• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce olur mu olmaz mı?

morsevenbayan

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2016
113
106
18
Sorunum sosyal medyadan tanisilan insanla tanışma yoluna gidilir mi gidilmez mi. Kimisi evet der kimisi asla olmaz der.Bi de sizden fikir almak istedim.Şöyle ki 1 aydır konuşuyoruz aynı şehirde bulunuyoruz o burada okuyor. Bi zamanlar profilime mesaj atmayın tarzında birsey yazmıştım(gelen mesajları engellemek amaci ile) sonra bunu kaldırdım ve bunun üzerine mesaj attı zaten, laf arasında da ilk ekledigim de böyle birsey vardı demek ki rahatsız olmuş ki bunu yazmış diye düşündüm ve o yüzden rahatsız olduğun bir şeyi yapmak istemedim o zaman mesaj atmadim dedi, bu çok dikkatimi çekti açıkçası demek ki düşünceli biri diye düşündüm ama bilmiyorum tabi, ailemi hobilerimi sevdiğim şeyleri soruyor ilgileniyor ama kafam karışık siz bu konu da ne düşünüyorsunuz

Sosyal medyada bence bir araç bu tür şeyler için. İnternetten tanışıp evlenenler de var. Siz az çok konuşmalardan anlamışsınızdır zaten kişiliğini. Bence bulusulup bir kahve içilebilir. Yoksa bu sekilde aylarca konussanizda yuzyuze oldugu gibi olmaz biseyler. Beklentisiz gitmek ama en mantiklisi.

Profilime msj atmayın yazcağnza profilinizi özelleştirebilirsiniz.. sanal ilişkileri sağlıklı bulmuyorum hiç. Yıllarca görüşüpte evlenince hiç tanımamışm meğer diyenler var ben olsam cesaret edemezdim.
Profilim gizli zaten. Yazdiklariniz için de teşekkür ederim.

Sosyal medyada bence bir araç bu tür şeyler için. İnternetten tanışıp evlenenler de var. Siz az çok konuşmalardan anlamışsınızdır zaten kişiliğini. Bence bulusulup bir kahve içilebilir. Yoksa bu sekilde aylarca konussanizda yuzyuze oldugu gibi olmaz biseyler. Beklentisiz gitmek ama en mantiklisi.
Ben birsey yapmıştım ceza olarak bi tatlı ismarlarsin artik dedi ama çekindim o da öyle kaldi

olur tabi neden olmasın ki? internette tanışılan herkes organ mafyası olacak degil ya. hele su devirde çok normal . ama profilini iyi incelemeni öneririm, arkadaş yorumlarını falan itinayla oku, takip ettigi insanları gözden geçir. sonrası zaten sana kalmıs, sana güven veriyorsa, tanımaya deger buluyorsan o da senin benim gibi normal bir insansa halka açık kalabalık bir yerde buluşabilirsin. sonucta onun tarafından bakınca sen de netten tanışılan birisin

Sorunum sosyal medyadan tanisilan insanla tanışma yoluna gidilir mi gidilmez mi. Kimisi evet der kimisi asla olmaz der.Bi de sizden fikir almak istedim.Şöyle ki 1 aydır konuşuyoruz aynı şehirde bulunuyoruz o burada okuyor. Bi zamanlar profilime mesaj atmayın tarzında birsey yazmıştım(gelen mesajları engellemek amaci ile) sonra bunu kaldırdım ve bunun üzerine mesaj attı zaten, laf arasında da ilk ekledigim de böyle birsey vardı demek ki rahatsız olmuş ki bunu yazmış diye düşündüm ve o yüzden rahatsız olduğun bir şeyi yapmak istemedim o zaman mesaj atmadim dedi, bu çok dikkatimi çekti açıkçası demek ki düşünceli biri diye düşündüm ama bilmiyorum tabi, ailemi hobilerimi sevdiğim şeyleri soruyor ilgileniyor ama kafam karışık siz bu konu da ne düşünüyorsunuz
Neden olmasın biz de eşimle bu şekilde evlendik.

Çağ teknoloji çağı, devir de bununla beraber değişti.
Bence internet ortamından flört edinmek gayet normal.
Sadece dikkatli davranmak gerekiyor, buluşmalar insanların bol bulunduğu güvenli yerlerde ve birilerini haberdar ederek gerçekleştirilmeli. Ve fakat bir video izlemiştim ya da bir filmdi anımsayamayacağım, net ortamından tanışan kişilerden biri, acayip bir stalk ve analiz sürecinden sonra, karşısındaki kişinin tüm bilgilerine, hobileri, hoşlandığı içecekler, en sevdiği şehir vb. ayrıntılarıyla hakim olmuş ve psikolojide benzerlik ilkesini kullanarak (yanılıyorsam düzeltin böyle bir şeydi sanırım) kızı kendine aşık etmişti. Şöyle ki;
Mesela konuşuyorsunuz bu adamla ve ona "En çok neler yapmaktan hoşlanırsın?" diye soruyorsunuz tanımak adına. O kişi de diyor ki "Film izlemeye bayılırım, hatta x filmini çok severim".. Diyorsunuz "Aaa ben de onu severim" Adam devam ediyor "Aynı filmin x sahnesi o kadar mükemmel çekilmiş ki" ve şaşırıyorsunuz çünkü siz de bu sahneye bayılıyorsunuz.
Oysa önceden bir yorumunuzda bu bilgiyi okuyor ve size karşı kullanıyor.

İşin özü, kendinizi her yönünüzle apaçık anlatmayın internet ortamlarında, profillerinizde vb. ki karşınızdakinin samimiyetini, iyi niyetini filan sağlıklı sorgulayabilin. Yoksa tanışmakta bir sorun görmüyorum.

Internetten ilişki olmaz diye birsey yok. Olur ki biz eşimle internette bir forumda tanismistik. Ama internetten bulsanda bulmasanda karsina cikan kisiden %100 emin olamazsın. Disarda tanistigin insaninda harika birisi oldugunun veya anlasacaginizin bir garantisi yok neticede. Eger iliskiniz olmazsa bunun sebebi internetten tanismis olmaniz olmayacak.

Yani bir de bu elestirenleri anlamıyorum. Is yerinden olmaz, internetten olmaz ordan olmaz burdan olmaz. Nerden olacak peki. Artik insanlarin bir cogu araci olmak istemiyor. Ya da cevresi olmayabiliyor insanin. Ki reelde tanissaniz ne kadar emin olacaksiniz ki o kisiden. Ama bulusursan da bir kisinin en azindan haberi olsun nerede olduguna dair. Kisiyle ilgili bilgileride ver bir arkadasina.

Yani bir de bu elestirenleri anlamıyorum. Is yerinden olmaz, internetten olmaz ordan olmaz burdan olmaz. Nerden olacak peki. Artik insanlarin bir cogu araci olmak istemiyor. Ya da cevresi olmayabiliyor insanin. Ki reelde tanissaniz ne kadar emin olacaksiniz ki o kisiden. Ama bulusursan da bir kisinin en azindan haberi olsun nerede olduguna dair. Kisiyle ilgili bilgileride ver bir arkadasina.
aynen ben de anlamıyorum sanki internette takılan erkeklerin hepsi tecavüzcü, organ mafyası, dolandırıcı falan :KK53: sokakta yok çünkü öyle manyaklar hepsi internette toplanmış. tutturmuşlar bir internetten kimseyle tanısılmaz diye, biz nasıl su an çaga ayak uydurmus her normal insan gibi sosyal medyada dolasıyorsak onlar da bizim erkek versiyonumuz.

valla birini internetteki profilinden tanımak birebir tanımaktan daha kolay hale geldi, profilini inceleyip sana uygun mu degil mi az çok fikrin oluyor , ortak zevklerin var mı yok mu görüyorsun. insan kendini bildikten sonra nerden olursa olsun kiminle tanısacagını, kimin görüşmeye deger olacagını anlar zaten. görücü usulü, anasının babasınnın bulduguyla evlenip burda aglayanları da görüyoruz:işsiz:

İnternetten sevgili arayan erkekler genelde boş beleş tipler.

Tanımadığı etmediği 468642457 kadına mesaj atıyorlar hangisi tutarsa artık. Ne özel ne de güzel bir yanı yok. Ben olsam istemezdim.

Biz de arkadasin bunu ayirt edebilecegini dusunerek yazdik. 1 gun konusup 2.gun hadi bulusalima getirmemis kisi. 1 aydir konusuyolarmis. Ama bu soylediginizde buyuk oranda haklisiniz.
İnternetten sevgili arayan erkekler genelde boş beleş tipler.

Tanımadığı etmediği 468642457 kadına mesaj atıyorlar hangisi tutarsa artık. Ne özel ne de güzel bir yanı yok. Ben olsam istemezdim.

Cok dikkatli olun. Ortam kotu niyeti farkli olabilir

Bu sekilde evlenen insanlarxa var tabi ama dikkatli ol bence insanlar kac yıldir görüştüğü insanlari taniyamazken hic bilmedigin biriyle tanisma yoluna girmek zor. Bulusursanda ilk bulusmaya tek gitme bence

BU Sekilde evlenen kisileri ayri tutarak diyorum ki OLMAZ
Sonucta sanal gercek degil guvensizlik veriyor insana senle birlikte ayni anda baskasi ile konusmadiginin garantisi var mi?
Uzun suren arkadasligin ardindan evlendigim insanin bile yeni yeni huylarını goruyorum
Ya ben çok geri kafaliyim yada zzaman ve mekani olan olaylari anlamiyorum

Back
X