- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
- 63
- Konu Sahibi pirayegibi
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında benim içime sindi ama bu isim bir cemaat liderinin mi ismiymiş ne bende bu yüzden çekiniyorum sevmiyorum ben böyle şeyleriSizin içinize sindiyse sorun yok güzel tabikii , İki isimde...![]()
Çok bilgim yok ama sen deyince evet , anımsadım. Öyle düşünme bence kim nereden bilecek farklı yaklaşımlar olmayacaktır emin ol , o konuda kafana takmaaslında benim içime sindi ama bu isim bir cemaat liderinin mi ismiymiş ne bende bu yüzden çekiniyorum sevmiyorum ben böyle şeyleri
tek takıldığım nokta bu
teşekkür ederimAdıyla yaşasın bende beğendim. :)
bende ismi ararken karşılaştımÇok bilgim yok ama sen deyince evet , anımsadım. Öyle düşünme bence kim nereden bilecek farklı yaklaşımlar olmayacaktır emin ol , o konuda kafana takma
ya aslında çoğunlukla Raşit kullanılacaktır ama Muhammed isminide koymak istiyorumBence tek isim koyun. Raşit çok güzel. Çift isim kullanımı çok zor. Ben çok muzdaribim mesela.
rabbim sağlıklı, uzun ömürler nasip eylesin evlatlarınızaKimliğine yazdırmayabilirsiniz , kulağına okursunuz.
Oğlumun ismi hem uzun hem çift isim , zorlanıyor... İkincisinde sadece kulağına okuduk nüfus cüzdanına yazdrmadık biz...![]()
Aminnn çok teşekkür ederim , sizde sağlıkla hayırla kavuşun prensinize , rabbim bir avazda kurtulmayı nasip etsin hepimize...rabbim sağlıklı, uzun ömürler nasip eylesin evlatlarınıza
amin canım amin inşaallahAminnn çok teşekkür ederim , sizde sağlıkla hayırla kavuşun prensinize , rabbim bir avazda kurtulmayı nasip etsin hepimize...
Mehmet olmaz canımMehmet Raşit de olabilir bence
canım Ahmet, Mehmet, Ömer, Ali, Mustafa isimlerini ailevi sebeplerden dolayı eşim istemiyorGüzel olmuş Muhammed Raşit sadece söylemesi zor bir çırpıda söylenmiyor Ahmet Raşit daha kolay söyleniyor mesela hani Ahmet de peygamber efendimizin ismi Ya
teşekkür ederimHer iki isimde cok guzel. Ben mahir isminide cok seviyorum
aşırı sert olmuş bence olmazMerhaba hanımlar
Nasipse bir erkek evladım olacak
Rahmetli dedesinin ismini koyacağız 'RAŞİT' ama ben ilk isim olarak 'MUHAMMED' düşünüyorum
Sizce 'Muhammed Raşit' ismi nasıl?