Sizce ödem mi yamuk mu?

Edrts

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
31
1
36
Merhaba kızlar ameliyat olalı 2 ay 15 gün oldu. Burn deliklerimde ilk günden beri bi simetri bozukluğu zaten vardı ama son bikaç haftadır sol tarafımda bi çıkıntı olmaya başladı sağ tarafımda içerde gözüküyor. Sol tarafım ameliyattan önce de problemliydi. Sizce çöktü mü bi kaç kez hafif elim çarptı o yüzden yamulmuş olabilir mi? Böyle mi durumla karşı karşıya kalan var mı? Birde 2 ay geçmesine rağmen burnumun girişinde üst tarafta bi dikiş var düşmemiş acı veriyor bu normal mi? Teşekkür ederim şimdeden ♥️

Eklentiler

• EF3BFB42-D184-442E-A923-D729F7217B47.webp
    EF3BFB42-D184-442E-A923-D729F7217B47.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 229
Burun ameliyatlarında en az 6 ay derler gerçek görünümün ortaya çıkması için.
Ödem olduğu ummaktan başka çare yok gibi.
Ama öyle durmuyor.

Burun ameliyatlarında en az 6 ay derler gerçek görünümün ortaya çıkması için.
Ödem olduğu ummaktan başka çare yok gibi.
Ama öyle durmuyor.
Şiş olan tarafa dokunduğum zaman içeri çöküyür kemik olsa bu sert olmaz mıydı?

Burun delikleri mükemmel olmaz biraz asimetri var ama burun sırtı hala ödemli gibi

Merhaba kızlar ameliyat olalı 2 ay 15 gün oldu. Burn deliklerimde ilk günden beri bi simetri bozukluğu zaten vardı ama son bikaç haftadır sol tarafımda bi çıkıntı olmaya başladı sağ tarafımda içerde gözüküyor. Sol tarafım ameliyattan önce de problemliydi. Sizce çöktü mü bi kaç kez hafif elim çarptı o yüzden yamulmuş olabilir mi? Böyle mi durumla karşı karşıya kalan var mı? Birde 2 ay geçmesine rağmen burnumun girişinde üst tarafta bi dikiş var düşmemiş acı veriyor bu normal mi? Teşekkür ederim şimdeden ♥
Büyük ihtimal ödemdir çünkü benim de öyle görünüyordu sonra düzeldi

Canım hafif bastırınca hamur gibi inip tekrar çıkıyorsa ödemdir.

Merhaba kızlar ameliyat olalı 2 ay 15 gün oldu. Burn deliklerimde ilk günden beri bi simetri bozukluğu zaten vardı ama son bikaç haftadır sol tarafımda bi çıkıntı olmaya başladı sağ tarafımda içerde gözüküyor. Sol tarafım ameliyattan önce de problemliydi. Sizce çöktü mü bi kaç kez hafif elim çarptı o yüzden yamulmuş olabilir mi? Böyle mi durumla karşı karşıya kalan var mı? Birde 2 ay geçmesine rağmen burnumun girişinde üst tarafta bi dikiş var düşmemiş acı veriyor bu normal mi? Teşekkür ederim şimdeden ♥

Merhaba aynı durum bende de var. 6. Ayıma girdim ben. Fakat benim ic kıkırdakta sislik olustu bezelye kadar bisey.burnunun icini elle kıkırdagin da sislik olmus olabilir seninde.

Benim dikisim 3 bucuk ay sonra dustu tamamen 3 ay Dan sonra odemelr biraz daha indi. Moralini bozmak istemem ama o yamukluk bendede var ve hala var burun nasil odemliyse o sekilde inceliyir. Ama burun deligi orantisizligi azaliyor. 8 ay oldu ameliyat oldugun hala asiri odemli doktor sigara icmeme ve kalin derili olmama bagliyor insallah oyledir .

Benim dikisim 3 bucuk ay sonra dustu tamamen 3 ay Dan sonra odemelr biraz daha indi. Moralini bozmak istemem ama o yamukluk bendede var ve hala var burun nasil odemliyse o sekilde inceliyir. Ama burun deligi orantisizligi azaliyor. 8 ay oldu ameliyat oldugun hala asiri odemli doktor sigara icmeme ve kalin derili olmama bagliyor insallah oyledir .
Fotoğrafı atalı bir ay olmuş o şişlik biraz daha inmiş vaziyette umarım daha da iner bende sigara kullanıyorym maalesef

Fotoğrafı atalı bir ay olmuş o şişlik biraz daha inmiş vaziyette umarım daha da iner bende sigara kullanıyorym maalesef
Uzulme asiri odemli burnun burun ucun burun sirtin odem icinde indiginde anlarsin daha cok kez sekil degisicek bi kere kalin deri az bir sene 2 seneye tam sonuc alirsin

asimetri var ama daha burun oturmamış olabilir.

Back
X