Doğuma Hazırlık sizce neden ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Dalgalisacc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014
32
2
1
Kocaeli
10 aydır bi ilişkim var sevgilim 27 yaşında ve şu ana kadar hiç evlenme muhabbetini fln açmadı benimle bi gelecek düşündüğünü söylemedi sizce neden ciddi düşünmüyor olabilir?

27 yaş az bir yaş değil. Askerlıgıni yapıp işini kurduysa evlılıgı düşünmesi gerek normal olrk.
Fakat askerlıgını yapmadysa ya da garanti bir işi yoksa buna adım atamaz. Belki de kendıne guvenemıyordur. Belkı bırıkımı yoktur smdıden pembe hayaller kurmayayım dıodur. Bilemem yani. Tanımıyoruz sizi neticede. O yuzden yüzeysel tahmınlerm bunlar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

belirli bi işi var tabi askerliğinide yaptı beraber güzel günler geçiriyoruz değer veriyo gösteriyoda normal bi ilişki çok aşırı bi aşk yok ama bilemiyorum..

10 aydır bi ilişkim var sevgilim 27 yaşında ve şu ana kadar hiç evlenme muhabbetini fln açmadı benimle bi gelecek düşündüğünü söylemedi sizce neden ciddi düşünmüyor olabilir?

Bir erkek mutlaka evlilikten bahseder ozellikle bu yasta ama belkide is ile ilgili bi planj vardir onu yapip islerini duzene sokup acilmak isteyebilir cbku erkekler bu kknda kendilerni saglama almadanda biseye kalkismazlar ayrica sizi kesinlikle tanimak isttiyordur yani uzn sure tanjcak guvencek ondan snra acilmakta isteyebilir siz suna dikmat edin sizinle gorustugnde seviyelimi nasil? Sizi kullandigini hissediyorsaniz hislernize kulak verin ve dikkat edin ama ole bise yoksa bence bi sebebi var die solemiyordur.. biz ne desek bos o ne zmn acilir o zamn anlarsin dogruyu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evlilik düşüncesinin sinyallerini bazı erkekler sadece ağızlarından çıkan net cümlelerle vermiyor.Ayrıntılı yazmadığınız için pek bilemiyorum elbette ama mesela 10 aydır birlikteymişsiniz anladığım kadarıyla.Sevgiliniz sizi en azından en yakın,dost bildiği kendi arkadaşlarıyla tanıştırdı mı?Ya da anne,babası,kardeşleri ile filan tanıştırdı mı sizi?

hayır hiçkimseyle bi tanışmamız olmadı.. ayrıntılara çok takılırım ama hiç bi detaydı ayrıntıydı çaktırma bile olmadı. ben ciddi düşünmemesine üzülülmüyorum benle neden düşünmediğini merak ediyorum sadece kafaama takıldı bi süre sonra insan bişeler duymak istiyo en azından:17:

hayır hiçkimseyle bi tanışmamız olmadı.. ayrıntılara çok takılırım ama hiç bi detaydı ayrıntıydı çaktırma bile olmadı. ben ciddi düşünmemesine üzülülmüyorum benle neden düşünmediğini merak ediyorum sadece kafaama takıldı bi süre sonra insan bişeler duymak istiyo en azından:17:

Tabiki,anlıyorum sizi.Şimdi genel olarak düşündüğümüzde 27 bir erkek açısından evlilik için anormal bir yaş değil.Fakat bu evlilik olayı da öyle bir durum ki,tek bir etkene bağlamak pek doğru olmaz bana göre.Herkesin karakterine göre bir kere evliliğe bakış açısı farklı olabiliyor.Özgür ruhlu,kariyer odaklı hayat görüşü olan,sosyal çevresi çok geniş biriyse erkek arkadaşınız 27 yaş evlilik düşünmek için ona göre erken olabilir.Günümüzde bırakın 20'li yaşları;30-35 yaşımdan önce evlenmem diyen erkekler de var mesela.Ailevi kafa yapısı da etken olabilir örneğin.Bazı ailelerde askerliği yaptı geldi,işe de girdi,tamam artık yuvasını bilsin düşüncesi hakimdir.Oğulları da böyle bir ortamda yetiştiği için,genelde tüm akrabaları da bu düşünceyle evli barklı olduğu için daha erken evlenir mesela.Ama bazı ailelerin yapısında bu durum tam tersidir.O kadar okuttuk,tahsil yaptı,ne acelesi var;iyice oturtsun önce işini gücünü,birikimini yapsın elbet evlenir diye düşünürler.Bir de arkadaş çevresi etkili olabilir.Bazı erkekler özellikle yakın arkadaşları bir bir evlenince,benim de vaktim geldi artık,herkes yuvasını,düzenini kurdu,çoluk çocuğa bile karıştı diye tetiklenebiliyor.Bazısının çevresinde hep bekarlar varsa,arkadaş çevresi sosyal yönden çok hareketli kişilerden oluşuyorsa;bekarlık sultanlık diye düşünebiliyor.Ben sadece tahminlerimi yazdım elbette.Erkek arkadaşınızın kafa yapısını,karakterini siz bilebilirsiniz.

aileside evlen diye baskı yapıyo hatta bi kaç kız söylemişler banada söyledi dalga geçercesine bende dalgaya vurdum haliyle. zaten bi umudumda yok hayırlısı olsun:34:

aileside evlen diye baskı yapıyo hatta bi kaç kız söylemişler banada söyledi dalga geçercesine bende dalgaya vurdum haliyle. zaten bi umudumda yok hayırlısı olsun:34:

Şimdi ailesi sizinle olan ilişkisini biliyorsa-ki 10 aydır süren bir ilişkiden bahsediyoruz- böyle başka kızlar söylemeleri filan çok yanlış.Kimsenin günahını almak istemem ama bilmiyorlarsa da,erkek arkadaşınızın neredeyse bir yıllık ilişkisinden ailesine hiç bahsetmemesi normal değil.Üstelik böyle birkaç kız söylemelerine rağmen.Size bu durumu dalga geçerek anlatmasından iki durum çıkarabilirim ben.İyi yönden düşünecek olursak," Bak evlilik adına bana adaylar gösteriliyor ama benim umrumda değil çünkü hayatımda şu an sen varsın." olayını belirtmek istemiş olabilir.Kötü açıdan bakacak olursak ta, "Ailem de artık istiyor evlenmemi ama ne evliliği yahu,asla düşünmüyorum ben" diye kızım sana söylüyorum,gelinim sen anla gibisinden size düşüncesini ima etmiş olabilir.Burada sizin hisleriniz,düşünceleriniz,hayattan beklentiniz önemli.Bu ilişki bana vakit kaybı olacak diye düşünüyorsanız,bekleyemem ben böyle belirsizlikle diyorsanız,evlilik hakkında net olarak ona isteğinizi belli ettiğinizde ya da üzerinde baskı kurduğunuzda erkek arkadaşınızla olası bir ayrılığı göze alabiliyorsanız bunlara göre yolunuzu çizebilirsiniz.Ya da çok seviyorum,ona bağlıyım,ilerde bu ilişki ciddiyete binmese de ayrılık düşünemem diyorsanız şu an için en azından ilişkinizi doğal seyrine bırakabilirsiniz.Yani bilemeyiz tam olarak elbette ilerisinin neler getireceğini.Burada şu da var,sizin için onunla evlenmek mi? yoksa sadece evlenip bir yuva kurmak mı? önemli.İlişkiniz onunla iyi bir şekilde,kavgasız gürültüsüz ilerliyor ama evlilik lafı olmadan diyelim.Bu sizi mutlu etmeye yetecek mi?Yoksa ilişkim iyi gitse de benimle evlenmeye niyeti yok diye içten içe düşünerek üzülecek misiniz hep?

Back
X