Sizce olur mu ?

Tweety26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
808
14
98
Ankara
Kızlar.. Bacaklarımda son 1 haftadır falan belli belirsiz kırmızı lekeler var. Alerjim olduğu için gerçi tedavisini de görüyorum ama.
Konumuza geleyim neyse. :1:

Malum okullar açılacak ve benim salı günü dershanem başlıyor. Havalar soğumadan şortlarımı, elbiselerimi son kez giymek istiyorum. Beyaz tenliyim. Bacağımdaki belli belirsiz lekeler de sırıtmasın diye ten rengi çorap giyeceğim şortun altına.
Şimdiye kadar hep normal bacakla giydim. Ten rengi çorapla , şort kötü mü duruyor sizce ? :26:
(Mat, Tenimin rengine uygun alacağım)

Son düzenleme:
canım bence asla giyme bu benim fikrim ama ben yaz günü çorap giyenleri ne bileyim yanlış bir tabir olmazsa gösteriş meraklısı gibi görüyorum ve komik görünüyor ama tekrar belirteyim bu benim fikrim bence onun yerine bi sakıncası yoksa cildin için bi fondöten kullan;)

Bence de kötü duruyor şort altına çorap, lekelerden çok rahatsızsan sprey bacak fondötenlerinden kullanabilirsin, tabi alerjini tetiklemeyecekse...

Bence de kötü duruyor şort altına çorap, lekelerden çok rahatsızsan sprey bacak fondötenlerinden kullanabilirsin, tabi alerjini tetiklemeyecekse...

Ben de düşündüm ama bacağımdaki alerji için zaten krem ve hap kullanıyorum. Sorun çıkartır diye vazgeçmiştim.
Kaldı desenize şortlar :17:

Back
X