Sizce normal mi???

Arkadaslar uzun zaman oldu yazmayali. .konularını okumussunuzdur. .zor süreçlerden geçtim. .suan paylaşacağım konu bunun dsinda gelişen bir olay..
Baba evindeyim. .babamlar taşınali yaklaşık 3 sene olmuştur. .yine aynı binada oturdugumuz ailece görüştüğümüz komşumuz var..kızları var ve bunlar 5 kizkardes. .ben de onlarla zor süreçten geçerken baba evinde yakinlastim. .çok içten çok insancillardi. .
Ama bu aksam birine kırıldım. .şimdi onların evindeydim sirrimi bile paslastigim dertlestigim kişi. .sürekli telefonla oynuyor ve birilerini arayıp duruyor. .sohbet edelim diyorum gecistiriyor sürekli yazisiyor umursamiyor tavırları sezdim. .en son birini aradı ondan öncede konuştu birileriyle bn de en son dayanamadm. .
Dedim bn eve gidiyorum sen hiç ilgilenmiyorsun yokmuşum gibi davranıyorsun kapat telefonu dedim. .bunu aramızdaki samimiyetten dedim.
O da kapattı telefonu dedi sen de oyle yapıyorsun gelince konuşuyorsun odalara geviyorsun halbuki bn beni aradıkları zamn konuşuyorum. .
Dedim gülerek bn ilgi bekliyorum. .bn ilgi gosteremem bnn böyleyim dedi...ama sınırlı yüz ifadesi vardı. .bn de komiklige verdim..Çünkü ortam gerilcekti. .dedi şimdi arkadaşım yanlış anladı o hemen alınır dedi dedim tabi onla bn bir miyim dedim
Ona tahammül gosteriyorsun dedim o da o uzakta ama sen yakindasin dedi. .barisiriz dedi. .öyle birden sinirlenmesi ve böyle bir tepki göstermesi bni kırdı açıkçası. .
Bn mi ince düşünüyorum. .Duygusal mj ysklasiyorum bilemedim. .bir de önceden de hadi iyi geceler diye aniden çıkmıştı evden. .ne bilim siz ne dusunuyorsunuz. .
Nasıl yaklasmaliyim? ??
canım kızın başka arkadaşlarıda var. belki önemli bir konudur. gereksiz kapris yapmışınız

banada boyle oluyor regl donemindeyken.detaylara takılan.alıngan.sinirli. melek.şirret off offf.

Herkes size ilgi gostermek zorunda değil. Sürekli gitmeniz onu bunaltmistir herhalde.
Sizin gibi bi kuzenim vardı sevgilisinden ayrılır basimizin etini yerdi ağlar zirlar fal baktırır sürekli kahve yaptırır bizden ilgi falan beklerdi. Kızı çok iyi anlayabiliyorum

Back
X