• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce normal mi?

Para ödeyince değer mi düşüyor yani ne demek istiyorsunuz ?
Para ödemek değil ki mesele...erkeğin ödetmesi hoş değil. Parası olmaması ayrı bir durum ancak hesap ödetme kısmına ses çıkarmamak tuhaf.
bahsettiğin başka şey burada çeviriyorsun lafını. evet erkek ilk başta 1-2 kere ısmarlar bu normal olabilir ancak sen diyorsun ki kız öderse değeri düşer bu ne demek?
erkekler her seferinde hesabı ödemek zorunda değil kaldı ki erkeğe bunu yüklersen o da kızın sahibi gibi poz kesmeye başlıyor zira artık o kız gözünde para yiyen ve satın aldığı biri gibi oluyor.
o yüzden bir kız bir erkek ödemesi en idealidir. kimse kimseye yük olmaz.

kadın erkek eşit diye topluma bunu öğretmeye çalıştıkca çıkıp ama o erkek ödesin gibi zihniyetleriniz kadınların toplumda yaşadığı sorunların temelidir.
bir yemek hesabından geldiğin noktaya bak wuwwwwww harikasın:KK9::KK9::KK9:

Bir yemek hesabı diye küçümsemeyin,yemek hesabı sadece bir örnek.Toplumda erkekler maddi,kadınlar ev işi gibi alanlarda öne çıkarılıyor hep bizim değiştirmeye çalıştığımız bir algı bu.Bir kadın da para kazanabilir,harcayabilir bir erkek de yemek yapabilir,bulaşık yıkayabilir.O yüzden insanların cinsiyeti yüzünden yaratılan her türlü eşitsizliğe karşı olmamız gerek.

Benim sevgilim oder cnm tamam arada olmaz ismarlarim veya alman usulu olur ama normalde ben yapamam ileriyi dusunuyorsa alismali

Para ödemek değil ki mesele...erkeğin ödetmesi hoş değil. Parası olmaması ayrı bir durum ancak hesap ödetme kısmına ses çıkarmamak tuhaf.

6 ay boyunda her seferinde erkeğe ödet hesabı sonra gör bak neler oluyor ;)

Bir yemek hesabı diye küçümsemeyin,yemek hesabı sadece bir örnek.Toplumda erkekler maddi,kadınlar ev işi gibi alanlarda öne çıkarılıyor hep bizim değiştirmeye çalıştığımız bir algı bu.Bir kadın da para kazanabilir,harcayabilir bir erkek de yemek yapabilir,bulaşık yıkayabilir.O yüzden insanların cinsiyeti yüzünden yaratılan her türlü eşitsizliğe karşı olmamız gerek.
Siz olun saygı duyarım...

bazı şeyler nasıl erkeğe has birşeyse hesap ödemekte erkek işi

heee ögrencisin bir gun sen ödersin 2 kez erkek öder o ayrı bir konu ama erkeğe yakışır cüzdan çıkarıp ödemek

neden erkeğe yakışırmış yahu? ben çalışmıyorum ama çalışsam ve benim hesabımı sürekli ödese erkek arkadaşım çok rahatsız hissederim. konu sahibine gelince ayrı ayrı değil de belirli bir kurala bağlanmadan bir sen ödesen bir o daha hoş olur.

Back
X