• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce olur mu?

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.812
4.163
173
ben hiç sevmemiş, sevgilisi olmamış biri olsun istiyorum. sizce olur mu bu devirde zor gerçekten

Ben de zamanında öyle bekliyordum, oldu da sonu fiyasko oldu. Bırak sevgilisi olmuş olsun da kadına nasıl davranılır, nasıl sevgili olunur, nasıl değer bilinir azicik öğrenmiş olsun ne gerek var her şeyi sen de öğrenmesine!

Illa ki vardir ama sana denk gelir mi?
Gelse bile anlasabilir misiniz?
Kismet olur mu?
Iste orasi belirsiz.

Benim kuzenimde aynı öyle kardeşimde bazen onların yerine ben erkek olmalıydım diye düşünüyorum nedir bu uysallık evcimenlik anlamıyorum :KK12::işsiz:

Ben de zamanında öyle bekliyordum, oldu da sonu fiyasko oldu. Bırak sevgilisi olmuş olsun da kadına nasıl davranılır, nasıl sevgili olunur, nasıl değer bilinir azicik öğrenmiş olsun ne gerek var her şeyi sen de öğrenmesine!
Kiskanclik, sorun olmaz mı olur gibi geliyor

Olan da vardır olmayan da o insanların kendi ile alakalı genellememek lazım. Evlenip bosanip çocukları olduğu halde başkası ile evlenip mutlu olanlar var. Benimkinin sonu pek iyi olmadı umarım gönlünüze göre olur siz mutlu olursunuz.

Yaşa bağlı yani örneğin 35 yaşında bir erkek hiç sevgilim olmadı derse ona biraz sorunlu gözüyle bakarım sağlıklı düzgün bir erkeğin neden o yaşa kadar sevgilisi olmasın ama 20'lerin başındaysa normal.

ben hiç sevmemiş, sevgilisi olmamış biri olsun istiyorum. sizce olur mu bu devirde zor gerçekten
Kisacasi gozu acimamis diyorsun
Ama çok zor ... film lerde bile yok ki
yok ki birşey allah gönlüne gör versin ama zor yani

Zor ama imkansız değil ayrıca sorunlu olduğunu düşürüm diyenleri anlamıyorum benim ailemde çok öyle erkekler ama onların düşünceleri aileleri okul iş olduğu için bu zamana kadar kimse olmadı hayatlarında

Bence öyle biri varsa arkana bakmadan kaç derim ...
aikido-gif.1319420

Sevmesini-sevişmesini-bir kadına nasıl davranmasını bilmeyen erkekle ancak kanki olursun.
nhl_fight-gif.1319426

Kadınların el değmemişini bile aramaktan vaz geçti erkekler,sen neyin peşindesin ?
dance2-gif.1319377
36_1_1-gif.1318284

Bence öyle biri varsa arkana bakmadan kaç derim ...
aikido-gif.1319420

Sevmesini-sevişmesini-bir kadına nasıl davranmasını bilmeyen erkekle ancak kanki olursun.
nhl_fight-gif.1319426

Kadınların el değmemişini bile aramaktan vaz geçti erkekler,sen neyin peşindesin ?
dance2-gif.1319377
36_1_1-gif.1318284
Canım ben sevmemis diyorum sen sevismekten bahsediyorsun. Umarım öyle biri olmazz.

Olur tabii niye olsun. Ama sevgilisi olmuş diye de önyargılı yaklaşmayın. Hayırlı biri olur inşallah.

Canım ben sevmemis diyorum sen sevismekten bahsediyorsun. Umarım öyle biri olmazz.
Canim sana tavsiyem Alahtan hic sevmemis birini isticegne merhametli sevmeyi bilen insana deger veren birini iste. Sen sevmemis birini kiskanclk derdinden kurtulmak icin istiyorsun. Ama Allah karsina sevmeyi bilmeyen bencil sevgisiz birini cikarirsa kiskancliga raziydim dersin . mantikli dua et

Back
X