• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce niyeti ciddi mi?

Dream_on

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
1.312
806
323
4 yıldır çıkıyoruz 24 yaşındayım bu yıll okulum bitiyor onun biteli 1 yıl oldu ama 1 kez ileriye dönük bir plan yapmadık. bari annenle tanıştır o da yok bi yüzük alsa gelse ona da razıydım en azından niyetini belli ederdi. annemle tanıştırdım o kdr mesafeli davrandı ki annem onu sevmemişti daha önce o yüzden anneme ön yargılıymış hemen ısınamazmış o benim annem ama insan biraz gözüne girip kendini sevdirmeye çalışmaz mı? yok oralı olmadı. bende dedim geleceğe dair tek planımız yok ne biçim ilişki bu bitirelim dedim. daha dikkatli davranırız bundan sonra fln filan bende bi süre böyle gitsin dedim. ben mi abartıyorum bilemedim.

4 yıldır çıkacak evlilik lafı etmeyecek iyi beklemişsin ben olsam beklemezdim ,,
ne zannediyor ki bu erkekler ömür boyu sevgili olmayı mı ??
bide üstüne annemi sevmeyecek tek kelime kocam değil bişey değil şimdiden böyleyse naşşşşş :19:

sevse annenin gözüne girmeye çalışırdı bence.. oysaki erkek arkadasın takmıyor bile

Açık açık konuşabilirsin mesela...kaçamak cevaplar veriyorsa okulunun bitmesini bekle baktın yine ses yok yol ver gitsin..kariyerine bak...

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşındı.

konuşunca da ben açıyorum hep konuyu kendimi evlilik meraklısı gibi hissediyorum askere git diyorum onu da daha düşünmüyor neresinden tutsam elimde kalıyo bu ara

benim eşimide annem zamanında istemiyordu.daha dogrusu benim jkimseyle sevgili olmamı istemiyordu.
bu olabilecek birsey kız annelerinde.kızlarının canı yansın istemiyorlar.ama eşim asla böyle birşey düşünmedi.
ayrıca dile kolay 4 yıl. bu zaman da insanlar herseyden bahsediyorlar.çocuk olayından bile.
bende eşimle 4 yıl sevgiliydim. anormallik senin beklentinde değil bu konuyu hiç konusmamasında canım.

2.5 yıllık ilişkim var geleceğe dönük çok planlarımız var. Ailesiyle tanışmadım ama yüzüklerimiz var , beni bilirler.
Annemle tanıştı annem sonradan dedi ki annecim dedi konuşurken ben duymamıştım çok ama çok şaşırdım.
4 yıllık ilişki de artık bunların çoktan konuşulması gerekirdi.
Bir tuhaflık olduğu kesin.

Bu kadar uzun bir süre içersinde evlilikle ilgili hiç birşey konuşmaması gerçekten ilginç. Siz konuyu açınca da dediği herhangi birşey yokmuş. Ben bu ilişkide sevgi göremedim. Eskiden kız evi naz evi derlerdi, şimdi erkekler nazlı.

Bu kadar uzun bir süre içersinde evlilikle ilgili hiç birşey konuşmaması gerçekten ilginç. Siz konuyu açınca da dediği herhangi birşey yokmuş. Ben bu ilişkide sevgi göremedim. Eskiden kız evi naz evi derlerdi, şimdi erkekler nazlı.

hiç sormaa kendimi çok kötü hissediyorum konuyu açınca bu yüzden

aynen öyle.. şimdiki erkeklerin işi gücü naz yapmak. kızlar evlenelim diye diretiyo. gerçi adamlarda haklı. bekarken günlerini gün ediyolar. istedikleri kızla takılıyolar. ev geçindirme derdi yok. evlilikten kaçıyo hepsi. niyeti ciddi olan erkek çoook az.. bence tabi:)

asya_32 kaç yaşındasınız ?
Mesela erkek arkadaşına bu ilişkinin sonu nereye varacak ? tarzında sorular yönelttin mi ?

asya_32 kaç yaşındasınız ?
Mesela erkek arkadaşına bu ilişkinin sonu nereye varacak ? tarzında sorular yönelttin mi ?

24 yaşındayım canım sordum sormaz mıyım ciddi olmayan bir ilişkiyi niye yürüteyim bende evlenip seninle mutlu olmak isterim diyo ama bunun adına hiç bir adım atmıyor bir daha ben konusunu açıp tartışana kadar tekrar bu konu açılmıyor

24 yaşındayım canım sordum sormaz mıyım ciddi olmayan bir ilişkiyi niye yürüteyim bende evlenip seninle mutlu olmak isterim diyo ama bunun adına hiç bir adım atmıyor bir daha ben konusunu açıp tartışana kadar tekrar bu konu açılmıyor

Canım arkadaşımın 6 yıllık ilişkisi vardı aileler bile tanıştı yazın , çocuk askere gitmiyor bir türlü okuycakmış 4 yıla tamamlıor 2 yıl boş gezdi şimdi okuma derdi sarmış ayrıldı arkadaşım.
Erkekler sorumlulukdan kaçıyor böyle.

Canım arkadaşımın 6 yıllık ilişkisi vardı aileler bile tanıştı yazın , çocuk askere gitmiyor bir türlü okuycakmış 4 yıla tamamlıor 2 yıl boş gezdi şimdi okuma derdi sarmış ayrıldı arkadaşım.
Erkekler sorumlulukdan kaçıyor böyle.

ayrılmıyor sorumluluk istemiyor sonum ne olacak bilmiyorum

Bende erkek arkadaşıma konunu anlattım . O da şöle söyledi ''İnsandan insana fark var adam konuskan değildir , çekiniyodur , hayata atılamamıstır , korkuyordur , rahata alışmıstır , umursamıyodur =) Bilemezsin insanı kalbini düşüncesini , ağız başka göz başka söyler ama anlamazsa o zaman çok acıklı şarkı söyler yaniii yapacak bişeyy yok çık hayatımdan demesini bilmedikten sora daha çokkk beklerrr ''

Son düzenleyen: Moderatör:
bizim 1 yıl oldu ve nişanlıyız. ama erkekler nedense hep evlilikten kaçar korkar ama 4 yıl üzerine gerçekten tuhaf ve annenle olan muhabbetinde üstüne düşmemeside ilginç. bana kalırsa fazla umursamaz affına sığınarak tabi :)

Back
X