu kutlamaz.buluştuk pastamı bile aldı.yani bi tarafta bunlar bı tarafta soguk yüzü. Acısına bağlıyorum bunu.bı sure sonrada konusmazsa ozamn anlasılır sevıp sevmedıgı

Konuyu hala takip eden varmı bilmiyorum ama ben yazıp rahatlamak istedim.bugun msjlarıma ve aramalarıma cvp verip ilişkiyi bitirdı.
Bitmesıne sebeb ise benım onun ihtiyaçlarını karşılayamamammış !
Ne tür bi ihtıyac anlamadm dedm ve cinsel anlamda bırlıkte olmadıgım ıcın artk sıkıldgını söyledi.
Böyle bırı degılsın sen dedm.o babamla bırlıkte öldü artk böyleym dedi.
Taş kalpli,soğuk,duygusz ve bencılce konustu.tanıdıgımın cok aksıne bı ınsandı.sanki karşımdakı başkasıydı.hayal kırıklığıyla dolu bi gece oldu benım için.
Güven duygum,aşkım,sadakatim herşeyim bitti onunla bırlıkte.bana yaşattıgı güzel gunler anılar birer birer ölüp gidicek içimde.
Böyle insanların oldugu bı dunyada insan nası bulucak gercek aşkı sevgıyı ?

Back
X