Var. Hayir yani ben muhendisim. Amirim de muhendis sube muduru.amirinizin sekreteri yok mu? görev tanımında bu var mı?
Ben de anlamadim. Sekreter miyim ben. Bir de azar yedim not almiyor musun diye.Şube müdürünüz kamuda kendini Ceo sanıyor galiba. Bunların totolarını kim kaldırdı böyle
adı müdür geçince ayaklar yere basmıyorsa demekBelki cok muhim gelmeyebilir size ama fikrinizi merak ediyorum.
Ben kamu kurumunda calisiyorum. Sube mudurum amirim oluyor. Benim bir ustum yani.
Ara ara birseyleri kendisine hatirlatmami istiyor. Sunu sunu not al bana hatirlat diyor. Hatirlatiyorum mesela sonra tekrar hatirlat diyor.
Gecen hafta ayni seyi hergun hatirlattim sonuca baglanmadi.
Biraz once aradi. Su isi bana hatirlat da soralim dedi. Tamam not aliyorum dedim. Su isi de hatirlatacaktin not almadin mi dedi. Aldim hatirlatacaktim dedim. Hatirlatmam gereken seyi hatirlayip bana hatirlatacaktin diyorsa bu ego tatmini degil de nedir.
Bu isler normal mi. Ben hatirlatmak zorunda miyim. Sert bir sesle soyledi bir de. Not almiyor musun diye. Ya insan telefon edip sunu bana hatirlat der mi. Bir de ne zaman hatirlatiyim. Hatirlat deyip kapatiyor.
Ben muhendisim. Benim projelerime ait isler oluyor genelde ama yine de hatirlatma neden yukumlu oluyum ki. Bi is veriyor mesela. Kendisinin hicbir fikri yok o konuda. Arastirip soyle soyle boyle boyleymis diyorum. Tamam hatirlat da soralim diyor. Hatirlatiyorum sonra tekrar hatirlat diyor.Sizin yapmanız gereken bir iş değilse ve sekreter değilseniz hatırlatmak zorunda değilsiniz. Orda kimse kimsenin patronu değil, amiri. Sizin unvanınız nedir?
Siz de memur değil misiniz?Ben de anlamadim. Sekreter miyim ben. Bir de azar yedim not almiyor musun diye.
B12 vitamini alin unutkanliga iyi gelir diyin.Ben muhendisim. Benim projelerime ait isler oluyor genelde ama yine de hatirlatma neden yukumlu oluyum ki. Bi is veriyor mesela. Kendisinin hicbir fikri yok o konuda. Arastirip soyle soyle boyle boyleymis diyorum. Tamam hatirlat da soralim diyor. Hatirlatiyorum sonra tekrar hatirlat diyor.
Bana da cok sacma geliyor. Bir de unutmamissin yap be adam niye sunu hatirlatacaktin not almadin mi diye hesap soruyorsun bir de.bence kendisine email ile hatırlatmada bulunun direkt yuzyuze muhattap olmayin ya da haftalık plânınız varsa onun altına not alın her hafta sadece bir kez gönderin.
istediği çok saçma geldi bana
kendisi not alsın
iyice sacmalamış.Bana da cok sacma geliyor. Bir de unutmamissin yap be adam niye sunu hatirlatacaktin not almadin mi diye hesap soruyorsun bir de.
Dun iki adet dosya geldi bana. Zimbalamislar tek dosya sandim. Normalde ayri ayri gelir gozumden kacmis. Imzalarimda eksiklik olmus. On dosyayi da ince ince inceledim. Bu sonuncuydu. Yanina cagirdi. Psikolojin calismaya uygun degilse anlarim soyleyebilirsin bunlara dikkat edelim dedi. Esimden ayriyim ya ona laf vuruyor. Anlattim ama anlamadi. Tayinler oldu ve o kadar artti ki is yogunlugum. Herseyi mukemmel yapiyim iki imza eksik diye psikolojim bozuk olsun.
Var. Hayir yani ben muhendisim. Amirim de muhendis sube muduru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?