sizce normal dogummu.. sezeryan dogummu .yasayanlar bilfgilendirirmi

sumeyradayioglu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
190
6
33
İstanbul
Kuşlar bildiğiniz üzere her hamile bayansa doğum korkusu var bu korku nazil yenilir. Veh hangi doğum tercih edilmeli herkes doğumda yasadiklarini anlatabilirmi bilgilenmek ve bu durumu yaşayanlardan bilgi edinmek istiyorum

ben 31 mayısta zorunlu sezeryan oldum suni sancı da verdiler normal olsun diye ama hiç sancım olmadı allahtan olmadı valla bide onun sancısını çekerdim :5: ama sezeryan sonrası çok acılar çektim daha ameliyathanede uyanır uyanmaz başladı acılarım ve 1 hafta devam etti. normal doğum yapmadım acısını bilmiyorum ama normal doğum sonrası hemen ayağa kalkmak acılarının geçmesi güzel olsa gerek.. ikinci doğumum inşallah normal olur:8: sana tavsiyem normal doğum canım...

Benim ilki normaldi, ikinciyi de tereddütsüz normal yaparım, öncesi sıkıntılı evet ama doğar doğmaz her şey bitiyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kesinlikle normal doğum.öncesinde sancısı çok ama doğunca herşey biter.kalkar normal hayatına dönersin.:10::10:

ben 31 mayısta zorunlu sezeryan oldum suni sancı da verdiler normal olsun diye ama hiç sancım olmadı allahtan olmadı valla bide onun sancısını çekerdim :5: ama sezeryan sonrası çok acılar çektim daha ameliyathanede uyanır uyanmaz başladı acılarım ve 1 hafta devam etti. normal doğum yapmadım acısını bilmiyorum ama normal doğum sonrası hemen ayağa kalkmak acılarının geçmesi güzel olsa gerek.. ikinci doğumum inşallah normal olur:8: sana tavsiyem normal doğum canım...

Çok sağol canim ama insan ister istemez korkuyo bide bilgisizim yani su yönden dahaoönce doğum yapmadim ve ilkler hep zor olur napcam bilmiyorum

Bende çok korkuyorum.
Normal mi Sezeryan mı bir türlü karar veremedim ama normal istiyorum. Bu arada normal doğum yapanlar epidural ile mi yaptınız. Detaylı anlatırsanız en azından belki korkumuz biraz azalmış olur benim de ilk doğumum bu konuda hiç bir şey bilmiyorum o yüzden :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

bende normal dogum yaptim kendi istegimle. Fakat ben evde 4 gun agri cekmistim bitkun yorgun ve uykusuzdum o yuzden doktor epidural tavsiye etti. Ve sunu soyliyebilirim hic agri hissetmiyorsun ama normal bacaklarin kaslarini hissediyorsun. Ikinman gerektiginde cocugun baski yaptigini hissediyorsun ama agri yok. Yani dogum yaptmaktan asiri sekil korkuyorsaniz sezeryan yerine epidural normal dogumu tavsiye ederim. Sezeryanda bir ameliyat geciriyorsunuz o yuzden epidural normal dogum daha iyi.:49: saglikli kolay dogumlar dilerim

Ben de normal doğumu tavsiye ederim korkulacak birşey yok yani evet çok sancılı bi iki saatiniz oluyor ama aralarda 1-2 dk dinlendiriyo uykuya bile dalabiliyorsunuz. Her anını yaşamak ayrı güzel bence ve insan kendisi ile gurur duyuyor aslında normal olan normal doğum ama 😀😉😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de epidural anestezi ile sezaryen doğum yaptım doğum sonrası karın üstüne kum torbası gibi bir şey koyuyorlar narkoz etkisi geçmeye başlayınca bayağı sancı yapıyor onun dışında çok aşırı sancım olmadı bebeğimi de gördüm ama normal doğumdan korumaya rağmen olmasını isterdim en sağlıklı o bence bir de benim dikişlerimde sıvı toplanması ve akıntı oldu bir iki ay çektim ondan sıvıyı şırıngayla çekiyorlar ikinci bir bebeğim olursa normal olmasını isterim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mecburen epidural sezeryan oldum.iyikide olmusum.coooook memnunum.benim kadae dogumdan korkan olamazdi.hep dogumda oleceyimi disundum.vasiyet bile yazmayi dusundum))ama hic korkmayin.insAllah sag salim alirsiniz bebidinizi kucaginiza.ben yapdiysam herkes yapar:0)

ben ilkini sezeryan yaptım ve akşamına kalmadan ayağa kalktım.hiç ağrım olmadı,dikişlerimden sıkıntı çıkmadı.normal doğumda da dikiş var ve aynı şekilde bir hassasiyet var.
ikinci oğlumu belden aşağı uyuşturup epidural sezeryan yaptılar ağrım yine olmadı çabuk ayağa kalktım ,çocuğumu doğar doğmaz gördüm.bu şekilde de güzeldi.
normal doğum tabiiki en doğalı ve sağlıklısı.sezeryan sonuçta isteğe bağlı gibi görünüyor ama büyük bir ameliyata giriyorsun.
belki korku belki tembellik aynı zamanda sayamayacağım bir çok sebepten ben sezeryanı tercih ettim yine de.
şunu unutma can senin canın son karar senin olmalı artı dr. tavsiyesi :)

Ben de epidural anestezi ile sezaryen doğum yaptım doğum sonrası karın üstüne kum torbası gibi bir şey koyuyorlar narkoz etkisi geçmeye başlayınca bayağı sancı yapıyor onun dışında çok aşırı sancım olmadı bebeğimi de gördüm ama normal doğumdan korumaya rağmen olmasını isterdim en sağlıklı o bence bir de benim dikişlerimde sıvı toplanması ve akıntı oldu bir iki ay çektim ondan sıvıyı şırıngayla çekiyorlar ikinci bir bebeğim olursa normal olmasını isterim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sizin ameliyatta bir sorun olmuş sanırım.ben hiç kimsede ameliyat sonrası kum torbası görmedim.dikişte sıvı ve akıntı ciddi problemler.doğum yaptığın hastane ve dr. ile ilgili sanırım.
keşke şikayet etseymişsin.

Normal doğum yapicam diye öldüm.allaha şükür yaptim.hemde epidural bile istemedim oani yasamak icin.inani yarim dk sanci iki dakika ohhhh valla hic hatirlamiyorum bile zaten ikinip dogum oldumu one rahatlik allah herkese nasip etsin.sonrasında kansizlik ve pihti birikmesi oldu rahimde ama uç saat sonra hicbisey yokmuş gibi ayaktaydim.doğum sans isi sezeryan olup hop diye kalkan da var mesela ablam.sabah doğum yapti aksama hicbiseyi yoktu.

Merhabalar ben 2 sezaryen dogum gecirdim ilk bebegmde normal ypmayi cok istemistim son ana kadar o niyetle gittim fakat 37 haftada oglumun boynunda 2 kat kordon dolanms oldugunu ogrendm doktorum ben stres yapmym belki boynndan cikar diye son ana kadar bana biisy soylemedi ogrendigmde cok uzuldm tabi hemen sezaryene alindim ama sarkilar iccinde konusa konusa oglmu kucagma aldim dikislermde sadece sizladi 1 saat icnde kalktm yurudm ayni sekilde ikinci oglumdada erken dogum yaptm fakat yne hic sikinti gecmedim cok sukur normal dogmdan cok korkuyordum her gece ruyamda kabuslar goruyordm ama hayrlisi boyleymis :) hayrli dogumlar olsun

Back
X