Sizce Normal doğum mu yoksa sezeryanlı doğum mu?

aslında evet normal doğum sağlıklı ama o cesaret yok bende :(

bende normalde regl sancısını bıle dayanamam ama nedense cesaret geldı bana.agrısız normal dogum ıstıyorum bende.gercı ondada bır sure agrı cekecem ama yapcak bısey yok.sağlıkla dogsunlarda...

bende normalde regl sancısını bıle dayanamam ama nedense cesaret geldı bana.agrısız normal dogum ıstıyorum bende.gercı ondada bır sure agrı cekecem ama yapcak bısey yok.sağlıkla dogsunlarda...

Evet Allah'ın izniyle sağlıklı doğsunlarda katlanıcaz artık.Sizin ağustosun kaçında ?

doktor tam gununu soylemedı bana normal dusundugum ıcın ama 40.hafta 23 ağustosa gelıyor...sizinde mi ağustos?

Evet benimde 23 ağustosa geliyor :) cinsiyeti tahmininde bulundumu doktorunuz? Bana kız gibi gözüküyo dedi :)

tabikide normal dogum...işin içerisine risk girer ise sezryan.bebegının saglıgı ve senn saglıgın için normali tercih etmelisin...

* Normal doğum doğal ve fizyolojik bir süreç, sezaryen ise gerektiğinde kullanılabilecek bir ameliyat.
* Normal doğumdan hemen sonra bebek ile doğrudan tensel ve duygusal iletişim mümkün, sezaryende bu ilişki daha geç gerçekleşiyor.
* Normal doğumdan sonra normal yaşama ve aktiviteye geçiş çok daha hızlı ve erken, sezaryenden sonra bu süreç daha geç.
* Normal doğumda annenin kanama, enfeksiyon, organ ve doku hasarı, pıhtı oluşumu riski sezaryenden daha az.
* Normal doğum hem kişisel hem de genel sağlık bütçesi için sezaryenden daha ekonomik.
* Normal doğumdan sonra anne, bebeği ilk birkaç saat içinde rahatlıkla emzirebiliyor. Bu bebekle olan iletişimini büyük ölçüde etkiliyor.
BUNU OKUMAN BİLE KARARINI NETLEŞTİRİR...

:)evet cınsıyetını ogrendık kızımız olacak bızımde...sız nerede oturuyorsunuz?

aaa ne güzel aynı gün kızlarımız olucak Başak burcu oluyolar :) ben Tekirdağ'da oturuyorum siz? Bu arada isim düşündünüz mü?

* Normal doğum doğal ve fizyolojik bir süreç, sezaryen ise gerektiğinde kullanılabilecek bir ameliyat.
* Normal doğumdan hemen sonra bebek ile doğrudan tensel ve duygusal iletişim mümkün, sezaryende bu ilişki daha geç gerçekleşiyor.
* Normal doğumdan sonra normal yaşama ve aktiviteye geçiş çok daha hızlı ve erken, sezaryenden sonra bu süreç daha geç.
* Normal doğumda annenin kanama, enfeksiyon, organ ve doku hasarı, pıhtı oluşumu riski sezaryenden daha az.
* Normal doğum hem kişisel hem de genel sağlık bütçesi için sezaryenden daha ekonomik.
* Normal doğumdan sonra anne, bebeği ilk birkaç saat içinde rahatlıkla emzirebiliyor. Bu bebekle olan iletişimini büyük ölçüde etkiliyor.

Canım bunları biliyorum hepsi doğru ama kişiden kişiye değişebiliyo biraz dediğim gibi cesaret meselesi ben kaldıramam dayanamam gibi geliyo bakalım gün yaklaşınca netleşicek inşallah. Sizin ne zaman doğum?

evet bu yuzden eğer sorun olmazsa bende normal ıstıyorum...

çerkezköylü sayılırım 10 senedir burdayım aslende trakyalıyım siz?

Back
X