Sizce olabilirmi

• Konu Sahibi Konu Sahibi seyu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

seyu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
257
0
66
İstanbul
Kardeşimin hanımı 2 aylık hamile ilk doktora gitti dış gebelik olabilir dedi sonra 1 hafta sonra gitti bebek sağlıklı oldu 1hafta sonra ikiz 1 hafta sonrada üçüz dedi doktor bu bir mucize dedi tüp bebek değil zaten 2 senelik evliler sağlıklı bir gebelik diyor doktor ben çok mutluyum sizce böyle bir olay yaşayan varmı etrafınızda

ne güzel bir sey.sevindim kardesiniz adina.allah saglikla kucaklariniza almayi nasip etsin.

benim arkadasimda 3 üz dogurdu. 2 kiz bi oglan onunda dogal oldu tüp bebek degildi. bastan nasil oldu bilmiyorum ama simdi bebekleri 3 yasinda.

Kardeşimin hanımı 2 aylık hamile ilk doktora gitti dış gebelik olabilir dedi sonra 1 hafta sonra gitti bebek sağlıklı oldu 1hafta sonra ikiz 1 hafta sonrada üçüz dedi doktor bu bir mucize dedi tüp bebek değil zaten 2 senelik evliler sağlıklı bir gebelik diyor doktor ben çok mutluyum sizce böyle bir olay yaşayan varmı etrafınızda

dört düşük bir tane dış gebelik yaşayan biri olarak üçüz bebek mucize allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hala olmak dünyanın engüzel duygularından biri teprikler

tebrik ederim sizleri.. Ne kadar güzel bişey gerçekten mucize bu olsa gerek.. :)
benim eltim bundan 9 sene önce dış gebe kalmış.. Bir yerde dış gebesin derken başka bi yerde bebek rahimde sağlıklı diyorlar.. Sonrasında gerçekten dış gebeymiş ve yumurtaya ve damarlara zarar vermiş yırtmaya yol açmış iç kanama geçirmiş.. şimdi tüp bebek yaptırdı.Maşallah 3. ayına girdi..
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin..

Back
X