Sizce normal mi???

benım 7 hafta da bı hafta boyunca mıdem aç kalınca bulandı ama çok degıl ve 15. hafta bıgun kustum oda neden oldu anlamadım. onun harıcınde hep ıyıdı sukur. ılk 10. haftada ben 6 kılo almıstım bıle. yemedım öok ama hareketlerım azaldı bırde sıgarayı bıraktım ondan dedım. sımdı 24 hafta oldu 12 kılo oldum bıle daha yavasladı almam ama basta cok aldım dıye dusunuyorum
ekmek fazla tuketmemeye calıs onun harıcınde yapacagın bırsey yok

Evet senin kendince sebeplerinden ötürü ilk başta sen de almışsın ama işte ben de iştah açılınca doymuyorum diye ekmeğe yüklendim ondan oldu, yoksa onun haricinde düşünüyorum çok da abartı yemiyorum aslında. Neyse havalar da güzelleşir 1-2 ay içinde.Yürüyüşlere de başlarım.Normale girer inşallah düzenim.

Cnm bende senin gibi hiç bulanti yasamadim herşeyi yemeye dewam ettim ama abartmadan aç mi kaldim hayir ama yeteri kadar yedim şuan 8.ayimdayim ve 10 kilo aldim oda sadece göbek kısmında
Ben hamilelik etkisiyle oluşan ani değişimlere ayak uyduramadım sanırım, bir an bir telaşeye kapıldım ama sakince hareket edince iyi olacak gibi.Maşallah ne güzel, çok çok iyi on kilo.Ah ah darısı başıma :)))

Back
X