Sizce normal mi, ne yapmam gerek bilmiyorum..

sen onlarla otur ne demek sen onların çocugusun yok gelip senin ananlamı oturacam diyemedinmi hem senin ailen artık onun ailesi olmalı saygısızlık yapıyor bu problem olur ilerde güya aklınca seni kendi ailesiyle kaynaştırıp senin ailenden koparacak ..
senin ailenin istememe sebei nedir geçerli birşey vaarmı ama anne baba bizim göremediklerimizi görür

ay ne kadar ilginç böyle,çok abartıyor..
eğer şimdiden böyleyse evlenince ailenin yüzünü göstermez sanırım.
ne biçim laf öyle hayırdır ailenle mi oturcaksın? ne yapcaktın, evli değilsin... :19:

Durumlar kötü ama ya evlendikten sonra hiç gondermicek ve kendide gitmicek gibi.yalniz çok taviz verip ailenizin ezdiriyorsunuz herseye rağmen annenin babaniz onlar hergün evlerine gitmeniz doğru gelmedi bana anneniz çok üzülüyordur.8 yaşında bir kızım var birde karnim da bir kızım var.onlar benim gözümde herseyim kiyamadigim el bebek gül bebek baktığım kızlarım onlar için her sıkıntıyı çekerim. Ama birgün gelip adamın biri ve kayinvalidesi için beni bi kenara atarsa tarif edemeyecegim kadar üzülürüm. Anlatabilmisimdir umarim.nisanliniz yanlış davraniyor destek vermeyin ona

Kusura bakmada bu adam seni sevmiyor, sadece seni takinti yapti. Yoksa seven insan sevdigi insanin rahat etmesini ister.
Hastasin, halen onun yanina gitmeni bekliyor. Ailen ile durumun gergin oldugu bildigi halde, durumu daha berbat yaptirmaya çalisiyor.
Bu hareketler hem sevgisizligini gösteriyor hem son derece olgun olmadigini gösteriyor.

Tabiki ayril ve ya ayrilma diyemem fakat bunlarin hepsini çook iyi düsünmek gerek. Seni simdi bu kadar mutsuz eden insan, ilerde neler yapmaz? Hele ailen evlendikten sonra sana tavir yapsa, arkanda durmazsa, bu adam seni iyicene ezecegini düsünüyorum.

Burada okuduklarımdan ve çevrede gördüklerimden hareketle konuşuyorum; aile istemiyorsa mutlaka bir bildikleri oluyor ve çoğunlukla da doğru çıkıyor.buna dikkat edin derim

deveye ısrarla eyvallah diyosun daha çok güdülürsün...sinsi ve terbiyesiz bir nişanlın var hala farkında değilsin..sana aileni sildirmeye çalışıyo görmüyosun..evlendiğinde aileni göremeyeceksin.hadi git evlen şimdi.

Ailenin yerinde olsam okutup buyuttugum kizim bir bayram gunu nisanlisinin sozunden cikamayip bizimle oturmadi diye cok üzülürdum..

Nisanliniz cok bencil.. kusura bakmayin ama sacma sapan sebepler demissiniz bence bunlar hic de sacma sapan sebep degil

Arkadaşlar durum aynı. Ben bıkmış durumdayım. 2 gündür kendi evimde oturuyorum. Kendisini de aramıyorum, çünkü gerçekten usanmışım. Ne olursa olur artık ya benim canım yok mu.

Yanlış düşünüyor ve yanlış davranıyor nişanlın. Onlar senin en kıymetlilerin nişanlından bile daha değerli insanlar senin için. Evlenince zaten istediğin kadar gidemeyeceksin gibi duruyor. Gittiğine şükredersin böyle birine benziyor nişanlın. Şimdi dilediğin kadar vakit geçir onlarda kıymetli olduğunu hissetsinler, ne güzel bişey anne babanın böyle hissetmesi. İnsan evlenince daha bi anlıyor ne kadar kıymetli değerli olduklarını. Ezdirmeyin kendinizi de ailenizi de. Saygısızca konuşuyor sanki onlarla otur sen demek yanlış. :20: üstelik hasta hasta sana acımayıp halinden anlamayın istediklerini yaptırması da yanlış. :50: İnşallah iyi olur herşey.

Son düzenleme:
Back
X