Sizce normal mi?

Dondurmalipasta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
167
66
28
Merhaba bayanlar. Ben kendimle alakalı bazı durumları anlatmak istiyorum bu durumlar sizce normal mi yorumlayabilir misiniz. Ben bir insanla önemli bir sorun yaşadığımda yada o kişi bana laf söylediğinde o insandan o kadar soğuyorum ki. Bu kardeşim bile olsa böyle. O kişi hakkında kötü temennilerde bulunmuyorum yada o kişiye zarar gelmesini istemiyorum ama mesela o insanın başına sağlıkla alakalı yada başka herhangi bir şey geldiğinde üzülmüyorum bile. Eşim bu yüzden bana merhametsizsin diyor. Sizce bu normal mi yoksa benim davranışım yanlış mı? Ama içimden gelen bu. Böyle sağlık gibi durumlarda sorunlar yaşanmış da olsa küs olduğum kişiyi aramalı mıyım?
 
Son düzenleme:
Normal. Her insanın yapısı farklı. Bazı insanlar kolay kolay unutamıyor bişeyleri bazıları daha affedici oluyor.
Ben sağlık gibi bir durum söz konusuysa en azından bi geçmiş olsun demeniz taraftarıyım yanı arada çok büyük bi sorun yoksa tabi.
 
gayet normal bence çoğu kişi böyle hatta daha beter
iş yerinde halim selim diye bilinen biri başka bir iş arkadaşı hakkında
benim hakkımı yediler o yüzden 4 yaşındaki çocukları öldü demişti
kanım donmuştu resmen bu vicdansızlık ve tatmin duygusu karşısında :kahve:
 
Herkesin sevgi kelebeği olmasına gerek yok. Birine zarar vermediğiniz sürece ya da hissettikleriniz kendinize zarar vermediği sürece, her şey normal karşılanabilir bence.
 
Back
X