Sizce Normal doğum mu yoksa sezeryanlı doğum mu?

tabikide normal doğum,benim ikinci hamileliğim birincisinde çok kolay normal doğum yaptım saadece 2 saat sancı çektim kızım kucağımdaydı,allah nasip ederse yine normal doğum düşünüyorum,inşallah bi sorun çıkmazda yine normal doğum yapabilirim,rabbim hepimizie normal kolay doğumlar nasip etsin.

kesinlikle normal.Ben maalesef sezeryan la doğum yaptım :( dr um sayesinde,psikolojik baskıdan dolayı.Siz de benim gibi kanmayın günü geçti laflarına.Eğer hiçbir problem yoksa bekleyin ve Allah'ın izniyle normal doğum yapın.
Benim doğumdan sonra çok problemim ve ağrım oldu zor toparlandım bebeğimi bile emziremiyordum kucağıma almak çok zordu.

bende normal doğum taraftarıyım öyle olsun dıye 9 ay hergun gezdım yurudum
ama malesef suyum azaldığı için sezeryan oldum doğuma gıdecegım gece bıle dısarda yemekteydım sancım tutsunda normal olsun dıye ama olamadı
sunuda ıtıraf edeyım öyle atıp tutmak kolay oluyo normal yaparım dıye ama iş ciddiye binince bıraz tırsıyo insan:18:

NORMAL doğum. Normalini soruyorsanız... Ha ciddi bir tıbbi nedeniniz varsa tabi ki modern tıbbın bu tür olağanüstü durumlar için geliştirdiği yöntemden yararlanıp sezaryen AMELİYATı olun.

ben çok korkuyorum normal doğumdan.ne yapıcam bilmiyorum

canım hiç korkma korkulacak bişey yok,kötü doğum hikayelerini dinleme herkezin doğumu farklı, ağrı eşiği farklı kolay doğum yapacağını düşün bol bol yürüyüş yap,allahın izniyle kolay doğum yaparsın bir sorun çıkmadığı müddetçe

canım hiç korkma korkulacak bişey yok,kötü doğum hikayelerini dinleme herkezin doğumu farklı, ağrı eşiği farklı kolay doğum yapacağını düşün bol bol yürüyüş yap,allahın izniyle kolay doğum yaparsın bir sorun çıkmadığı müddetçe

DURU kayseridemi doğum yapcaksın

normal doğum her yönden çok faydalı...sezaryenin ağrı olarak normal doğumdan kalır yanı yok,ameliyat sonrası da kolay değil,hepsi glip geçio,siz sağlıklı olanı seçin

normal doğum her yönden çok faydalı...sezaryenin ağrı olarak normal doğumdan kalır yanı yok,ameliyat sonrası da kolay değil,hepsi glip geçio,siz sağlıklı olanı seçin

ne güzel demişsin. kesinlikle öyle tek fark birinde sancıyı başta çekiyosun birinde sonradan. hatta sezeryanın bir kötü tarafı daha var bile bile kesilmeye gidiyosun yaa :18: ne yalan söyliim ilkimde normal bekliyorum diye güle oynaya gittim hastahaneye şimdikinde dua ediyorum bişey çıksında mecburiyetten gideyim diye yoksa bile bile gitmek hiç içimden geçmiyo kaçmayı bile düşünmüyo değilim :1:

Back
X