Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlız yasamak istemiorum bana arkadaş olsun die evlendim. Beraber bi çok şey yapıyoruz günün çoğu vaktini eşimle beraber geçiriyorum. Beraber PS oynuyoruz film izlioruz alısverise çıkıoruz ama cinsel iliski yasamıyoruz. yapsakta mutlu olmuoruz utanıoruz ikimizde ama bu normal değil sanırım bütün evliler ilişki yaşıyormuş
İyi de olur ben cinsellik istemiyorum zaten. Eşime de flört ederken söylemiştim. Bnmle evlendiğinde asla benimle birlikte olamycaksn demiştim. Şimdi 1 aylık evliyiz yatağa hiç beraber girdiğimizi hatırlamıyorum.
tabi ki normal bence de hergün yapmak yoruyor be adamı en iyisi
iki tarafta istediği zaman olması bizim adam o zamanlar maşallah....
bu nasil evlilik ben anlamadim kafam karisti valla kardes kardes yatilirmi yatakta ben anlamadim
Yanlız yasamak istemiorum bana arkadaş olsun die evlendim. Beraber bi çok şey yapıyoruz günün çoğu vaktini eşimle beraber geçiriyorum. Beraber PS oynuyoruz film izlioruz alısverise çıkıoruz ama cinsel iliski yasamıyoruz. yapsakta mutlu olmuoruz utanıoruz ikimizde ama bu normal değil sanırım bütün evliler ilişki yaşıyormuş