Sizce olabilir mi

17 yaşındaki kardeşimin ilişkisi gece gece dert edinmezdim açıkçası . Kardeşiniz çocuk ,karşıdaki çok büyük olmasa da genç bir erkek ,o kızda sevgilisidir büyük ihtimalle . Dalga geçmek için ses kaydı yapmışlardır .kardeşinizi bence bu konu da destek ,ya da gazlamayın .bu yaşta düşünüpte acı falan çekmesin .

arkadaşlar nereye yazacağımı bilemedim ben evliyim olay kız kardeşimle alakalı.kız kardeşim 17 yaşında ve 20 yaşında bi çocukla konuşuyor yani sevgili değillerde hoşlanıyorlar birbirlerinden. Bu çocuğun doğum günü yarın. Bu gece çocuk sosyal medyaya doğum günü kutlarken bi kızla foto paylaşmış ve bu gönderiyi kız kardeşime gizlemiş biz başka hesaptan gördük . Sonra da kız kardeşim çocuğa sorduğunda çok yakın arkadaşı olduğunu ve kardeşimin yanlış anlamaması için gizlediğini söylemiş yanlarında kızın sevgilisi de varmış çocukla kızın fotosunu atmış ve kızla ses kaydı çekmiş işte "ben yakın arkadaşıyım süpriz yapalım dedik vs vs" gibi . Sizce çocuğun bu kızla arasında bir şey olsa kız kardeşime ben yakın arkadaşıyım yanlış düşünme gibisinden ses kaydı atar mı bir kız? Ve kızı ekleyip profiline baktık sevgilisi olduğuna dair hiçbir gönderisi yok yani o sevgilisi diye söylediği çocukla hiçbir bağı yok gibi duruyor ve çocuğun kedisi vardı kızın profilinde de sürekli o kediyle fotoğraf var. Kardeşim çok üzgün bize kadar geldi gecenin vakti hem yılbaşı hem doğum günü dşye çocuğua bir sürü süpriz hazırlamış ama benim aklım karıştı vallahi
Düşünecek birşey yok. Sevgilisi yada değil, kardeşinizden gizli foto paylaşılmış. Çok çirkin. Belki arada başka kızlar da var fotonun gizlendiği nerden bileceksiniz? Ayrıca ohoo neler duyuyoruz, belki de çocuk kıza aşık kiz yüz vermiyor, kardeşinizi kullanarak kıskandırıyor onu da bilemeyiz milyon senaryo üretilebilir. Meraklıysanız uğraşın. Durustluk yok değmez

daha şimdiden gizliyorsa çirkinleşir olaylar. bence güvenilmez bir erkek.
bir de kardeşinizin yaşı daha genç siz de farkındasınızdır, hani neler neler yaşayacak ilk hoşlandığı ile evlenmeyecek sonuçta.

deneyip üzülebilir de, denemeyeip daha az üzülebilir de.
sanırım ilkini yapar, ben olsam ilkini yapardım ama hata ederdim.

17 yaşındaki kardeşimin ilişkisi gece gece dert edinmezdim açıkçası . Kardeşiniz çocuk ,karşıdaki çok büyük olmasa da genç bir erkek ,o kızda sevgilisidir büyük ihtimalle . Dalga geçmek için ses kaydı yapmışlardır .kardeşinizi bence bu konu da destek ,ya da gazlamayın .bu yaşta düşünüpte acı falan çekmesin .
Yok sadece kafamda oturtamadım ben hepsini bi aradayken bide buraya yazayım bakim dedim de oturtamamakta haklıymışım :) kardeşiminki normal hoşlantı beğeni zaten sadece ama çocuğun gerçekten onu sevdiğini düşündüğü için üzüldü sanırım

Ya sevgili değillermiş ki daha o kadar abartılacak bir durum yok bence.. ama kardeşiniz evlenmek falan istiyorsa, ya da böyle şeylere gelemem diyorsa bana rutin lazım diyorsa yol versin gitsin

Yani ben düşünüyorum evli olmasam eşimle sevgili olduğumuz zamanlar eşim benden başkasıyla da konuşssa ve ses kaydı atmamı istese asla kabul etmem yani ama dediğin gibi de olabilir
Canım bi tanidigimin başına geldi var öyle gurursuz kadınlar. Adam sevgilim var senin yüzünden ayrılmak istemiyorum demiş, bi yakalanınca sevgilimi arayıp arkadaşız diyeceksin filan baskı yapmış, kadın da yeter ki beni terk etme diyip aramış ve yanlış anlama biz arkadaşız cümlesini bizzat söylemiş cok sonradan ortaya çıktı.

Ya sevgili değillermiş ki daha o kadar abartılacak bir durum yok bence.. ama kardeşiniz evlenmek falan istiyorsa, ya da böyle şeylere gelemem diyorsa bana rutin lazım diyorsa yol versin gitsin
Yok ya kardeşim umursamazın teki evlilik falan aklında öyle şeyler yok hatta ben erken evlendiğim için o da prensip edinmiş 30 dan önce evlenmeyecekmiş :)) ama çocuğun sevdiğine inanmış ondan üzülmüş sanırım

Daha sevgili olmadan böyle yapıyorsa sevgili olsalar neler yapar. Konuşmasın bence bir daha kardeşiniz yapacak çok bir şey yok malesef. Sevgili olsalar bu sefer aldatır daha çok üzülür.

Canım bi tanidigimin başına geldi var öyle gurursuz kadınlar. Adam sevgilim var senin yüzünden ayrılmak istemiyorum demiş, bi yakalanınca sevgilimi arayıp arkadaşız diyeceksin filan baskı yapmış, kadın da yeter ki beni terk etme diyip aramış ve yanlış anlama biz arkadaşız cümlesini bizzat söylemiş cok sonradan ortaya çıktı.
Bu nasıl bi gurursuzluk ya daha neler duyucam bakalım :110:

Valla kardeşinizin kizacagini hoşlanmicağını düşünüyorsa gizlemek yerine böyle bir ise kalkışmıcak.güvenmesin.sürprizi de yapan yapmış desin.temkinli olsun.

Madem kankaydılar kız kardeşin neden o hanımefendiyi tanımıyor hatta kardeşinin o kızı tanıması neden hiç istenilmiyor? Burnuma acayip kokular geliyor. O yaşlar çok tehlikeli kardeşini üzmesinler sonra

Back
X