Sizce normal bir şey mi söylemiş?

m_nil

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2022
98
69
3
Selamlar herkese
Erkek arkadaşımın ailesiyle tanışmaya gittik.
Eltim bana tuhaf şekilde bakarak yani kıskandırır gibi söyleyerek "Onun valizlerini çantalarını ben götürücem eve, kirlileri filan varmış onları yıkıycam" dedi. Normalde de çok kıskanç biri eşini filan çok aşırı kıskanırmış. Sizce bu söylediği normal bir şey mi? Sizin erkek arkadasiniz için yengesi böyle dese ne hissedersiniz?
Biraz tuhaf biri. Çok boş konuşuyor, konuşkan biri ben daha oturaklı olgun karakterdeyim yerine göre konuşurum, o tam tersim. Yeni gelininizi kıskanırım diye daha beni tanımadan ağzıyla söyleyen biri. Bana bakışları filan da bir tuhaftı zaten...

Son düzenleme:
Selamlar herkese
Dün erkek arkadaşımın ailesiyle tanışmaya gittik.
Ben 22 abisinin karısı yani elti 24 yaşında.
Erkek arkadaşımın ailesi yayladaydı orada ağırladılar bizi bir de biz götürdük valizleri filan vardı erkek arkadaşımın.
Konu tam olarak nasıl açıldı hatırlamıyorum, eltim bana tuhaf şekilde bakarak yani kıskandırır gibi söyleyerek "Onun valizlerini çantalarını ben götürücem eve, kirlileri filan varmış onları yıkıycam" dedi. Normalde de çok kıskanç biri eşini filan çok aşırı kıskanırmış. Sizce bu söylediği normal bir şey mi? Sizin yakında nişanlacağiniz erkek arkadasiniz için yengesi böyle dese ne hissedersiniz?
Biraz tuhaf biri gibi. Çok boş konuşuyor, konuşkan biri ben daha oturaklı olgun karakterdeyim yerine göre konuşurum, o tam tersim. Yeni gelininizi kıskanırım diye daha beni tanımadan ağzıyla söyleyen biri. Bana bakışları filan da bir tuhaftı zaten...
Canım eltiler böyledir her zaman . İlk gelin oldukları için önplanda olmayı severler . Sen hiç takılma elti terörü böyle bişey 😂

Selamlar herkese
Erkek arkadaşımın ailesi yayladaydı orada ağırladılar bizi bir de biz götürdük valizleri filan vardı erkek arkadaşımın.
Konu tam olarak nasıl açıldı hatırlamıyorum, eltim bana tuhaf şekilde bakarak yani kıskandırır gibi söyleyerek "Onun valizlerini çantalarını ben götürücem eve, kirlileri filan varmış onları yıkıycam" dedi. Normalde de çok kıskanç biri eşini filan çok aşırı kıskanırmış. Sizce bu söylediği normal bir şey mi? Sizin yakında nişanlacağiniz erkek arkadasiniz için yengesi böyle dese ne hissedersiniz?
Biraz tuhaf biri gibi. Çok boş konuşuyor, konuşkan biri ben daha oturaklı olgun karakterdeyim yerine göre konuşurum, o tam tersim. Yeni gelininizi kıskanırım diye daha beni tanımadan ağzıyla söyleyen biri. Bana bakışları filan da bir tuhaftı zaten...
Birtane daha üye vardı daha eve girmeden sevgilisiyle yengesini kıskanmıştı o geldi aklıma :işsiz:

Tipik elti başlangıç paketi kadın çok takılacak birşey yok bence.

Kayninin kirli donlarini yıkayan eltiyi kıskanmak mi ? Fantezi mi kurar eşyalarına dokunurken nedir yani ?

Yani kıskandırmaya çalıştıysa bile basit ve saçma sapan bir şekilde yapmaya çalışmış bunu. Zaten karakterleriniz uygun değilmiş, mesafeli olun. Size zarar verecek noktaya ulaşmadığı sürece he deyin geçin.

Selamlar herkese
zavallı, kaynının kirlilerini yıkamayı matah birşey sanıyor :olamaz: erkek arkadaşınızda kocaman adam yahu kendi kıyafetlerini yıkayamayan biriyle bir hayat düşünmezdim şahsen utanmadan yengesinin yıkamasını mı isteyecek gerçekten

Kayninin kirli donlarini yıkayan eltiyi kıskanmak mi ? Fantezi mi kurar eşyalarına dokunurken nedir ya
Ben bunu düşünmedim ama belkide o düşünmemi istedi o şekilde bakip söyleyince insan ister istemez altında bir şey aramiyor değil amaç ne yani

Kıdemli evliyiz ondan mı acaba?
İşimi kolaylastiracak her türlü elti ve kv ya da görümce diyaloglarina raziyim :KK53:
Olabilir... Hatta ütüyü de eltime devredebilirim ben, dünyanın ütüsünü yaptım bugün. Hatta ütü yapana kocamı hediye edebilirim bile o seviyedeyim şu an 😂

Konumuz kirli donla kıskandırmaya çalışan elti yalnız 😳 o laf denmez orda bence onu soruyorum size

Nerede demeliydi kirlileri yikayacagini? Sizden gizli bir yerde mi soylemesini arzu ederdiniz? 😂
Kirli donu kiskanmasaniz tutup o cumleyi çekip nasil soyledigini vs kurmazdiniz. 🤷
Kirlilerini yikayacagim derken bunu nasil kiskandirarak soyleyebilir bir insan.
😱

Olabilir... Hatta ütüyü de eltime devredebilirim ben, dünyanın ütüsünü yaptım bugün. Hatta ütü yapana kocamı hediye edebilirim bile o seviyedeyim şu an 😂
Ahahaha
Kv yeni evlendigimizde yemekleri birlikte yemek istiyordu .Ben de tabi yeni gelin mod on..beniiigmm mutfagiiimm beniiigmm evimm stil :KK53: bir kac ay sonra baktim kısır döngü hazırla sun topla yıka.Dedim ne oluyor?
Üzerine işe baslamistim bir de..
Bir yıkılmısım var ya.Kadın oglunu bile görmek istemiyor artik :D

Ben bunu düşünmedim ama belkide o düşünmemi istedi o şekilde bakip söyleyince insan ister istemez altında bir şey aramiyor değil amaç ne yani
Bence bu durum sizi düşündürsun yengesine kirli çamaşır yıkatan bir eşiniz olacak . Kendisi yıkamayı bilmiyor mu ? Yani kıskandırma şöyle oluyor benim eltim bana şu şeyi sever karakteri böyledir ben şunu yaparım bayılır diye saatlerce nişanlımı anlatıyordu 🤣 kirli çamaşır yıkıyorsa takmayın yahu kolay gelsin deyin geçin ooo daha neler diyecek

Back
X