sizce olabilir mi ?

gulumse02

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2022
124
282
18
28
merhaba kızlar sizlere yeni katıldım 4 aylık evliyim ilk günden bu yana çocuk istiyoruz hiç korunmadık.
bu reglim biteli 9 gün oldu mfk yöntemi 3-2-3-2 deniyorum , regl bittikten sonra 3. gün akıntıya beraber çok az pembe sıvı geldi , 2 gündür gögüslerim çok şişti ve acıyor , daha önce bu ve buna benzer durumlarla karşılan annelerden yaşadıklarını anlatmatlarını rica ediyorum

Adetiniz yeni bitmiş bu kadar erken belirti olamaz gibi ama çok aklınız kalıyorsa kan tahlili yaptırın

Yumurtlama belirtisi, henüz gebelik olma ihtimali yok. Yani regliniz bittiği gün bile yumurtlamış olsanız hamileliğe dair belirti göremezsiniz bu kadar kısa sürede.
Daha 4 aydır evlisiniz, her ay vücudunuzu dinleyip, acaba hamile miyim diyerek bilinç altınıza stres yüklemeyin, bu şekilde olacağı varsa da olmuyor inanın.

çok doğru , sadece bu ay garip bir şekilde gögüslerim şişince şaşırdım sormak istedim , teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…