• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce neyapmalıyım ??

lra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
1.064
869
73
abimin eşi tüp bebek tedavisi görüyor ve 3. denemesi çok döküldü bizde öyle şimdi 3. denemesini yapçak ve gittiği klinikte özel nerden baksanız bir deneme 10 bini buluyo özel olduğu için bu arada abim asgari ücretle çalışıyor şimdi 3.deneme için para biriktiriyolar bu yüzden beraber kalıyoruz 1 kuruş harcamadan koyuyolar kenara.bir özel klinik daha varmış tüp bebk için ve çok çokk yakın zaman da devletle anlaşmalı olmuş yengeme bi araştıralım belki yarı yarıya uygunsa iyiyse orda yaptır en azından gitmesende bi soralım araştıralım dedim kesinliklee yook dedi bende sen bildiğinden şaşmazsın dedim bunu sölediğim için bozuk bana konuşmuyor :)) sorum şu ben sana destek çıkarım 3. denemende söz 3 maaşımı sana vercem dedim ben elin emrinde binbir zorlukla çalışıp 3 ay maaşımı ona vercem o bana trip atıyo siz napardınız ????üzüldüm açıkçası ....

Gururuna yedirememis olabilir. Hassas oluyor boyle durumlarda insanlar. Alttan almalisin tekrar teklif et bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Senin yaptığın çok büyük fedakarlık ama onun içinde bulunduğu durumda çok zor. 3. Denemesiymiş bir de hormon falan da almıştır ilk denemelerinde psikolojisi de pek iyi durumda değildir diye tahmin ediyorum. Alın karşınıza güzel güzel konuşun abla ben senin iyiliğin için düşündüm diye. Gerçkten de araştırmanız lazım bu arada mümkünse başarı istatistiklerine ulaşın labratuarların her yerde işini ciddiye almayan insan bol çünkü özel olsun devlet olsun. Umarım abiniz ve eşinizin sağlıklı bebekleri olur bu sefer.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu konu çok hassas bir konu bende tedavi oluyorum doktor kafama yatıyor hastanede eşim başka doktora gidelim yada başka hastaneye dese tepki gösteririrm çünkü insan bu süreçte güvenmek istiyor ve eğer yengenizde kliniğe ve doktoruna güven duyuyorsa bu konuyla ilgili olumsuz birşey duymak istemez yada hastane doktor değiştrmk istemez

sizin çıkışınızda hoş olmamış ama gönlünü alırsınz maaş verme konusuda çok hoş bir davranış sözünüzü tutun bence inş bu dnemeleri pozitif olur seninde tatlı bir yeğenin olur

Bu konuda hassas olduğundan öyle olmuştur evli olupta anne olamamak yıpratır insanı

Son düzenleme:
bende kötülüğüne bişey demedimki ona üzüldüğüm için bu parayı zor biriktircek daha uygun varsa ki oda özel klinikmiş kuzenimin eltisi ordan hamile şimdi bi soralım dedim kestirip atçak çokta durumu maddi açıdan yok evet 3 ay maaşımı biriktirip vercem ramazandan sonra gitçek tübebeğe ben onu anlıyorum üzülüyorum sonuçta benim canım ama böle yapmasıda beni üzdü ben özel sektör köle gibi çalışıp kuruş harcamadan biriktirmeye ona yardım etmeye çalışıyorum :(((((

Son düzenleme:
benimde 5 denemem var yengenizin ne kadar hassas olduğunu çok iyi anlıyorum
size surat yapmasına kızmayın ve onu bu konuda mazur görün... tüp bebek maddi ve manevi açıdan çook zor bi süreç
insan tedavi öncesi ve sonrası çok alıngan oluyo sürekli ağlamak istiyo
siz kendinize göre haklısınız anlıyorum ama onun içinden geçenleri ondan başka kimse anlayamaz
allah yardım etsin bu yolda uğraşanlara...amiin

Valla seni çok takdir ettim.3 maaş ne demek.Helal olsun.Bu kadar olgun bir insan o kadar hassas evredeki yengesinin bu saçma hareketini de eminim alttan alır.Yengen de hatasını anlayacaktır.Allah yardımcıları olsun bu arada.

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim keşke yeğenim olsada değil 3 ay onun için 3 sene boşa çalışmaya razıyım evet onun içinde zor bi süreç babam 60 yaşında sırf destek olmak için para biriktirmek için işe girdi adamcağız bu yaştan sonra sabahtan akşama kadar çalışıyo emekli maaşıyla anca bize bakıyor kolay değil 10 bin lazım 850 tl maaşla biriktiremezler gitmeleri için tüp bebeğe seve seve veririm yengemin psikolojisi bozuk kötülüğüne demedim oysaki onun cebini düşündüm en azından araştıralım dedim ona bile tepki verdi daha ağzımı açmam :)))))

Son düzenleme:
uff on bınmıı belkı gurur yapmıstır bu tıp seyler ınsanı yıpratır ustune gıtmeyın bence

benimde 5 denemem var yengenizin ne kadar hassas olduğunu çok iyi anlıyorum
size surat yapmasına kızmayın ve onu bu konuda mazur görün... tüp bebek maddi ve manevi açıdan çook zor bi süreç
insan tedavi öncesi ve sonrası çok alıngan oluyo sürekli ağlamak istiyo
siz kendinize göre haklısınız anlıyorum ama onun içinden geçenleri ondan başka kimse anlayamaz
allah yardım etsin bu yolda uğraşanlara...amiin

haklısınız melek hanım o ağladı bizde ağladık çok üzüldük ama keşke elimizden bişey gelse evet çok alıngan oldu herkese kırılıyoo kendi annesine dahi halbuki herkes onun iyiliğine söylüyor çok zor süreç rabbim sizde yardım etsin tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

uff on bınmıı belkı gurur yapmıstır bu tıp seyler ınsanı yıpratır ustune gıtmeyın bence

yok güzelim kimse üstüne gitmiyor bizde üzülüyoruz ama evet 10 bin özel olunca iğnesi serumu yumurta toplaması dondurması çözdürmesi koydurması daha sayamadığım bir sürü şey hepsi para çok zor durum yani maddi manevi bitiyosun bende özel klinik devletle anlaşma yapmış yeni kuzenim söyledi eltisi ordan hamileymiş şimi söyle yengene dedi bende söyledim en azından araştıralım yarı yarıya karlı ise oraya gidersin dedim araştırmaya bile yanaşmadı bende ne diyim sen bildiğinden vazgeçmezsin dedim ona bozuldu :))

haklısınız melek hanım o ağladı bizde ağladık çok üzüldük ama keşke elimizden bişey gelse evet çok alıngan oldu herkese kırılıyoo kendi annesine dahi halbuki herkes onun iyiliğine söylüyor çok zor süreç rabbim sizde yardım etsin tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
amiin inş:16:
bende öyleyim kimi zaman çok sıkılıyorum düşün düşün çıkış yolu bulamayınca etrafıma sarıyorum
ağlamak oluyo tek çıkış yolum...
para herşeye çare olmuyo kimi zaman,
ne paralar döktük tedavi olduk ama yinede olmadı...
şimdi yeni bi tedavi için bizede çok para lazım ve maalesef bekliyoruz:5:

Son düzenleme:
am
amiin inş:16:
bende öyleyim kimi zaman çok sıkılıyorum düşün düşün çıkış yolu bulamayınca etrafıma sarıyorum
ağlamak oluyo tek çıkış yolum...
para herşeye çare olmuyo kimi zaman,
ne paralar döktük tedavi olduk ama yinede olmadı...
şimdi yeni bi tedavi için bizede çok para lazım ve maalesef bekliyoruz:5:

anlıyorum bizde bu durumun içindeyiz rabbim sizinde yardımcınız olsun üzülmeyin vardır vakti saati hiç ummadık zaman da belki sürpriz yapar gelir bebeğiniz allah büyük raabim tümmmm isteyene nasipp etsinn inşallah

abimin eşi tüp bebek tedavisi görüyor ve 3. denemesi çok döküldü bizde öyle şimdi 3. denemesini yapçak ve gittiği klinikte özel nerden baksanız bir deneme 10 bini buluyo özel olduğu için bu arada abim asgari ücretle çalışıyor şimdi 3.deneme için para biriktiriyolar bu yüzden beraber kalıyoruz 1 kuruş harcamadan koyuyolar kenara.bir özel klinik daha varmış tüp bebk için ve çok çokk yakın zaman da devletle anlaşmalı olmuş yengeme bi araştıralım belki yarı yarıya uygunsa iyiyse orda yaptır en azından gitmesende bi soralım araştıralım dedim kesinliklee yook dedi bende sen bildiğinden şaşmazsın dedim bunu sölediğim için bozuk bana konuşmuyor :)) sorum şu ben sana destek çıkarım 3. denemende söz 3 maaşımı sana vercem dedim ben elin emrinde binbir zorlukla çalışıp 3 ay maaşımı ona vercem o bana trip atıyo siz napardınız ????üzüldüm açıkçası ....

ONUN EN HASSAS VE ALINGAN DÖNEMİDİR SİZDE TAHMİN EDERSİNİZ Kİ. dAHA ANLAYIŞLI OLUP ONUN ALINGANLIKLARINI BÜYÜLTMEMELİSİNİZ. AYRICA İLERİDEDE O KIRMIZILADIĞIM YERİ ONA SÖYLEYECEKSENİZ HİÇ YARDIM ETMEYİN DAHA İYİ... YAPTIĞINIZ ÇOK GÜZEL BİR ŞEY BU ARADA. KALBİNİZİN İYİLİĞİ BELLİ OLUYOR, SADECE KALP KIRMADAN HALETMEYE ÇALIŞIN... HASASLIĞI UNUTMAYIN

Son düzenleme:
ONUN EN HASSAS VE ALINGAN DÖNEMİDİR SİZDE TAHMİN EDERSİNİZ Kİ. dAHA ANLAYIŞLI OLUP ONUN ALINGANLIKLARINI BÜYÜLTMEMELİSİNİZ. AYRICA İLERİDEDE O KIRMIZILADIĞIM YERİ ONA SÖYLEYECEKSENİZ HİÇ YARDIM ETMEYİN DAHA İYİ...

o kadar düşüncesiz değilm tabiki onu söyledikten sonra yardım etmenin anlamı yok neden böyle bişey söyleme ihtiyacı duydunuz bilemiyorum ama o yapıda yada o karakterde bi insan değilim ben tamamen içimden gelerek veriyorum sonuçta abim canım kanım sadece üzüldüm bunu dile getirdim sizden biraz destk almak için paylaştım böyle bişey demeniz üzdü beni açıkçası

Son düzenleme:
o kadar düşüncesiz değil tabiki onu söyledikten sonra yardım etmenin anlamı yok neden böyle bişey söyleme ihtiyacı duydunuz bilemiyorum ama o yapıda yada o karakterde bi insan değilim ben tamamen içimden gelerek veriyorum sonuçta abim canım kanım sadece üzüldüm bunu dile getirdim sizden biraz destk almak için paylaştım böyle bişey demeniz üzdü beni açıkçası

yazarken yüz ifademi ve ses tonumu kullanamadığım için eleştirir tarzda yazdığımı düşündünüz sanırım. öyle bir niyetle yazmadım hatta son cümlelerimden anlayabilirsiniz. sizi üzmek istemem..(düzeltme kısmını okuyun lütfen, yanlış anlaşılmamak için ekleme yapmıştım)

Son düzenleme:
yazarken yüz ifademi ve ses tonumu kullanamadığım için eleştirir tarzda yazdığımı düşündünüz sanırım. öyle bir niyetle yazmadım hatta son cümlelerimden anlayabilirsiniz. sizi üzmek istemem..
teşekkür ederim sevindim... :)

ONUN EN HASSAS VE ALINGAN DÖNEMİDİR SİZDE TAHMİN EDERSİNİZ Kİ. dAHA ANLAYIŞLI OLUP ONUN ALINGANLIKLARINI BÜYÜLTMEMELİSİNİZ. AYRICA İLERİDEDE O KIRMIZILADIĞIM YERİ ONA SÖYLEYECEKSENİZ HİÇ YARDIM ETMEYİN DAHA İYİ... YAPTIĞINIZ ÇOK GÜZEL BİR ŞEY BU ARADA. KALBİNİZİN İYİLİĞİ BELLİ OLUYOR, SADECE KALP KIRMADAN HALETMEYE ÇALIŞIN... HASASLIĞI UNUTMAYIN

teşekkür ederim sevindim... :)

her iki mesajımın düzelmelerini yaparken siz alıntılamışsınız.. düzeltmelerimle okuyun ,,, kusura bakmayın tekrar

her iki mesajımın düzelmelerini yaparken siz alıntılamışsınız.. düzeltmelerimle okuyun ,,, kusura bakmayın tekrar

estafurullah canım evet sonunu okumadım şimdi okudum seninde güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim çok zor bi süreç rabbim kimseye yaşatmasın onla birlikte bizde yıprandık üzüntü açısından insan şaşırıyor rabbim kimseya evlat hasreti vermesin parada çare olmuyor ama asgari ücret olunca parayıda düşünmüyor değilsin :((((

Back
X