Doğuma Hazırlık sizce oğlumun ismi nasıl?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
aslında benim içime sindi ama bu isim bir cemaat liderinin mi ismiymiş ne bende bu yüzden çekiniyorum sevmiyorum ben böyle şeyleri
tek takıldığım nokta bu
Çok bilgim yok ama sen deyince evet , anımsadım. Öyle düşünme bence kim nereden bilecek farklı yaklaşımlar olmayacaktır emin ol , o konuda kafana takma

Bence tek isim koyun. Raşit çok güzel. Çift isim kullanımı çok zor. Ben çok muzdaribim mesela.

Kimliğine yazdırmayabilirsiniz , kulağına okursunuz.
Oğlumun ismi hem uzun hem çift isim , zorlanıyor... İkincisinde sadece kulağına okuduk nüfus cüzdanına yazdrmadık biz... :KK66:

Güzel olmuş Muhammed Raşit sadece söylemesi zor bir çırpıda söylenmiyor Ahmet Raşit daha kolay söyleniyor mesela hani Ahmet de peygamber efendimizin ismi Ya

Güzel olmuş Muhammed Raşit sadece söylemesi zor bir çırpıda söylenmiyor Ahmet Raşit daha kolay söyleniyor mesela hani Ahmet de peygamber efendimizin ismi Ya
canım Ahmet, Mehmet, Ömer, Ali, Mustafa isimlerini ailevi sebeplerden dolayı eşim istemiyor
yani nasıl diyeyim evet peygamber isimleri hepsi ama biz bunlardan birini koyduğumuz zaman sanki eşimin sevmediği insanlarınkini koymuş gibi olacağız yani en azından o insanlar böyle yorumlayacak o yüzden istemiyoruz

Her iki isimde cok guzel. Ben mahir isminide cok seviyorum

Back
X