- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi pirayegibi
Güzel bencede
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesinEvet benim de oğlum olacak Allah izin verirse :)) Ama isim konusu henüz net değil bizde
amin canımGüzel ve ağır bir isim inşallah ismine layık bir evlat olur![]()
iki isim gerçekten uzun oluyorGüzel ama iki isim olduğu için zorlanabilir. Ayrica bana 2 isimler hep uzun uzun geliyor +soyad eklenince. Tek isim en iyisi bence.
amin inşaallahSaglikli hayirli bi evlat olsun insallah bence guzel bir isim![]()
Amin hepimize inşallahrabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin![]()
amin inşaallah sağolunMuhammed çok güzel bir isim bence yeryüzündeki en güzel isim raşid de olmuş inşallah ismi ile yaşasın
adı gıbı güzel hayatı olsun inşallah bebişinin tek başına bile tarifsiz anlamlı isimMerhaba hanımlar
Nasipse bir erkek evladım olacak
Rahmetli dedesinin ismini koyacağız 'RAŞİT' ama ben ilk isim olarak 'MUHAMMED' düşünüyorum
Sizce 'Muhammed Raşit' ismi nasıl?
amin canımadı gıbı güzel hayatı olsun inşallah bebişinin tek başına bile tarifsiz anlamlı isim![]()
amin canımamin canım
hepimizin evlatlarının ömürleri uzun hayatları güzel ve sağlıklı olsun
sen yenisin ama çok hızlı geçiyor zaman![]()
Mrb gezinirken denk geldi de yorumunuz benimde oglum olacak kismetse Deniz koymak istiyorum ama cinsiyet belirlemesi acisindan onune bi isim daha ariyorum. Bi yandan da 2 isim zor olur mu diye dusunuyordum ki siz denk geldiniz.Bence tek isim koyun. Raşit çok güzel. Çift isim kullanımı çok zor. Ben çok muzdaribim mesela.
Mrb gezinirken denk geldi de yorumunuz benimde oglum olacak kismetse Deniz koymak istiyorum ama cinsiyet belirlemesi acisindan onune bi isim daha ariyorum. Bi yandan da 2 isim zor olur mu diye dusunuyordum ki siz denk geldiniz.Bence tek isim koyun. Raşit çok güzel. Çift isim kullanımı çok zor. Ben çok muzdaribim mesela.