Sizce olur mu?

Merhabalar herkese. Ikinci ogluma hamileyim. Isim konusunda hala kararsiziz. Aslinda benim cok sevdigim iki isim var ama ikisi de esimin kuzeninin cocuklarinin ismi. Biri buyuk oglunun, digeri ikiz ogullarindan birinin ikinci ismi. Soyle ki, iki tane isim koymuslar ama sadece biriyle sesleniyorlar. Kullanmadiklari isim de benim koymak istedigim isim. Esim de begeniyor o ismi. Ama ben tereddut ediyorum. Ayni durumda ben olsam hic problem etmezdim ama onlar eder mi bilmiyorum. Sizce vazgecip baska bir isim mi bulayim yoksa zaten kullanmadiklari bir isim oldugu icin koysam mi?
İsmin patenti onlara ait değil onlari ilgilendirmeZ siz ne isterseniz koyun bizulurlarsa duzelirler

Ben olsam istedigim ismi koyardim. Kuzenim cocuguna onceden o adi koydu diye ben neden sevdigim isimden vazgeceyim? Kaldi ki ayni isimlerden turkiyede onlarca ya da yuzlerce vardir muhakkak.

Buyuk oglanin iki ismi var canim. Ben tek isim olsun diyorum ama babasi iki isim diye israr ediyor. Gereksiz bence. Buna da aras koysam bile yanina baska bir isim daha ekleyecek. Buyugun ismini ben koydugum icin bunu da ona biraktim. Ne isterse koysun :)
Anladım canım dogrusunu sen düşünüyorsun bence 2 isim koymak iyi değil. 2 isimin zorluklari var. Ben simdi 2.ismimi sildirmek icin basvurcam. 2.ismimde 4 harfli yani oyle eski isimlerden ya da kotu bir isim de değil ana geregide yok kimseler de bilmez. Ailemin yaptiklari hatalar. Kardesiminde 2 ismi var hele 2siyle hitap edilince kisilik bölünmesi olayi oluyor. Teki kullanilsa 2 ye ne gerek var ve 2.si hastane postane vslerde bi suru sıkıntı cabası. Telefonla randevu alirken bile 2.ismi soylemek beni sinir edior mesela. Tabi senin çocuklarda benim gibi olur demiyorum ama tek isim daha iyi 🤣🤣🤣🤣

Herkes yanliş anlamiş. Büyük oğlunun ismini ve kücük oğlunun kullanilmayan ismi istiyormuş. Yani büyük oğlunun gayette kullaniliyor. Iki isim verilecek anladiğim kadari ile.

Herkes koy canim, onlarin tapulu malu değil ya diyor ama mesela kp'er ile ayni isim olsaydi kimse koy demezdi :)

Bence siz yanlış anlamışsınız , iki istediği isim varmış. İkisini de kuzen çocuğuna vermiş , ama birini en azından kullanmıyorlarmış , @Less-is-More diyor ki en azından o kullanılmayanı koysam oğlana nasıl olur ? Ay yoksa ben mi yanlış anladım 🙇🏻‍♀️
Ya farklı isim olacak diye isim mi türeteceğiz durmadan . Bir ara moda oluyor isimler , herkes aynısını koyuyor yapacak birşey yok . Benim yeğenime de toprak koydular , kimbilir okulda aynı sınıfta bile vardır bu isimde olan . Kayınpeder olayına gelince de, sevgi ile ve akrabalık derecesi ile alakalı birşey bence bu kayınpeder ile kuzen çocuğu aynı derece değil benim için :/ ya da kendi yeğenimin adını koymam ama kuzenimin çocuğunun kullanılmayan adını koyarım . Arada fark var bence 😘

Bence siz yanlış anlamışsınız , iki istediği isim varmış. İkisini de kuzen çocuğuna vermiş , ama birini en azından kullanmıyorlarmış , @Less-is-More diyor ki en azından o kullanılmayanı koysam oğlana nasıl olur ? Ay yoksa ben mi yanlış anladım 🙇🏻‍♀️
Ya farklı isim olacak diye isim mi türeteceğiz durmadan . Bir ara moda oluyor isimler , herkes aynısını koyuyor yapacak birşey yok . Benim yeğenime de toprak koydular , kimbilir okulda aynı sınıfta bile vardır bu isimde olan . Kayınpeder olayına gelince de, sevgi ile ve akrabalık derecesi ile alakalı birşey bence bu kayınpeder ile kuzen çocuğu aynı derece değil benim için :/ ya da kendi yeğenimin adını koymam ama kuzenimin çocuğunun kullanılmayan adını koyarım . Arada fark var bence 😘
Yok kuzum sen dogru anlamissin beni ;)

Back
X