Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben öyleyim çünküImkansiz gibi bisey hatta.neden oyle istiyosun
Sen oylesin diye karsidakindende onu bekliyemezsinki.eger beklersende hayatin boyinca yalniz kalirsin.Imkansiz gibi bisey hatta.neden oyle istiyosun
Kiskanclik, sorun olmaz mı olur gibi geliyorBen de zamanında öyle bekliyordum, oldu da sonu fiyasko oldu. Bırak sevgilisi olmuş olsun da kadına nasıl davranılır, nasıl sevgili olunur, nasıl değer bilinir azicik öğrenmiş olsun ne gerek var her şeyi sen de öğrenmesine!
Kisacasi gozu acimamis diyorsunben hiç sevmemiş, sevgilisi olmamış biri olsun istiyorum. sizce olur mu bu devirde zor gerçekten
Canım ben sevmemis diyorum sen sevismekten bahsediyorsun. Umarım öyle biri olmazz.Bence öyle biri varsa arkana bakmadan kaç derim ...![]()
Sevmesini-sevişmesini-bir kadına nasıl davranmasını bilmeyen erkekle ancak kanki olursun.![]()
Kadınların el değmemişini bile aramaktan vaz geçti erkekler,sen neyin peşindesin ?![]()
![]()
İnşallah :)Olur tabii niye olsun. Ama sevgilisi olmuş diye de önyargılı yaklaşmayın. Hayırlı biri olur inşallah.
Canim sana tavsiyem Alahtan hic sevmemis birini isticegne merhametli sevmeyi bilen insana deger veren birini iste. Sen sevmemis birini kiskanclk derdinden kurtulmak icin istiyorsun. Ama Allah karsina sevmeyi bilmeyen bencil sevgisiz birini cikarirsa kiskancliga raziydim dersin . mantikli dua etCanım ben sevmemis diyorum sen sevismekten bahsediyorsun. Umarım öyle biri olmazz.