Sizce Normal mi ?

mirala

Guru
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2007
9
0
286
İzmir
Selam hanımlar, 1 aylık evliyim eşimle ilk gün ve bikaç cinsel ilişkimz sonrası bi ilişki yaşamadık. Kendisi bunu normal karşılıyo gerekçe olarak ilişkimizin uzun vadeli olduğunu ve düzenli bi cinsel hayatımızın sözkonusu olduğunu bunu kişsel istek ve arzulara göre belirleyemeyeceğini söylüyorr. Bana göre haklıdır sizce ?

bence de normal olabilir, illa ilk gunden sonra hemen gene yapmak lazim degil yani, bizde bi kac gun bekledik
herkesin seyi degisik yani, yapan var yapmayan da var

Fazla kurcalama
zamanla rayına oturacak canım üzülme..
fazla istememesi ilk zamanlarda senin mikrop kapmaman için de faydalı hem
biraz zaman geçince düzelir

Selam hanımlar, 1 aylık evliyim eşimle ilk gün ve bikaç cinsel ilişkimz sonrası bi ilişki yaşamadık. Kendisi bunu normal karşılıyo gerekçe olarak ilişkimizin uzun vadeli olduğunu ve düzenli bi cinsel hayatımızın sözkonusu olduğunu bunu kişsel istek ve arzulara göre belirleyemeyeceğini söylüyorr. Bana göre haklıdır sizce ?

eee kararı vermişsiniz,bizede onaylamak düşer dimi ama....yerimseniben

Canım üzülme bu normal bir durum.Ayrıca eşin çok haklı.İlk günler çok olsa da sonradan hiç olmasa daha mı iyi olacak.

İyi de olur ben cinsellik istemiyorum zaten. Eşime de flört ederken söylemiştim. Bnmle evlendiğinde asla benimle birlikte olamycaksn demiştim. Şimdi 1 aylık evliyiz yatağa hiç beraber girdiğimizi hatırlamıyorum.

:uhm: anladıysam ne olayım yoksa ben mi fransızımda bilmiyorum delikafadulden

nasil dayaniyorsunuz ben anlamadim caniniz cekmiyor mu yahu yeni evlisiniz birbirinizi sevmiyo musunuz?

burda ne demek istediğini tam olarak anlayamadım.

İyi de olur ben cinsellik istemiyorum zaten. Eşime de flört ederken söylemiştim. Bnmle evlendiğinde asla benimle birlikte olamycaksn demiştim. Şimdi 1 aylık evliyiz yatağa hiç beraber girdiğimizi hatırlamıyorum.

bence sen korkuyorsun ya da alışamadığın için istemiyor olabilirsin eşin de bunu göz önünde bulundurarak senin üstüne gelmek istemiyor sanki (üstteki cümleyi "kendi kişisel arzularıma göre değil sen ne zaman istersen yaparız, nasılsa artık sürekli beraberiz" gibi algıladım şimdi)
ama yatağa hiç birlikte girmemek de bana pek doğru gelmedi.

sonuç olarak iki tarafın memnun olduğu şey normal kabul edilir,siz memnunsanız sorun yok.

peki ben şuna takıldım neden eşin seninle evlendiğinde asla seninle birlikte olamicak niye ozaman bi kaç kez birlikte oldun

Bana çok saçma geldi, niye birlikte olamayacakmışsın evlenince, eee evlenmeyip arkadaş olarak görüşseydiniz o zaman...
Ayrıca bana göre haftada 3 bile az yeni evliler için, ben şaştım kaldımbenneyaptımki

ılgınc
nıye evlendınız ozaman yanıı
yenı evlılıkte rayına gırer elbet ama garıp yanı

bn pek anlayamadım ne oldugunu
ama anladıgım kocanız sızınle bırlıkte olmak ıstemıyor
eger böyleyse problem
çünkü daha 1 aylık evlılıkte insanlar gunde 3-4 kere yaparken
sizin kocanız nıye ıstemesin kii.
ilğinç..

ılgınc
nıye evlendınız ozaman yanıı
yenı evlılıkte rayına gırer elbet ama garıp yanı

Yanlız yasamak istemiorum bana arkadaş olsun die evlendim. Beraber bi çok şey yapıyoruz günün çoğu vaktini eşimle beraber geçiriyorum. Beraber PS oynuyoruz film izlioruz alısverise çıkıoruz ama cinsel iliski yasamıyoruz. yapsakta mutlu olmuoruz utanıoruz ikimizde ama bu normal değil sanırım bütün evliler ilişki yaşıyormuş

canım nasıl birbirinize denk geldiniz siz bu kadar, memnunsanız bişi diyemeyiz tabii de normal evliliklerde yok böyle bir şey, valla ben yeni evlendiğimde doktorluk olmuştum,flora falan hiç kalmamıştı bende,anlamadığım insanın içgüdüsünde vardır böyle bişi,hani öğrenilerekte yapılan bişi değil, nasıl sizde olmaz ya bu istek, canım bence normal değil, korkularınız mı var acaba onlar ön plana çıkıyor

bence normal değil ilk ayalr 2kışi içind een çılgın en isteklı donemlerdir diye dusunuyorum ama konuyu acan arkadaş normal kabul ediyosa kurcalama derim ona.zmanal rayına oturur aynı anda yataga gitmeıdk demişsisn ya send eeşini ytaga göturmenın yollarına bak

bence normal değil ilk ayalr 2kışi içind een çılgın en isteklı donemlerdir diye dusunuyorum ama konuyu acan arkadaş normal kabul ediyosa kurcalama derim ona.zmanal rayına oturur aynı anda yataga gitmeıdk demişsisn ya send eeşini ytaga göturmenın yollarına bak

canım kendide istemiyor ki, baksana böyle mutluymuş, her halde aynı durumda başkaları var mı diye merak etti arkadaş:bbo:

Back
X