- Konu Sahibi Dalgalisacc
10 aydır bi ilişkim var sevgilim 27 yaşında ve şu ana kadar hiç evlenme muhabbetini fln açmadı benimle bi gelecek düşündüğünü söylemedi sizce neden ciddi düşünmüyor olabilir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 aydır bi ilişkim var sevgilim 27 yaşında ve şu ana kadar hiç evlenme muhabbetini fln açmadı benimle bi gelecek düşündüğünü söylemedi sizce neden ciddi düşünmüyor olabilir?
hayır hiçkimseyle bi tanışmamız olmadı.. ayrıntılara çok takılırım ama hiç bi detaydı ayrıntıydı çaktırma bile olmadı. ben ciddi düşünmemesine üzülülmüyorum benle neden düşünmediğini merak ediyorum sadece kafaama takıldı bi süre sonra insan bişeler duymak istiyo en azından![]()
aileside evlen diye baskı yapıyo hatta bi kaç kız söylemişler banada söyledi dalga geçercesine bende dalgaya vurdum haliyle. zaten bi umudumda yok hayırlısı olsun![]()