- 17 Kasım 2018
- 819
- 1.301
- 43
- Konu Sahibi 3cadianasi
Öncelikle herkese iyi akşamlar.Evleneli on küsür sene oldu.Cok şükür üç kızım var.Ben evlendigimde gorumcem daha çocuktu.Elimde büyüdü sayılır.Beraber de oturduk bir kaç yıl.Bu gorumcem son zamanlar da çok ama çok sinirime dokunan birşeyler yapıyor.Hic sevmediğim,anlasamadigim,bir elti var .Konuşmuyorum.Gorumcem son zamanlar da sürekli bu eltimin kızını paylaşıp aman çok tatlı,val yeğenim,tek yeğenim diye paylaşım yapıyor.Gorumcem 19 20 yaşında bu arada.Neyse dedim, boşver dedim, kâh üzüldüm, kâh kızdım.En son da kayinvalidemlere gidince kizlarimdan biri hala benimle fotoğraf çekilir misin dedi.Buda bir seyler söyledi güldü.Mutfaktaydim anlamadım.Kizim da suratını asti,o an unutuldu.Eve gelince aklıma geldi.Kizima sorduğumda seninle fotoğraf paylaşılır mi! Kimse beğenmez deyip gülmüş.O kadar kızdım ki gidip kavga etmemek için zor tuttum kendimi.Bu gün tekrar arka arkaya foto atmış canim, güzelim,bir tanem diye eltinin kızını.Simdi gelelim sorununa.Bundan rahatsızım ,sinirleniyorum bu normal mi?Yoksa benimde kizlarimi paylaşmak zorunda değil mi demeliyim?.Kendime hakim olamıyorum Yıllarca elimde büyüyen ,gerektiğinde annelik yaptığım kız sanki bana nispet olsun diye yapıyor.Ha bu arada gorumceminde ,kayinvalideminde vatsap fotolarında eltinin kızı var.Aylardir bu hep böyle.Nasil umursamaz,nasıl kendime hakim olabilirim?