Sizce normal mi?

Kizlarimla ilgileniyorum akşama kadar.Gülüp,eğlenip,eğitimleri için uğraşıyorum Aklıma bile gelmiyorlar.Ne var ki teli elime alıp abuk subuk şeyleri görünce inanın hakim olamıyorum.Bende bu duygudan kurtulmak istiyorum işte.Amannn banane diyebilmeyi istiyorum
Yay ya da kova mısınız

Görümceniz 20 yasında ama akıl yaşı halen büyümemiş..kız halaya çeker demişler umarım diğer eltinizin kızı ona çeksin
Benim iki kızım ilk yeğenleri.Buyuk kızım onun boyunda neredeyse.Kirk yilin bir başı gittiğimizde muhakkak bir şey söyler.Ha bu arada eltinin kız aynı annesi.Ama kayınvalidem inatla kızına ve oğluna benzediğini söyler.Bazen benim kızlara siz aynı hortlak gibisiniz der.Benim kızlar sarışın mavi gözlü.Onlarsa kara kaşlı kara gözlüler.Begenmiyo galiba 😆

Öncelikle herkese iyi akşamlar.Evleneli on küsür sene oldu.Cok şükür üç kızım var.Ben evlendigimde gorumcem daha çocuktu.Elimde büyüdü sayılır.Beraber de oturduk bir kaç yıl.Bu gorumcem son zamanlar da çok ama çok sinirime dokunan birşeyler yapıyor.Hic sevmediğim,anlasamadigim,bir elti var .Konuşmuyorum.Gorumcem son zamanlar da sürekli bu eltimin kızını paylaşıp aman çok tatlı,val yeğenim,tek yeğenim diye paylaşım yapıyor.Gorumcem 19 20 yaşında bu arada.Neyse dedim, boşver dedim, kâh üzüldüm, kâh kızdım.En son da kayinvalidemlere gidince kizlarimdan biri hala benimle fotoğraf çekilir misin dedi.Buda bir seyler söyledi güldü.Mutfaktaydim anlamadım.Kizim da suratını asti,o an unutuldu.Eve gelince aklıma geldi.Kizima sorduğumda seninle fotoğraf paylaşılır mi! Kimse beğenmez deyip gülmüş.O kadar kızdım ki gidip kavga etmemek için zor tuttum kendimi.Bu gün tekrar arka arkaya foto atmış canim, güzelim,bir tanem diye eltinin kızını.Simdi gelelim sorununa.Bundan rahatsızım ,sinirleniyorum bu normal mi?Yoksa benimde kizlarimi paylaşmak zorunda değil mi demeliyim?.Kendime hakim olamıyorum Yıllarca elimde büyüyen ,gerektiğinde annelik yaptığım kız sanki bana nispet olsun diye yapıyor.Ha bu arada gorumceminde ,kayinvalideminde vatsap fotolarında eltinin kızı var.Aylardir bu hep böyle.Nasil umursamaz,nasıl kendime hakim olabilirim?
Muhtemelen eltinin çocuğu tontoş bebek filan senin görümce de fenomen olma hevesinde. Bebek diye çok daha fazla vakit ayırabilir belki ama çocuğa senle resmi kim beğenir ne demek hadsiz terbyesize bak! Mesafe koyun ve sorduğunda yaptığını yüzüne vurun yalnız konuşurken eltinizi katmayın sadece kızınızı nası kırdığını çok yslnış olduğunu belirtin. Adınız kıskanç gelin olmasın eltinizin hiç suçu yok belli ki burda...

Muhtemelen eltinin çocuğu tontoş bebek filan senin görümce de fenomen olma hevesinde. Bebek diye çok daha fazla vakit ayırabilir belki ama çocuğa senle resmi kim beğenir ne demek hadsiz terbyesize bak! Mesafe koyun ve sorduğunda yaptığını yüzüne vurun yalnız konuşurken eltinizi katmayın sadece kızınızı nası kırdığını çok yslnış olduğunu belirtin. Adınız kıskanç gelin olmasın eltinizin hiç suçu yok belli ki burda...
Benim elti hani filmlerde binbir entrika çeviren kadınlar var ya hahhh onlardan işte.😁Eşimden korkar görümcem.Yoksa eltiye destek için yapıyor bence bunlari

Evet iki yaşında.Benim kızlarda 12 ,10, 2 yasindalar

Bir hareket size nispet olarak yapiliyorsa eminim ki bu hareketi 1 km oteden anlarsiniz. Kavga etmek yerine cagirin kahveye kizinizn ne kadar kirildigini anlatin ve size karsi neden boyle oldugunu konusmanin seyrine gore konusmaya devam eder veya kavga edersiniz.

Şmdi ayni durumu hemen hemen ben yasiyorum o yuzden empati yaparak cvp verdim cunku bu sefer nispet yapilan diger taraf ben degilim

Arkadaşlar şunu da söyleyeyim gorumceme eltinin kızı sana benziyor diyorlar.Benim kızlar tam aksi ne alakası yok .O yüzden diyor kimse beğenmez diye kızıma .😁

Benim elti hani filmlerde binbir entrika çeviren kadınlar var ya hahhh onlardan işte.😁Eşimden korkar görümcem.Yoksa eltiye destek için yapıyor bence bunlari
Bişey diyim mi istisnalar kaideyi bozmaz fakat çol sevdiğim bir teyzem hep düşman gemisi yürür elti gemisi yürümez derdi. O entrikacıların yalanı çıkar bi gün canım sonra fark ettim senin de kızların en küçüğü 2 yaşında görümcen elinde büyümüş neredeyse yaptığı çok ayıp. Diğer yengesinin lardeşine filan mı aşık ne bu haller anlamadım. Şaka bir yana sen kaliteni bozma adın kıskanca çıkmasın. Maşallah 3 kız doğurmuşssun okut mesleklerini ellerine alsınlar evlendir mis gibi cennet yolunu arala bunlara hiç yorma kafanı kalite asla tesadüf değildir.

Bir hareket size nispet olarak yapiliyorsa eminim ki bu hareketi 1 km oteden anlarsiniz. Kavga etmek yerine cagirin kahveye kizinizn ne kadar kirildigini anlatin ve size karsi neden boyle oldugunu konusmanin seyrine gore konusmaya devam eder veya kavga edersiniz.

Şmdi ayni durumu hemen hemen ben yasiyorum o yuzden empati yaparak cvp verdim cunku bu sefer nispet yapilan diger taraf ben degilim
Sordum,kavgada ettim,sınırda koydum Ama giciklina devam.Benden korkar,eşimden korkar çünkü yutmam lafimi veririm.Ama ne var yengeonu paylastiysam ne olmuş derse kendime kızarım hem de çok.Zaten kendime kızıyorum.Ne demek diyorum,nasıl yapar diyorum İcimde halletmem lazım Büyük kızım herşeyin farkında.Halasinin yanına gitmek dahi istemez .Baktı çocuklar dan vuramasin eltiyle kahveler yemekler ooooo gırla😆Amma şu da var.Bir kaç ay önce birbirini yediler eltiyle.Gotumce geldi o anlattı sana bunu bunu dedi diye,elti geldi o anlattı senin arkandan neler neler dedi diye 😄Beddua bile ettiler birbirlerine.Sindi kankalar gene😁 Ben eltiyle konuşmuyorum işte

Paylaşmak zorunda değil. Hatta paylaşmasına izin de vermeyin bence.

Ancak bilerek isteyerek kızınızın kalbini kırmış. Buna kesinlikle tepki gösterin. Bir daha yapmasına fırsat vermeyin.

İkisini birden konuşun bence. Hem o istese bile paylaşmasına izin vermediğinizi, hemde bir daha küçücük bir kızın özgüvenine saldırmasına izin vermeyeceğinizi net şekilde belirtin derim.

Çok kızdım. Bu görümce bunu düşünemeyecek kadar aptal mı? Değilse eğer problemi çok büyük.

Bişey diyim mi istisnalar kaideyi bozmaz fakat çol sevdiğim bir teyzem hep düşman gemisi yürür elti gemisi yürümez derdi. O entrikacıların yalanı çıkar bi gün canım sonra fark ettim senin de kızların en küçüğü 2 yaşında görümcen elinde büyümüş neredeyse yaptığı çok ayıp. Diğer yengesinin lardeşine filan mı aşık ne bu haller anlamadım. Şaka bir yana sen kaliteni bozma adın kıskanca çıkmasın. Maşallah 3 kız doğurmuşssun okut mesleklerini ellerine alsınlar evlendir mis gibi cennet yolunu arala bunlara hiç yorma kafanı kalite asla tesadüf değildir.
Çok sağolun Allah razı olsun.Bende bunun derdindeyim tek amacım evlatlarım.İste bir olup beni ezmeye çalışıyorlar ama yemezler😄Ne kendimi ne evlatlarimi ezdirmem.Eltiye yalakalık esasen.İslerini güçlerini hep o yapıyor.Kendi yatıyor yüzden.😆

Sordum,kavgada ettim,sınırda koydum Ama giciklina devam.Benden korkar,eşimden korkar çünkü yutmam lafimi veririm.Ama ne var yengeonu paylastiysam ne olmuş derse kendime kızarım hem de çok.Zaten kendime kızıyorum.Ne demek diyorum,nasıl yapar diyorum İcimde halletmem lazım Büyük kızım herşeyin farkında.Halasinin yanına gitmek dahi istemez .Baktı çocuklar dan vuramasin eltiyle kahveler yemekler ooooo gırla😆Amma şu da var.Bir kaç ay önce birbirini yediler eltiyle.Gotumce geldi o anlattı sana bunu bunu dedi diye,elti geldi o anlattı senin arkandan neler neler dedi diye 😄Beddua bile ettiler birbirlerine.Sindi kankalar gene😁 Ben eltiyle konuşmuyorum işte

Filler tepişiyor desenize 😂 tamam demek yalakalik yapiyor. Siz sadece cocugunuzu uzdugu icin lafinizi esirgemeyin o halde

Paylaşmak zorunda değil. Hatta paylaşmasına izin de vermeyin bence.

Ancak bilerek isteyerek kızınızın kalbini kırmış. Buna kesinlikle tepki gösterin. Bir daha yapmasına fırsat vermeyin.

İkisini birden konuşun bence. Hem o istese bile paylaşmasına izin vermediğinizi, hemde bir daha küçücük bir kızın özgüvenine saldırmasına izin vermeyeceğinizi net şekilde belirtin derim.

Çok kızdım. Bu görümce bunu düşünemeyecek kadar aptal mı? Değilse eğer problemi çok büyük.
İşte kızdığım nokta bu.Kizimin öz güvenini yerle bir etmesi.Benide istemediğim şeyler düsunmeye zorlaması.Hatta kızım hep onlarda yatmak ister bu asla istemez.Bende asla izin vermem yatmasını na.Ama eltinin kız 2 yasinda daima onlarda kalıyor.Kizim bir kere sordu neden ben yatamiyorum diyeo da gülerek seni istemiyorum da ondan dedi.Bu lafın ustunedd çok kavga ettim.Ama pisliklerini gene yapiyorlar

Sadece merakımdan soruyorum. Neye dayanarak kova mı burcu diye sordunuz acaba tipik bir kova burcuyum da 😄 Kova kadını hiç takmaz da böyle şeyleri 😃😃😃
Ben de kovayım:) böyle şeyleri takmaz ama adillik , adil olma , hak/hukuk takıntısı oluyor genelde gördüklerimde
Hanımefendi de adil değil ona kızıyorum demiş o yüzden:)

Çok sağolun Allah razı olsun.Bende bunun derdindeyim tek amacım evlatlarım.İste bir olup beni ezmeye çalışıyorlar ama yemezler😄Ne kendimi ne evlatlarimi ezdirmem.Eltiye yalakalık esasen.İslerini güçlerini hep o yapıyor.Kendi yatıyor yüzden.😆
Bence hiç umursama koy mesafeni değişim sebebini sorunca da yiğenine ysni senn kıza söylediği lafı yapıştır yüzüne. bu laf üzerine eskisi gibi olabilirmiyim benim yavrumu ne hakla rencide ediyorsun seni kim beğenir ne demek çocuk sana hala resim çekinelim demiş bu cevap ne yani dersin utansın yeter.

Ben de kovayım:) böyle şeyleri takmaz ama adillik , adil olma , hak/hukuk takıntısı oluyor genelde gördüklerimde
Hanımefendi de adil değil ona kızıyorum demiş o yüzden:)
Bende diyorum kova tınlamaz dahi burcu ne alaka acaba 😃😃😃 Ama kova kadını fikir almaz kafasına koyar ve koyduğunu da yapar lütfen 💐💐

İşte kızdığım nokta bu.Kizimin öz güvenini yerle bir etmesi.Benide istemediğim şeyler düsunmeye zorlaması.Hatta kızım hep onlarda yatmak ister bu asla istemez.Bende asla izin vermem yatmasını na.Ama eltinin kız 2 yasinda daima onlarda kalıyor.Kizim bir kere sordu neden ben yatamiyorum diyeo da gülerek seni istemiyorum da ondan dedi.Bu lafın ustunedd çok kavga ettim.Ama pisliklerini gene yapiyorlar
Şu mesaja kadar acaba sizin kızacağınızı düşünüp çekiniyor mu diyecektim ama fikrim değişti. Görümceniz tam bir ergen malesef bence ciddiye almayın. Elimizde büyüdü diyorsunuz belki de kızlarınızı kıskanıyor sizden ve abisinden. Aklıma en iyi ihtimal bu geldi. Bir ihtimal de diğer yeğen ona benziyor diye sürekli atıyor olabilir daha yaşı küçük ne düşünüyor kim bilir.
Bu arada 2yaşındaki çocuk başkasına teslim edilir mi ya eltinizin de bırakmaması lazım bence çok özel bir durum olmadıkça.

Back
X