- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Kızlar bu gece bir arkadasimin derdini anlatmak istiyorum size ve yorumlarınızı merak ediyorum . Çünkü yanlış bi akıl vermemek adına pek yorum yapmadım arkadaşım anlattığı zaman. Arkadaşım 3 yildir evli ve eşiyle birbirine çok düşkün ler. Sorun şu ki 6 aydır ikisi farklı şehirlerde sebebini anlatıp konuyu çok uzatmak istemiyorum ama şartlar bunu gerektirdiği için diyeyim kavga kuskunluk söz konusu değil . Arkadaşim eşimin beni sevdigini biliyorum ama telefonda sürekli muhabbeti cinsellik üstüne açiyor ayda 1 gorusiyoruz ilk beklentisi o yonde oluyor benden de aynı şeyi bekliyor. Ben biraz normal şeylerden de bahsedelim özlemek sadece cinsellik mi yani diye düşünüyorum o zaman da ne alakası var zaten özlüyorum ama.insanın karisiyla bunu istemesi suç mu diyo bana diye anlattı . Sorun şu ki arkadaşım kendisini onun gözünde eşi için cinselliğin daha ağır bastığını ve sırf bu yüzden onu çok sevdiğini düşünüyor sanki benden tek.istediği şey cinsellik o yuzden benimle ya ilerde bana alisip baskalarina akli gozu kayarsa o zaman.ne yaparim diyor. Normal mi sizce ben evli olmadigim için bisey de diyemedim