Sizce olur mu?

Kpss 2010a girdim temmuz ayında. Atandım temmuz 2012de. Kpss ye gireyim 3 gün sonra atanırım diye bir durum yok yani...
Bende zaten gireyim uygun bir yere yerlesmem soz konusu olursa diye en yakin ihtimalleri siraladim sizinki gibi olsa cok daha iyi olur benim icinde.

çalışayımmı çalışmayayımmı kısmını geçinde önce kpss nasıl kazanılır üç çocukla o kısmı düşünün bence.çok çok zor kpss deli gibi emek zaman ve sağlam ve boş kafa ister.bu dönemde çocukları ne yapacaksınız ona odaklanın.
Calisiyorum canim hersey sistemli ve saatli benim evde.bosluk buldugum her an calismaya calisiyorum :-)

1 tane cocugum var
gecen sene ılkokula basladı

Buna gore sıze tavsıyem

Calısmayın, dıger 2 cocugunuz ıcın bakıcı tutun ,sızde okula baslayana yetmeye calısırsınız kocanızla beraber
O kadar zor bir surec diyorsun yani bakalim bizimkide bir baslasin gorelim neler yasayacagiz.

Bende zaten gireyim uygun bir yere yerlesmem soz konusu olursa diye en yakin ihtimalleri siraladim sizinki gibi olsa cok daha iyi olur benim icinde.
Ben bu sene tek çocukla hazırlanmaya çalıştım. Günde yarım saat falan ancak çalışabildim a grubuna 72yi zor aldım. Umudum atılan memurlar :))

Back
X