Bu zamana kadar yapmadığın kabahat. Bu ilk şaka değilmiş. İlk şakadan sonra iki seçeneğin vardı. Kendi karakterine göre ya kopacaktın bunlardan ya da lafları yapıştıracaktınBen de artık öyle şakalar yapıcam zaten anca öyle anlarlar
Kendilerine söylense ağlarlar eminimBu zamana kadar yapmadığın kabahat. Bu ilk şaka değilmiş. İlk şakadan sonra iki seçeneğin vardı. Kendi karakterine göre ya kopacaktın bunlardan ya da lafları yapıştıracaktın
O zaman kendine daha iyi arkadaşlar edinmelisin çünkü insan ister istemez arkadaşlarına benziyor. Beğendiğin düzgün profillerle arkadaş olmaya çalış ve yapay şeylere özenme. Sevgiler...Ama her konuda böyleler
Yapay şeylere özenme derken anlayamadım orayıO zaman kendine daha iyi arkadaşlar edinmelisin çünkü insan ister istemez arkadaşlarına benziyor. Beğendiğin düzgün profillerle arkadaş olmaya çalış ve yapay şeylere özenme. Sevgiler...
En azından Senin kadar çökmedim diye gülseydiniz sizdeYani yüzüme sen çok çirkinsin demedikleri kaldı çok özgüvenim düşüyor. Geçen de dedimki ben de 30 yaşıma gelince böyle genç görünücem. Bana dediki sen şimdiden çökmüşsün diyip güldü.
O dilden anlıyorlar zatenEn azından Senin kadar çökmedim diye gülseydiniz sizde
Herkese böyle olsalar tamamda sadece bana böylelerKıskanc köpekler demek geldi içimden kendimi tutamadım
Bende renkli lens kullanıyorum yıllarıdr hemde ilk başta insanlar bir sürü yorum yaptı ama zamanla gözümde gördükçe yakıştırdılar hatta nerden aldın diye sorup alıp denediler falan yani takma o yüzden sen beğendiysen gerisini umursama insanları bu kadar umursamaÜniversitede 4 kişilik bir arkadaş grubumuz var. Geçen hafta renkli lens takıp okula gittim. Beni görünce biri vampir gibi olmuşsun, diğeri de “iğrenç” olmuşsun dedi. Öbür arkadaşım ben beğendim çok yakışmış dedi. Sonra benim suratım düşünce “neden alındın biz arkadaşız ne var bunda” dediler. Ben beğenmek zorundalar demiyorum ama bu şekilde mi denir bana abartıyorsun dediler. Bu iki kız genel olarak birbirlerini görünce hep” çok güzelsin tarzı iltifat ediyolar. Ama bana asla iltifat ettiklerini duymadım. Aksine bu tarz şaka amaçlı yorum yapıyolar. Sizin düşünceniz nedir. Normal mi yani arkadaşlıkta bunlar. Yani ben de artık onları görünce oran iğrenç olmuş buran kötü mü demem lazım illa
Aynısını tekrarlayın öyle söyleyenlere karşı normal karşılıyorlarmı bakın bakalım o zaman gerçek niyetlerini anlarsınız.Üniversitede 4 kişilik bir arkadaş grubumuz var. Geçen hafta renkli lens takıp okula gittim. Beni görünce biri vampir gibi olmuşsun, diğeri de “iğrenç” olmuşsun dedi. Öbür arkadaşım ben beğendim çok yakışmış dedi. Sonra benim suratım düşünce “neden alındın biz arkadaşız ne var bunda” dediler. Ben beğenmek zorundalar demiyorum ama bu şekilde mi denir bana abartıyorsun dediler. Bu iki kız genel olarak birbirlerini görünce hep” çok güzelsin tarzı iltifat ediyolar. Ama bana asla iltifat ettiklerini duymadım. Aksine bu tarz şaka amaçlı yorum yapıyolar. Sizin düşünceniz nedir. Normal mi yani arkadaşlıkta bunlar. Yani ben de artık onları görünce oran iğrenç olmuş buran kötü mü demem lazım illa
Sorun lens değil genel olarak tavırları bu olmasıBende renkli lens kullanıyorum yıllarıdr hemde ilk başta insanlar bir sürü yorum yaptı ama zamanla gözümde gördükçe yakıştırdılar hatta nerden aldın diye sorup alıp denediler falan yani takma o yüzden sen beğendiysen gerisini umursama insanları bu kadar umursama
Niye yapıyolar peki onu anlasamAy neden kıskansınlar ki ya böyle konularda olayı hemen kıskanmaya bağlamayı çok saçma buluyorum. Alt tarafı lens yani herkes alıp takabilir. Kişinin kendi göz rengi olsa ya da ne bilim satın alınamayacak bir şey olsa ( ki bunda da kıskançlık demem) amenna ama olumsuz yorumlar sadece kıskançlıktan ötürü yapılmaz.
Gerçekten beğenmiyor olabilirlerNiye yapıyolar peki onu anlasam
Ama beğenme olayından ziyade bana karşı grupça bi dışlama var. Plan yapıyolar bana söylemiyor, bazen bi konu konuşuluyo benim haberim olmuyor kendimi dışlanmış hissediyorumGerçekten beğenmiyor olabilirler
O zaman seni sevmiyorlardırAma beğenme olayından ziyade bana karşı grupça bi dışlama var. Plan yapıyolar bana söylemiyor, bazen bi konu konuşuluyo benim haberim olmuyor kendimi dışlanmış hissediyorum
Peki ne yapmam lazımO zaman seni sevmiyorlardır
Bu söylediklerin senin kuruntun değilse yani o şekilde kötü davrandıklarından eminsen kendini geri çek bence.Peki ne yapmam lazım
Mezun oluyorum zaten görüşmem bi kaç ay sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?