Sizce o muydu ?

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
Dün can sıkıntısından şu connected2me sitesini açtım hesabım vardı yarım saat falan bakıp sonra hesabı kapattım. Bilmeyenler için online anonimlerle konuşma sitesi insanlar anonim şekilde sana yazabiliyorlar.

Neyse açtım hesabımı twitterda da paylaştım. Biri bi şey yazdı okulla ilgili falan ben de dedim bizim ünidesin herhalde evet öğrenciyim makine mühendisliğindeyim dedi tamam falan dedim.

Sonra hemen sen x y'yi nereden tanıyosun dedi (isim soyad verdi isim soyad verdiği kişi de uzun süredir konuştuğum çocuktu geçen hafta eski sevgilisi onu aradığı için konuşmaya başladıklarını söylemişti ve ben de görüşmeyi kesmiştim.)

Ben de sen nerden tanıyorsun dedim :KK70: Bir yerden tanıyorum dedi, sizin ne bölüm ne fakülte aynı değil dedi evet değil dedim.
E nerden tanıyorsun o zaman sevgilin mi yoksa : D dedi :KK53::KK53:
Ben de yoo arkadaşım deyince tamam o zaman denk gelirsek kahveni içerim : D dedi,

Ben de arkadaşı olsan sevgilin mi diye sormazdın bence dedim bir daha cevap veremedi.

Yani ortak arkadaşımız yok zaten onunla üst dönemim zaten, bunu sorması için bizi facebooktan stalklayan biri falan olması lazım benim makinadan arkadaşım yok facebookta bizim ünide olup, arkadaşlarım da gizli zaten.

İkincisi onlar da aynı bölüm ve fakültede değiller (dediği gibi makina mühendisliğinden olsaydı) o onu nereden tanıyorsa benim de ordan tanıma olasılığım yok mu sonuçta illa sevgilim mi olması gerekiyor:KK53:

Üçüncüsü onun arkadaşı olsa zaten bilirdi sevgilim olmadığını,

Bir de zaten muhabbet çok acele gelişti amaç onun hakkında ne diyeceğimi öğrenmekti orası belli zaten,

Arkadaşlarıma anlattım, ondan hoşlanıp hoşlanmadığımı öğrenmek için o yazmıştır diye düşündüler direk isim soyad sordu yani:KK48: Siz ne düşünüyorsunuz?:KK14:

Bence o değil ama bir sebepten o kişi ile tanışıklığınızı sorgulamış. Onun kız arkadaşı ile alakalı biri olabilir, senin eskilerden biri olabilir veya senin şu anki durumunu merak eden ve onunla ilişkinin devam edip etmediğini merak eden biri olabilir çünkü amaç aranızdaki ilişkinin boyutunu öğrenmekmiş. Cevabı alınca rahatlamış ve kahveni içerim demiş. Bence bu kişi bir erkek ama o değil.

Bence o değil ama bir sebepten o kişi ile tanışıklığınızı sorgulamış. Onun kız arkadaşı ile alakalı biri olabilir, senin eskilerden biri olabilir veya senin şu anki durumunu merak eden ve onunla ilişkinin devam edip etmediğini merak eden biri olabilir çünkü amaç aranızdaki ilişkinin boyutunu öğrenmekmiş. Cevabı alınca rahatlamış ve kahveni içerim demiş. Bence bu kişi bir erkek ama o değil.

Aklıma gelmedi değil hatta dedim sevgilisi mi acaba benden bahsetti sevgilisi mi soruyor dedim merak edip :KK57:
Ama nasıl denk gelecek ki bilemiyorum, bir de bu çocuğun olduğunu düşünmem şeyden dolayı, bana bir keresinde bu siteye girip öyle insanlara anonim yazdıgını söylemişti canı sıkıldığında falan o sebepten düşündüm.:KK53::KK53:

Aklıma gelmedi değil hatta dedim sevgilisi mi acaba benden bahsetti sevgilisi mi soruyor dedim merak edip :KK57:
Ama nasıl denk gelecek ki bilemiyorum, bir de bu çocuğun olduğunu düşünmem şeyden dolayı, bana bir keresinde bu siteye girip öyle insanlara anonim yazdıgını söylemişti canı sıkıldığında falan o sebepten düşündüm.:KK53::KK53:
O giriyorsa sana söylediği gibi sevgilisine de bu siteden bahsetmiştir. Yazan kişinin erkek olduğuna eminim ama sevgilisi tarafından mı yaptırıldı yoksa başka biri mi bak onu bilemiyorum işte.

okudugum yerde diger kizdir dedim
ama görüstügün cocuk olmasi ihtimali daha yüksekmis anladigim kadariyla

ama bu cocuk eski sevgilisine dönmemismiydi, seninle olan iliski durumunu ögrenip napcak ki

okudugum yerde diger kizdir dedim
ama görüstügün cocuk olmasi ihtimali daha yüksekmis anladigim kadariyla

ama bu cocuk eski sevgilisine dönmemismiydi, seninle olan iliski durumunu ögrenip napcak ki
Konuştuklarını söylemişti en son, tekrar birleşip birleşmediklerini bilmiyorum kesin olarak, görüşmüyorum çünkü

X