Bu konuda bana laf söyleyip müdahale edebilecek kimsw yok. Hatta yanıma alınca sevinecekler var.Tek basınıza sorumluluk almamanizi öneririm
Basarili olmazsanız yaptıgınız bu guzellık evlatlık sıze kotu donusler getirebilir.
İşte tek basınıza olacaksınız ya, ne bileyimBu konuda bana laf söyleyip müdahale edebilecek kimsw yok. Hatta yanıma alınca sevinecekler var.
Onların yanında olacak iş değil maalesef bu kısmı çok uzun ve sinir bozucu o yüzden onların yanında bakıcı durmayacaktır.Babanıza sahip çıkma düşünceniz çok çok güzel ama bence sizi çok çok zorlar.Kardeşlerinizin yanında bi bakıcı tutabilirsiniz belki onun yerine?
Şizofreni bir kardeşim var. Çok takıntılılar. Diyorum ya orada bakıcı işi biraz zor. Onlarda pek yapamıyorlar bakım işini. Ya bakım evi olacak ya benim yanım. Bakım evine de çok zorda kalmadıkça istemiyorum. Aslında bir yerde mecburum.Bence babanıza olduğu yerde iyi bir bakıcı bulun. Bebeginiz biraz büyüyünce yanınıza alın. Ne kadar yapmak istediğinizi takdir ediyorsamda sizin şu anda o kadar ayırabileceginiz vakit yok. Ben bunu küçük bebeginiz olduğu için söylüyorum.
Şizofreni bir kardeşim var. Çok takıntılılar. Diyorum ya orada bakıcı işi biraz zor. Onlarda pek yapamıyorlar bakım işini. Ya bakım evi olacak ya benim yanım. Bakım evine de çok zorda kalmadıkça istemiyorum. Aslında bir yerde mecburum.
Tabiki yaparsın cennetin kapıları sonuna kadar inşallah sana açık kalır ne evlatlar var babasını anasını sokağa atanİyi geceler hanımlar.
Babam hasta yarı yatalak diyeyim. Aslında yürüyebilir ama destekle. O sebeple pek yataktan kalkmak istemiyor. Neyse şu an uzakta kardeşlerim ilgileniyor ama çokta becerebildikleri yok.
Ben babamı yanıma almak istiyorum ama şöyle bir durum var.
Bu adamın gün içinde bakıma ihtiyacı var. Ben ve eşim işe gidiyoruz. Haliyle gündüz yokuz. Bir de bebeğimiz var. 9aylık. Ona bakıcı geliyor. Babamı da getirince ona da bir bakıcı bulmak zorundayız. İki bakıcı bir evde olur mu?
İşten gelince ve haftasonları ben ilgileneceğim. Eşimde yardım eder ama hem annelik hem evlatlık yapabilecek miyim bilmiyorum. Elimden geleni yaparım ama zorlanır mı yım bilmiyorum. Var mı böyle tecrübesi olan?
Aslında mantıklı olan bu ama ister istemez duygusal yaklaşıyoruz olaya. O yüzden çok zorlanırsak bunu düşünüyorum.Onun yerine tam teşekküllü bakımevi daha iyi olur iki taraf içinde.
Baktık araştırdık. Var öyle bi yer. Ama bizimki çok duygusal ve aşırı hassaslaştı. İlk etapta denemek istiyorum. Yapamazsam bakım evini düşünüyorum.bakım evi baksanız ama özel olan ve kendinize yakın olan bir yer olsun.zihin durumu yerinde mi sadece fiziksel sorun mu var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?