Sizce normal mi?

Melegimiz89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2018
267
159
103
36
Arkadaslar,

Sizin calistiginiz bir gunde, gorumceniz cocuklariyla ve kaynananiz ile birlikte sabahtan aksama kadar evinizde otursalar normal karsilarmisiniz? Esim evdeydi.

Ben bu durumdan cok rahatsiz oldum acikcasi. Ben isten gelmeden once gitmisler.

Gorumcemle gecmis senelerde sorunlar yasadik. Kaynanamda herzaman arkasinda. Yani gorusuyoruz ama samimi degilim eskisi gibi. Ve eltimin evi hakkinda yaptiklari yorumlari biliyorum. Hosuma gitmedi sadece. Tuhaf geldi evimde kahvalti yapip oturmalari.

Son düzenleme:
Tam tersini düşündüm kendi annem ve kız kardeşim benimle beraber bütün gün evde oturup akşam eşim gelmeden gitse garip karşılamam. O yüzden bunu da karşılamam demek istiyorum. Ama tabi ben eş tarafını sevmediğim için fikrim de değişebilir

Ev hem sizin hem eşinizin evi. Eğer evdeyken size evi berhal halde dağınık vs bırakmadılarsa sorun yok.

Bence samimiyetle alakalı
Yengem yenge lafinida hiç sevmem de, çalışıyorken hatta ikiside çalışırken annem çocuğa bakmıştı kalıyordu bende kalıyordum. Dediğim gibi samimiyetle alakalı evi yemediler ya

Eşiniz evde olduğu için normal aslında sizin de eşiniz yokken siz kendi ailenizle evinizde olamaz mısınız?
Hani boş ev olsa evet ne alaka ben de gıcık olurdum ama bu durumda biraz anlayışlı olmanız lazım

Kaynanayla görümceyi bi acayip buldum.
Ben samimi olmadığım birinin evine gitmem. O evde olsun veya olmasın, sonuçta onun da evi sadece oğlumun değil. Saygısızlıktır bu, kendime de yakıştırmam açıkçası samimi olmadığım ve aramızda tartışma olmuş bir insanın evine gitmeyi.

Evde yıkık dökük dağınık var mı? Yoksa sorun yoktur, yitip içip dağını sana bıraktılarsa sorun bırakmadılarsa çokta sorun etme eşin evdeymiş herkesin dediği gibi oğlunu kardeşini ziyarete gelmişler... He ama birşey yapmalarından korkuyorsan evine eşini uyar önce, aslında bir ev erkeğin değil kadının mahremidir güven problemin yoksa yaşadığınız sorun evine gelip kötülük yapacaklarına dair işaret değilse takılmaya gerek yok

Yani sizin anneniz kardeşiniz eşiniz yokken gelip nasıl sizinle oturması normalse buda normal.
Sizin eşiniz baldızıyla sorun yaşadı diye o yokken gelmeyecekmi mesela sizin ablanız?
Onlar kendi abisini oğlunu görmeye gelmişler.

Ortalığı dağıtmadan gittilerse sorun yok.

Bir gıcık olurdum ama yapacak bir şey yok oğlunun yanına gelmiş

Evi dağıtıp kurcalamadıktan sonra sorun yok bence. Evde olmamanız daha iyi. Evde olsanız bir de hizmet edeceksiniz. Sizden güler yüz tatlı isteyecekler vs. Benim işime gelirdi.

Sadece sizin değil eşinizin de evi. Sizin kardeşiniz evinize geldiğinde eliniz evde her dk oluyor mu?

Eşinin annesi ve kardeşi meraklı, fesat, kıyı köşe karıştırıp sonra orada burada anlatacak insanlarsa rahatsız olmakta haklısın. Ben de istemem. Benim eşimin kardeşi girdiği her evin dedikodusunu yapar, ne dağınıklığı kalır ne pisliği bana geldiğinde ben varken bile gözleri fıldır fıldır, sağa sola bakmaktan şaşı olacak. Ben yokken hiç düşünemiyorum

Kahvaltıyı eşiniz hazırlayıp onları mı çağırdı yoksa gelip kendileri mi hazırladı? Eşiniz tek kişi ve siz evde yoksunuz eşinizin onların evine kahvaltıya gitmesi daha mantıklıydı bende olsam rahatsız olurdum sadece görümce kaynana olduğu için değil evime ben yokken birinin girmesinden hoşlanmıyorum. Evin her yeri dört dörtlük olmuyor gelenlerde biz eve bakmıyoruz deselerde konu geldimi söylerler evde şurası tozluydu buradı pisti vs diye kimsenin ağzına laf vermek istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…