sizce olur mu?

sogukates

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2013
137
67
merhaba hanımlar 26 yaşındayım.25 günde bi adet oluyorum.biz 6 aydır korunmuyoruz ama olmadı.önceki aylar yumurtlamaya falan hiç dikkat etmedik tutturamadık zaten.ama bu ay konuştum eşimle ve düzenli ilişki yapıldı.takvime göre 17 mayıs yumurtlama.şimdi size ilişki günlerimi yazayım:
-10 mayıs adetim bittiği gün
-15 mays
-16 mayıs
-18 mayıs
-20 mayıs
-26 mayıs
-28 mayıs
sizce olasılık varmı? suan 3 gün kaldı regle pek bi belirti yok akıntı var sadece

canım inşallah hamiş olursun gerçekten rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman oluyor biz geçen ay sadece adetimin 15. günü beraber olmuştuk ve adetime bi hafta kala sağ kasığım cok fena ağrıdı ben 3 kala erken gebelik testi yaptığımda çıkmıştı şüphelerin varsa sende bi test yap istersen inşallah güzel haberlerini alırsın :)

ay ne güzel canım keşke benimkide öyle olsa.daha önce çok yaptım test negatif görmekte korkuyorum.o yüzden adet gecikmesini bekliyorum 3 güncük kaldı zaten.çokta takmıyorum kafaya sadece günleri uyguladık gerisi Allahıma kaldı artık inşallah olur.

ay ne güzel canım keşke benimkide öyle olsa.daha önce çok yaptım test negatif görmekte korkuyorum.o yüzden adet gecikmesini bekliyorum 3 güncük kaldı zaten.çokta takmıyorum kafaya sadece günleri uyguladık gerisi Allahıma kaldı artık inşallah olur.
kafana takmamakla en iyisini yapıyorsun canım bi sorunun yoksa mutlaka vardır sadece zamanını bekliyor ben kist tedavisi gördüm süt hormonu yuksekliği yaşadım ama rabbim ol deyince herşey oluyor canım sen duanı eksik etme

kafana takmamakla en iyisini yapıyorsun canım bi sorunun yoksa mutlaka vardır sadece zamanını bekliyor ben kist tedavisi gördüm süt hormonu yuksekliği yaşadım ama rabbim ol deyince herşey oluyor canım sen duanı eksik etme
inşallah canım yaa :))

2 günüm kaldı. regl sancısı oluyo hafif hafif. bide bende hiç göğüs hassasiyeti yok. göğüs ağrısı reglden önce mi başladı sizlerde???

canım bende sadece kasık ağrısı vardı 1 reglden bi hafta önce falan başlamıştı diğer bütün belirtiler adet gününden 2 gün önce olmaya başladı

canım bende sadece kasık ağrısı vardı 1 reglden bi hafta önce falan başlamıştı diğer bütün belirtiler adet gününden 2 gün önce olmaya başladı
hmm peki koku hasasiyeti oldumu sende. ayy ne güzel hamilesin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...

amin canımm inşallah.. yok canım şuan bile yok koku hassasiyeti birde belirtiler kişiden kişiye değişiyor.. rabbim sana da versin en kısa zamanda

1 günüm kaldı regle 4 gündür sancılar hafiften belli ediyo kendini.yarın belli olacak herşey.

maalesef 3 gün gecikmeyle regl oldum.hiç gecikmeyen hep günümde olan adetim bu kez bana oyun oynadı çok umutlandım ama bu sabah geldi.bu kadar uğraştım yeter valla. bundan sonra hiç takip etmicem .isterse olsun.çok sinir oldum çünkü.gencim mutluyum çok şükür kendimi üzemem yaaa. zaten Allah istedikten sonra veriyor. korunurken hamile kalıyo insanlar.

X