Sizce normal mi

Sukara

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
127
56
13
35
Belki cok muhim gelmeyebilir size ama fikrinizi merak ediyorum.

Ben kamu kurumunda calisiyorum. Sube mudurum amirim oluyor. Benim bir ustum yani.

Ara ara birseyleri kendisine hatirlatmami istiyor. Sunu sunu not al bana hatirlat diyor. Hatirlatiyorum mesela sonra tekrar hatirlat diyor.

Gecen hafta ayni seyi hergun hatirlattim sonuca baglanmadi.

Biraz once aradi. Su isi bana hatirlat da soralim dedi. Tamam not aliyorum dedim. Su isi de hatirlatacaktin not almadin mi dedi. Aldim hatirlatacaktim dedim. Hatirlatmam gereken seyi hatirlayip bana hatirlatacaktin diyorsa bu ego tatmini degil de nedir.

Bu isler normal mi. Ben hatirlatmak zorunda miyim. Sert bir sesle soyledi bir de. Not almiyor musun diye. Ya insan telefon edip sunu bana hatirlat der mi. Bir de ne zaman hatirlatiyim. Hatirlat deyip kapatiyor.

amirinizin sekreteri yok mu? görev tanımında bu var mı?

Sizin yapmanız gereken bir iş değilse ve sekreter değilseniz hatırlatmak zorunda değilsiniz. Orda kimse kimsenin patronu değil, amiri. Sizin unvanınız nedir?

adı müdür geçince ayaklar yere basmıyorsa demek ah o koltuklar kimseye yar olmuyor inince o da anlar.

bence kendisine email ile hatırlatmada bulunun direkt yuzyuze muhattap olmayin ya da haftalık plânınız varsa onun altına not alın her hafta sadece bir kez gönderin.
istediği çok saçma geldi bana
kendisi not alsın

Sizin yapmanız gereken bir iş değilse ve sekreter değilseniz hatırlatmak zorunda değilsiniz. Orda kimse kimsenin patronu değil, amiri. Sizin unvanınız nedir?
Ben muhendisim. Benim projelerime ait isler oluyor genelde ama yine de hatirlatma neden yukumlu oluyum ki. Bi is veriyor mesela. Kendisinin hicbir fikri yok o konuda. Arastirip soyle soyle boyle boyleymis diyorum. Tamam hatirlat da soralim diyor. Hatirlatiyorum sonra tekrar hatirlat diyor.

bizim kurumda da var öyle tipler

sanırsın holding yönetiyor

hatırlayıp bana hatırlatcaktın bak ben kendim hatırladım tribi çok komik

Ben de anlamadim. Sekreter miyim ben. Bir de azar yedim not almiyor musun diye.
Siz de memur değil misiniz?
Sizin göreviniz neyse onu yapın?
Çok kasarsa üst mercilere güzel bir dilekçe yazın.

B12 vitamini alin unutkanliga iyi gelir diyin.
Saka bi yana is taniminizda yoksa yapmayin.

bence kendisine email ile hatırlatmada bulunun direkt yuzyuze muhattap olmayin ya da haftalık plânınız varsa onun altına not alın her hafta sadece bir kez gönderin.
istediği çok saçma geldi bana
kendisi not alsın
Bana da cok sacma geliyor. Bir de unutmamissin yap be adam niye sunu hatirlatacaktin not almadin mi diye hesap soruyorsun bir de.

Dun iki adet dosya geldi bana. Zimbalamislar tek dosya sandim. Normalde ayri ayri gelir gozumden kacmis. Imzalarimda eksiklik olmus. On dosyayi da ince ince inceledim. Bu sonuncuydu. Yanina cagirdi. Psikolojin calismaya uygun degilse anlarim soyleyebilirsin bunlara dikkat edelim dedi. Esimden ayriyim ya ona laf vuruyor. Anlattim ama anlamadi. Tayinler oldu ve o kadar artti ki is yogunlugum. Herseyi mukemmel yapiyim iki imza eksik diye psikolojim bozuk olsun.

iyice sacmalamış.
keşke özel durumunuzu belli etmeseydiniz. maalesef kullanıyorlar.
bence ağzının payını verin böyle şeyler söylediğinde. müdürse müdür haddini bilsin

4,5 yil mudurumun arkasindan telsiz telefon tasidim
Surekli “benim telsiz nerde,telsizi getir” modundaydi
Yuzune bir sey demedim. İcimden de “hay telsizine” dedim

En son telsizi getir dediginde aldim telsizi soktum tuvalete. Kurulamadim oyle goturdum. İslanmis bu nerde buldun dedi odanizdaydi dedim. Guzel guzel kullandi Allah kabul etsin

Size de bu kivamda bir seyler lazim. Dusunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…