Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu sana yetistiren sevgilin var ya.Yeni gelininizi kıskanırım diye daha beni tanımadan ağzıyla söyleyen biri.
Şahsen ablamin eşi eniştem de yeni damadınızi kıskanırım dese ben de ona söyleyebilirdim. Ama amacım bacanakları birbirine düşürmek olmazdı. O yüzden bilemiyorumBunu sana yetistiren sevgilin var ya.
Hah, senden duyduğu ne varsa inan ki naklen yayın yapıyor..çünkü zaten düşünüp konuşan biri olsa seni doldurmaz, bu bilgiyi içinde tutardı.
Bence konudaki en tehlikeli insan bu bilgiyi sana söyleyen sevgilin
Benim eşimin amcasının oğlunun karısı elti bile değil . Kayınbabama ve kayınvaleme küsmüştu gelinizi benden çok seviyorsunuz diye sülale in en gıcık ve en çok konuşkan gelini nasıl sinir bozucular yaa en sevmediğim muhabbetlerSelamlar herkese
Erkek arkadaşımın ailesiyle tanışmaya gittik.
Eltim bana tuhaf şekilde bakarak yani kıskandırır gibi söyleyerek "Onun valizlerini çantalarını ben götürücem eve, kirlileri filan varmış onları yıkıycam" dedi. Normalde de çok kıskanç biri eşini filan çok aşırı kıskanırmış. Sizce bu söylediği normal bir şey mi? Sizin erkek arkadasiniz için yengesi böyle dese ne hissedersiniz?
Biraz tuhaf biri. Çok boş konuşuyor, konuşkan biri ben daha oturaklı olgun karakterdeyim yerine göre konuşurum, o tam tersim. Yeni gelininizi kıskanırım diye daha beni tanımadan ağzıyla söyleyen biri. Bana bakışları filan da bir tuhaftı zaten...
Bu ikinizin de daha evliliğe hazır olmadığını gösterir .Şahsen ablamin eşi eniştem de yeni damadınızi kıskanırım dese ben de ona söyleyebilirdim. Ama amacım bacanakları birbirine düşürmek olmazdı. O yüzden bilemiyorum![]()
Yooo , gayet de doldurmak olmus.Şahsen ablamin eşi eniştem de yeni damadınızi kıskanırım dese ben de ona söyleyebilirdim. Ama amacım bacanakları birbirine düşürmek olmazdı. O yüzden bilemiyorum![]()
Kusura bakmayın ama birinin size bunu söylemesi gerekiyorBen daha oturaklı olgun karakterdeyim