Sizce olur mu?

trustno_1

Tarot bakmıyorum.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
2.261
4.923
333
İyi geceler hanımlar.
Babam hasta yarı yatalak diyeyim. Aslında yürüyebilir ama destekle. O sebeple pek yataktan kalkmak istemiyor. Neyse şu an uzakta kardeşlerim ilgileniyor ama çokta becerebildikleri yok.
Ben babamı yanıma almak istiyorum ama şöyle bir durum var.
Bu adamın gün içinde bakıma ihtiyacı var. Ben ve eşim işe gidiyoruz. Haliyle gündüz yokuz. Bir de bebeğimiz var. 9aylık. Ona bakıcı geliyor. Babamı da getirince ona da bir bakıcı bulmak zorundayız. İki bakıcı bir evde olur mu?
İşten gelince ve haftasonları ben ilgileneceğim. Eşimde yardım eder ama hem annelik hem evlatlık yapabilecek miyim bilmiyorum. Elimden geleni yaparım ama zorlanır mı yım bilmiyorum. Var mı böyle tecrübesi olan?

Tek basınıza sorumluluk almamanizi öneririm
Basarili olmazsanız yaptıgınız bu guzellık evlatlık sıze kotu donusler getirebilir.

Babanıza sahip çıkma düşünceniz çok çok güzel ama bence sizi çok çok zorlar.Kardeşlerinizin yanında bi bakıcı tutabilirsiniz belki onun yerine?
Onların yanında olacak iş değil maalesef bu kısmı çok uzun ve sinir bozucu o yüzden onların yanında bakıcı durmayacaktır.

Bence babanıza olduğu yerde iyi bir bakıcı bulun. Bebeginiz biraz büyüyünce yanınıza alın. Ne kadar yapmak istediğinizi takdir ediyorsamda sizin şu anda o kadar ayırabileceginiz vakit yok. Ben bunu küçük bebeginiz olduğu için söylüyorum.

Bence babanıza olduğu yerde iyi bir bakıcı bulun. Bebeginiz biraz büyüyünce yanınıza alın. Ne kadar yapmak istediğinizi takdir ediyorsamda sizin şu anda o kadar ayırabileceginiz vakit yok. Ben bunu küçük bebeginiz olduğu için söylüyorum.
Şizofreni bir kardeşim var. Çok takıntılılar. Diyorum ya orada bakıcı işi biraz zor. Onlarda pek yapamıyorlar bakım işini. Ya bakım evi olacak ya benim yanım. Bakım evine de çok zorda kalmadıkça istemiyorum. Aslında bir yerde mecburum.

Allah gönlünüze göre versin,ne güzel bir evlatsiniz. Deneyin olmazsa en son çare sürekli ilgilenmek şartıyla bakım evine yatirirsiniz. Allah mükâfatını mutlaka verecektir cekeceginiz sıkıntıların. Evladinizdan görün sizde bunlari inşallah.

Şizofreni bir kardeşim var. Çok takıntılılar. Diyorum ya orada bakıcı işi biraz zor. Onlarda pek yapamıyorlar bakım işini. Ya bakım evi olacak ya benim yanım. Bakım evine de çok zorda kalmadıkça istemiyorum. Aslında bir yerde mecburum.

Anladım. Şartlar öyleyse babanizi yanınıza almanız gerekli tabi. Benim cevremde şizofreni olan biri var. Bazıları belli bir yerden sonra kendilerine de bakamıyor, birak bir hastaya. O zaman şimdiden bakıcı araştırmaya başlayın. Iki bakıcı aynı anda evde sorun olmaz profesyonel olduktan sonra. Benim bir tanıdığım doktor var. Oda çalışıyor, çocuğu var ve evde yatalak olan babasına bakıyor. Oda aynı sizin gibi bakım eve vermek istemedi. Esiniz kabul ediyorsa gayet olabilir. Allah babaniza acil şifalar versin

Onun yerine tam teşekküllü bakımevi daha iyi olur iki taraf içinde.

İyi geceler hanımlar.
Babam hasta yarı yatalak diyeyim. Aslında yürüyebilir ama destekle. O sebeple pek yataktan kalkmak istemiyor. Neyse şu an uzakta kardeşlerim ilgileniyor ama çokta becerebildikleri yok.
Ben babamı yanıma almak istiyorum ama şöyle bir durum var.
Bu adamın gün içinde bakıma ihtiyacı var. Ben ve eşim işe gidiyoruz. Haliyle gündüz yokuz. Bir de bebeğimiz var. 9aylık. Ona bakıcı geliyor. Babamı da getirince ona da bir bakıcı bulmak zorundayız. İki bakıcı bir evde olur mu?
İşten gelince ve haftasonları ben ilgileneceğim. Eşimde yardım eder ama hem annelik hem evlatlık yapabilecek miyim bilmiyorum. Elimden geleni yaparım ama zorlanır mı yım bilmiyorum. Var mı böyle tecrübesi olan?
Tabiki yaparsın cennetin kapıları sonuna kadar inşallah sana açık kalır ne evlatlar var babasını anasını sokağa atan

Aynı evde iki bakici neden olmasın, tabi ki olur.
Benimde şizofren bir ablam var, anlıyorum sizi.
Allah kolaylıklar versin 🙏

bakım evi baksanız ama özel olan ve kendinize yakın olan bir yer olsun.zihin durumu yerinde mi sadece fiziksel sorun mu var?

bakım evi baksanız ama özel olan ve kendinize yakın olan bir yer olsun.zihin durumu yerinde mi sadece fiziksel sorun mu var?
Baktık araştırdık. Var öyle bi yer. Ama bizimki çok duygusal ve aşırı hassaslaştı. İlk etapta denemek istiyorum. Yapamazsam bakım evini düşünüyorum.

Back
X