Sizce normal mi?

Neden olabilir?
Aranız kötü mü ?
Elti gelmeden bana İnat onunla bir olup beni dışlamaya çalıştı.Esim rest çekti bir yıl konuşmadık.Bence onun hıncını alıyor bir nevi.En hassas noktam evlatlarım,bunu çok iyi biliyor Ordan vurmaya çalışıyor.Bidr annesinin profil fotosunuda o koyuyor Aylarca eltinin kızı kalmıştı kayinvalidenin telde ,sonra tek bir torunum yazmış ,bende bağırdı?bizimkiler bostan korkuluğu mu yazınca ben yapmadım görümcem yapmış dedi.Hemende değiştirdi.Benim kızlarında olduğu torunlarınin resmiyle.Ahhh kendime çok kızdım.Ne yapicaksin boşver ne paylasirsa paylaşsın diye ama kendime hakim olamadım

Gorumcen cocuklarin pokunu yesinnn.. bir cocugaoyle denirmiii essek kadar kiz 20 yasinda utansin..
Salla bsver umursama.. kizdigini anlarlarsa daha fazla yaparlar
Haklısın inadına yapıyor zaten.Cunku ben işlerine yatamıyorum.Uc çocukla uğraşıyorum.Elti temizliklerini yapıyor,yemeklerini yapıyor ya ondan bir nevi gıcıklık yani.On yıl sanki ben yapmamisim gibi😁

Öncelikle herkese iyi akşamlar.Evleneli on küsür sene oldu.Cok şükür üç kızım var.Ben evlendigimde gorumcem daha çocuktu.Elimde büyüdü sayılır.Beraber de oturduk bir kaç yıl.Bu gorumcem son zamanlar da çok ama çok sinirime dokunan birşeyler yapıyor.Hic sevmediğim,anlasamadigim,bir elti var .Konuşmuyorum.Gorumcem son zamanlar da sürekli bu eltimin kızını paylaşıp aman çok tatlı,val yeğenim,tek yeğenim diye paylaşım yapıyor.Gorumcem 19 20 yaşında bu arada.Neyse dedim, boşver dedim, kâh üzüldüm, kâh kızdım.En son da kayinvalidemlere gidince kizlarimdan biri hala benimle fotoğraf çekilir misin dedi.Buda bir seyler söyledi güldü.Mutfaktaydim anlamadım.Kizim da suratını asti,o an unutuldu.Eve gelince aklıma geldi.Kizima sorduğumda seninle fotoğraf paylaşılır mi! Kimse beğenmez deyip gülmüş.O kadar kızdım ki gidip kavga etmemek için zor tuttum kendimi.Bu gün tekrar arka arkaya foto atmış canim, güzelim,bir tanem diye eltinin kızını.Simdi gelelim sorununa.Bundan rahatsızım ,sinirleniyorum bu normal mi?Yoksa benimde kizlarimi paylaşmak zorunda değil mi demeliyim?.Kendime hakim olamıyorum Yıllarca elimde büyüyen ,gerektiğinde annelik yaptığım kız sanki bana nispet olsun diye yapıyor.Ha bu arada gorumceminde ,kayinvalideminde vatsap fotolarında eltinin kızı var.Aylardir bu hep böyle.Nasil umursamaz,nasıl kendime hakim olabilirim?
Neden konuşmayı denemediniz ? Zaten hep bu susmalar içimize atmalar alttan almalar gereken yerde gerekli cvpları vermemek insanlara bu cesareti vermiyormu....lütfen cesaretli olun ve görümcenize neden sizin kızınıza bunu söylediğini sorun ve daha sonra daha çok sinirlenmemek için takipten çıkartın...benim görümcemde sürekli diğer kaynım ve eltimle foto paylaşıyor her yerden takipten çıkardım kafam rahatladı...

Bir yıl konuşmadık , küstüm.Yeni barıştık .Ama beğenmek begenmemek değil mesele,mesele beni ezmek.Cunku eltiden nefret ederim,sevmem.Bunu biliyor inadına yapıyor.Cunku elti hergun orda,işlerini yapar eder bir nevi biz onun yanındayız imajı veriyor bana göre
umursamayın bırakın ne halleri varsa görsünler.nispet yapıyolar ve siz bu kadar taktığınız için amaçlarına ulaşıyorlar.boşverin fotoğraf atma meselelerini ama kızınıza söylediğinin hesabını sorun

Klasik ergen hareketleri .
Muhtemelen bunları yapmasının tek nedeni eltinin kizini güzel bulması .
Ergenlerle konusulmuyor bence konusmayin anlamaz .
Siz duygusal bağınızı kesin , yolunuza bakin bence.
Yesyess hanım tam aksine.Guzel bulduğu için değil çünkü benim kizlar sülalenin tam aksine sarışın mavi gözlü hepside.Bir keresinde de çocuk dediğin kara saçlı kara kaşlı olacak bunlar da Rus gibi demişti.😁Benim kizlarimi paylaşması benim için önemli degil,beni kızdıran adil olmamasi

Neden konuşmayı denemediniz ? Zaten hep bu susmalar içimize atmalar alttan almalar gereken yerde gerekli cvpları vermemek insanlara bu cesareti vermiyormu....lütfen cesaretli olun ve görümcenize neden sizin kızınıza bunu söylediğini sorun ve daha sonra daha çok sinirlenmemek için takipten çıkartın...benim görümcemde sürekli diğer kaynım ve eltimle foto paylaşıyor her yerden takipten çıkardım kafam rahatladı...
Bende denedim çıkardım takipten.Bu seferde etraf kizzz gordunmu gene eltinin kızını paylaşmış canım yeğenim biricik yeğenim yazmış gördün mü diye sülale uyardı😁Ha bu arada tabiki sordum.Hayirdir benim kıza böyle böyle demişsin kıskanıyor musun yoksa güzelliğini bile dedim.İnanin altta kalmam.Amma icimede dert oluyor

Yesyess hanım tam aksine.Guzel bulduğu için değil çünkü benim kizlar sülalenin tam aksine sarışın mavi gözlü hepside.Bir keresinde de çocuk dediğin kara saçlı kara kaşlı olacak bunlar da Rus gibi demişti.😁Benim kizlarimi paylaşması benim için önemli degil,beni kızdıran adil olmamasi
Hayatta dahil olmak üzere hic bir şey adil değil.
Adil olmak zorunda da degil . Bu hak etme fikirlerine teslim ederseniz zihninizi , bu tarz adil olmayan durumlarda zihniniz hep oraya takılır . Öfkeniz hic geçmez .
Kendiniz için yapmayın bunu . Insanlar , hayat adil olmalı beklentinizi / umudunuzu dönüşturun.

Elti gelmeden bana İnat onunla bir olup beni dışlamaya çalıştı.Esim rest çekti bir yıl konuşmadık.Bence onun hıncını alıyor bir nevi.En hassas noktam evlatlarım,bunu çok iyi biliyor Ordan vurmaya çalışıyor.Bidr annesinin profil fotosunuda o koyuyor Aylarca eltinin kızı kalmıştı kayinvalidenin telde ,sonra tek bir torunum yazmış ,bende bağırdı?bizimkiler bostan korkuluğu mu yazınca ben yapmadım görümcem yapmış dedi.Hemende değiştirdi.Benim kızlarında olduğu torunlarınin resmiyle.Ahhh kendime çok kızdım.Ne yapicaksin boşver ne paylasirsa paylaşsın diye ama kendime hakim olamadım
Valla takmayın. .Belki zor ama takmayın gerçekten. Siz çok şanslısınız maşallah 3 kızınız var .
Onlarla bol bol güzel anlarınız olsun.

Ve
Çocukların yanında bunu asla konuşmayın.
Açıkçası kim olursa olsun çocuğumun fotoğrafını çekip bir yerlerde paylaşmasını istemem.Ben paylaşmayı doğru bulmuyorum.

Koca çocuk oldu daha 1 -2 fotoğrafını paylasmisimdir o kadar.Ne gerek var.

Bende denedim çıkardım takipten.Bu seferde etraf kizzz gordunmu gene eltinin kızını paylaşmış canım yeğenim biricik yeğenim yazmış gördün mü diye sülale uyardı😁Ha bu arada tabiki sordum.Hayirdir benim kıza böyle böyle demişsin kıskanıyor musun yoksa güzelliğini bile dedim.İnanin altta kalmam.Amma icimede dert oluyor
Böyle yapmasının muhtemelen bi sebebi vardır gerçekten kasıtlı yapıyordur.... Zaten şu sanal ortamda gönderme yapan laf sokan hava atan bişeyler anlatan yada saçmalayan kişileri dikkate almamak gerekir....halen devam ediyorsa sal gitsin o küçük beyniyle hareket etmeye devam etsin..

Böyle yapmasının muhtemelen bi sebebi vardır gerçekten kasıtlı yapıyordur.... Zaten şu sanal ortamda gönderme yapan laf sokan hava atan bişeyler anlatan yada saçmalayan kişileri dikkate almamak gerekir....halen devam ediyorsa sal gitsin o küçük beyniyle hareket etmeye devam etsin..
Abisi bana düşkündür bir nevi bana gıcıklık.Cunku öbür abisiyle yer ,içer ,gezerler.Biz yapmadigimiz için gıcıklık bana göre

Boşverin, sizde bundan sonra ona göre mesafeli davranırsınız. Evet paylaşmak zorunda değil sizin kızınızın fotoğrafını ama ortada bi nispet olduğu belli, ben olsam bende sinirlenirim hele ki kızıma öyle bi laf söyleyip üzerse kalbini kırarım. Bundan sonra o tarz şeylere denk gelirseniz cevabını sert şekilde verin. Özellikle kv 'nin torun ayırması sinirime dokundu.
Evet çok haklısınız bende işte kendime kızıyorum.Bosver diyorum onlarin sevgisine mi ihtiyaçları var diyorum.Amma gel gör ki insan kendine hakim olamıyor.

Görümceniz elinizde büyümüs sayilir. Küsmek yerine karsiniza alip konusun. Derdi ne ögrenin.
İşte en çok ta ona üzülüyorum.Derdi benim.Abisi soğuktur onlara karşı.Sanki ben yaptım gibi hissediyor bence.Eltide şeytanın tekidir onla bir olup beni gömüyorlar😁Amma tersime gelecekler bir gün

Abisi bana düşkündür bir nevi bana gıcıklık.Cunku öbür abisiyle yer ,içer ,gezerler.Biz yapmadigimiz için gıcıklık bana göre
Görümceniz 20 yasında ama akıl yaşı halen büyümemiş..kız halaya çeker demişler umarım diğer eltinizin kızı ona çeksin

Evet çok haklısınız bende işte kendime kızıyorum.Bosver diyorum onlarin sevgisine mi ihtiyaçları var diyorum.Amma gel gör ki insan kendine hakim olamıyor.
Dediğiniz gibi onların sevgilerine ihtiyaçları yok zaten, bırakın kime istiyorlarsa ona sevgi göstersinler hiç canınızı sıkmayın. Sadece kızlarınıza bir daha o şekilde konuşursa görümceniz mutlaka sertçe uyarın bir daha yapmaya cesaret edemesin.

Hayatta dahil olmak üzere hic bir şey adil değil.
Adil olmak zorunda da degil . Bu hak etme fikirlerine teslim ederseniz zihninizi , bu tarz adil olmayan durumlarda zihniniz hep oraya takılır . Öfkeniz hic geçmez .
Kendiniz için yapmayın bunu . Insanlar , hayat adil olmalı beklentinizi / umudunuzu dönüşturun.
Kizlarimla ilgileniyorum akşama kadar.Gülüp,eğlenip,eğitimleri için uğraşıyorum Aklıma bile gelmiyorlar.Ne var ki teli elime alıp abuk subuk şeyleri görünce inanın hakim olamıyorum.Bende bu duygudan kurtulmak istiyorum işte.Amannn banane diyebilmeyi istiyorum

Back
X