- 25 Mart 2019
- 814
- 2.797
- 113
- Konu Sahibi 3cadianasi
açıkçası ben de fesatlandım şu anda. haklısınız özellikle çocuğunuza söylediği kelimeler çok çirkin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onların resimlerinin altına, kınayeli iltifat yazardım...Öncelikle herkese iyi akşamlar.Evleneli on küsür sene oldu.Cok şükür üç kızım var.Ben evlendigimde gorumcem daha çocuktu.Elimde büyüdü sayılır.Beraber de oturduk bir kaç yıl.Bu gorumcem son zamanlar da çok ama çok sinirime dokunan birşeyler yapıyor.Hic sevmediğim,anlasamadigim,bir elti var .Konuşmuyorum.Gorumcem son zamanlar da sürekli bu eltimin kızını paylaşıp aman çok tatlı,val yeğenim,tek yeğenim diye paylaşım yapıyor.Gorumcem 19 20 yaşında bu arada.Neyse dedim, boşver dedim, kâh üzüldüm, kâh kızdım.En son da kayinvalidemlere gidince kizlarimdan biri hala benimle fotoğraf çekilir misin dedi.Buda bir seyler söyledi güldü.Mutfaktaydim anlamadım.Kizim da suratını asti,o an unutuldu.Eve gelince aklıma geldi.Kizima sorduğumda seninle fotoğraf paylaşılır mi! Kimse beğenmez deyip gülmüş.O kadar kızdım ki gidip kavga etmemek için zor tuttum kendimi.Bu gün tekrar arka arkaya foto atmış canim, güzelim,bir tanem diye eltinin kızını.Simdi gelelim sorununa.Bundan rahatsızım ,sinirleniyorum bu normal mi?Yoksa benimde kizlarimi paylaşmak zorunda değil mi demeliyim?.Kendime hakim olamıyorum Yıllarca elimde büyüyen ,gerektiğinde annelik yaptığım kız sanki bana nispet olsun diye yapıyor.Ha bu arada gorumceminde ,kayinvalideminde vatsap fotolarında eltinin kızı var.Aylardir bu hep böyle.Nasil umursamaz,nasıl kendime hakim olabilirim?
Helal vallaBenimde 2 görümcem var 19 yaşlarında. 1 tanesi okumuş kimsenin lafıyla gaza gelmeyen akıllı bir kız, diğeri çocuk gibi. Bir söz söyle hemen küser, lafını yapıştırır ve seni engeller. Ayrıca seni kıskandırmak için diğer yengesinin fotosunu paylaşır.
Ben ağır biriyimdir. Çoluk çocukla uğraşamam. Eşime bakarım. O yüzden de o görümcemle aramız iyi ve konuşuyor olmamıza rağmen asla numarasını bir daha eklemedim.
Ne gerek var. Yine bir şeylere alınıp küsüp kızacsk ve engelleyecek çocuk oyuncağı mı bu.
Bazen bana resim atmak istiyor diyorum sen abine gönder ben bakarım canım. Geçen gün diyor ki ben senin durum msjlarını niye görmüyorum? Dedim ki numaran silinmiş canım.seninle mi uğraşacağım.
Çocuğun fotosunu paylasiyor eltinin kızının yanionların resimlerinin altına, kınayeli iltifat yazardım...
sen de gittiğinde görümcenin paylaştığı fotoğrafı aç (ama tek başına bir fotoğrafı), kayınvaliden de orda olsun. 'ayy görümcecim şu fotoğrafını paylaşmışsın 63 kişi de beğenmiş,ben bu 63 kişiyi toplayıp göz doktoruna mı götürsem? yazık görmüyorlar herhalde' de.
sonra da anasına dönüp 'ben senin kızına böyle desem hoşuna gider mi? ben yapmıyorum kimse de benim kızıma terbiyesizlik yapmasın kendi kalbinin çirkinliğini kızıma yansıtmasın.' de.
gene insanım da abine söylemedim yoksa senin ağzına mıçar, bir kez daha yavrumu üzerseniz kocam ağzınızın payını verir. edebinizle oturun bana backlarınızı ayırttırmayın.' de.
görümce kaynana dediğin biraz gelinden pısacak.
Ya bunlar ne bicim davranis. Nankörlük resmen. Boyle davranan insanlar zavallidir, ucubedir. Sakin kendinizi üzmeyin. Baslarina gelecek var bence.Eşimle araları resmidir.Bir kez de kavga ettiler bu davranış konusunda.İki kızım varken ,elti hamile kalınca sizi sevmicem artık yegenlerin sultanı geliyor demiş.Esim bunun üstüne çok kavga etti.Bir yıl küs kaldılar ,sonra barıştık iste
İşte kendime kızdığım nokta bu.Bu nankör ne yaparsa yapsın ,umrumda değil diyemiyorum.İcten içe kızıyorum kendime hem de çok .Ya bunlar ne bicim davranis. Nankörlük resmen. Boyle davranan insanlar zavallidir, ucubedir. Sakin kendinizi üzmeyin. Baslarina gelecek var bence.
Zamanla canım öyle ha deyince insan herşeyi atlatamıyor ne yazıkki. Geçer boşverÇok sağolun ,dışardan bakan ah buda hiç takmıyor diyordur.Umursamam ,büyük kızım boyum kadar bana arkadaş.Amma gelin görün ki sinirime hakim olamıyorum.Ya gidip kavga edeyim ,yada bişey yapayım diyorum.Ah nasıl basarcam umursamamayi onu düşünüyorum
Ne için helal?Helal valla![]()
Rest çekip,umrunuza takmadiginiz için helalNe için helal?![]()
Ya onun yaşına inip kavga etmek benim kişiliğime yakışmaz. Ben 30 yaşında bir bayanım uğraşamam dengesizlerle.Rest çekip,umrunuza takmadiginiz için helal![]()
Sizinki yine görümce.İşte kendime kızdığım nokta bu.Bu nankör ne yaparsa yapsın ,umrumda değil diyemiyorum.İcten içe kızıyorum kendime hem de çok .