Sizce oluru var mı bu ısın

zcard

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2012
78
0
86
İstanbul
Merhaba arkadaslar
ben cok kararsızım ne olur bana yardımcı olun. konuyu uzatıp canınızı sıkmak istemiyorum ben Mayıs ayında bı rant a car a
gidip araba kiralamak istemiştim orada oranın sahibi çocukla tanıştık haliyle araba almak icin cep numaramı bıraktım. Aradan biraz geçtikten sonra biz konuşmaya mesajlaşmaya başladık benim her dediğimi yapar oldu bir dediğimi iki etmiyordu bana her gun cok istekli oldugumu bildigi icin arabasının anahtarını veriyordu bende kullanıyordum. Tabi hep yanımda oda. Bir ara deniyelim dedik iste biryerlere gittik bişeyler icin birbirimizi tanımak amaçlı ona ısınırım diye gerekten çok iyi bir insan ama ben ona karsı ask gibi seyler hissetmiyorum. Tipe gelincede kilolu biraz yani. Ama cok istiyo o aramızda bişeyler olmasını hayaller kuruyo iste evlendigimizde sana araba alıyom onu alıyom bunu alıyim ne yapcam bilmiyorum ben ona iliski dusunmedigimi soyledim o da benim aradigim sensin diyo ve seni hep bekliycem diyo ben ne yapayom durumu benle aynı olan var mı onceden bişey hissetmeden daha sonra asık olan ne yapmam lazım vakit geçirip tanimalimiyim yoksa uffffffffff lütfen yardımcı olun

birşeyler hissetmek için niye kendini zorluyorsun ki, anlıyorm kırmak istemiyorsn da ya zamanla birşey hissetmezsn bu arada da umut verirsen daha kötü olmaz mı? ben sana görüşmeyi kes demiyorm yanlış anlama ama istemediğini belli et, hee ısınırsan bu arada zaten gerisi kolay

zamanla sevebilen ınsanlarda vardır mutlaka,sen boyle mısın bilemem bunu kendın bilirsin.şahsen ben bastan bır sey hıssetmıyorsam sonradan hissedemem...
eğer istekliysen hoşlanıyorsan ümit ver ona kımsenın ahını alma..

birşeyler hissetmek için niye kendini zorluyorsun ki, anlıyorm kırmak istemiyorsn da ya zamanla birşey hissetmezsn bu arada da umut verirsen daha kötü olmaz mı? ben sana görüşmeyi kes demiyorm yanlış anlama ama istemediğini belli et, hee ısınırsan bu arada zaten gerisi kolay ​

bence zorlamaya gerek yok,bir kere sevemedimi sevemez insan.

Son düzenleme:
ama o cok ıstıyo cok sevıyooo bende ınsanları cıdden kıramıyorum ama ona cok soyledım bak ben dusunmuyorum sımdı ne sevgılı nede evlenmeyı benım 5 yıl okuum var dedım bıtmeden dusunmuyorum dıyorum yok senı beklerım ben dıyoo aradıgım sensın dıyoo baska bısey demıyo.

birşey hissetmiyormuşsun kibarca reddedersin olur biter neden kararsız kalıyorsun?

onun sana çok ilgili olduğundan mı, yoksa evlenince sana araba alıyom, onu alıyom bunu alıyom dediği için mi

ben ıstesem sımdı araba alabılırım buradakı konu onu alırım bunu alırım degıl. Orada onun hayallerınden bahsettım. Kararsız kalma nedenıme gelınce belkı gordugum asırı ılgı benı mutlu edıyoo bu mutlulukla bı ılıskı yurutebılırmıyım.

Onu alırım bunu alırımdan başka hayali yokmu?? Biriyle gelecek hayalleri kurarken ilk akla gelen onu alırım bunu alırım mı? Enteresan gerçekten ve çok itici

Ben kısalttım bırazda sorun bıseyler yapması degıl anlamıyorsun galıba sorun ıstemedıgım halde hayal kurması. jvallahı bılemıcem artık neyse ben bunu bı kere daha onunla konusayım senın dedıgını soylıyım barı seda zorla guzellık olmaz dıye.

Aranızda özel bir durum olmadığı halde sırf çok isteklisiniz diye arabasının anahtarını vermesi, sizin de her gün kullanmanız ve bu vesileyle yanınızda olması -siz istemiyorum deseniz de- ancak bir çiftin yaşayabileceği şeyler... Bir dediğinizi iki etmemesi de bundan, arabanın anahtarını vermesi de "aradığım sensin" demesi de... Yani sizin yerinizde hangi kadın olsa bu kadar yakınlık gösterdiğinde adam haklı olarak bir şeyler yaşanacağını düşünür... Boşuna kendinizi zorlamaya çalışmayın, her gün iletişim kuracağı başka bir kadın bulursa "aradığı o olur"...

Ayrıca ilişki düşünmediğinizi söylediğinizde "Sana araba vs alırım" demesi sizin kendinizi onu sevmek için zorlamanızı değil ondan soğumanızı gerektirir... Maddi vaatlerle kendini sevdireceğini düşünen bir erkekten daha itici ne olabilir, parasının, arabasının kararınızı etkileyeceğini düşünmesi hakaret bir nevi, gururlu bir kadın bu durumdan rahatsız olur, bunu bilmesi gerekirdi...

İnsanları kıramıyor musunuz? Orta yaşta bile değilim ama düşünüyorum da her ilişki, evlilik teklifini teklif edenleri kıramayarak ciddiye alsam epey bir skor yapardım, adım da "farklı" anılırdı, her kadın aynı durumdadır... Sizi çok seven bir serseri, inanılmaz çirkin ya da başka bir özrü olan bir adamı da kırmamayı düşünür müydünüz? Bana bu denli kararsız kalmazdınız gibi geliyor...

Ayrıca "Çok seviyor" demişsiniz, o da "Aradığım sensin" diyor da manevi olarak bunu ispatladığı bir durumdan bahsetmemişsiniz, arabayla gezeceksiniz, siz araba alacak, aradığı kadın bu mu? O sizi yanlış anlamış, arabalara zaafınızı görmüş, onu reddetmeyişinizi maddiyatına bağlamış, sizin parasından etkilendiğinizi bu nedenle onunla vakit geçirdiğinizi, aksi halde çoktan reddedeceğinizi düşünmüş... Nazikçe geri çevirmenizi bile değil onunla bir ilişki düşünülemeyeceğinin nedenlerini anlatıp parasını başka kulvarlarda kullanmasını tavsiye etmenizi öneririm...

zaten ilkbaşta bana açılmadı açıldıktan sonra da zaten konişmayı bitirdik daha sonra yeniden ilgilenmeye başladı bu sefer ortak kararla tekrar bitirdik arkadaş dahi olamayacaktık şimdi yine mesaj falan atıyo görüşmek istiyo seni her zaman bekleyecem diyo olmayacağını söylüyorum küçüğümb ben daha diyorum olsun ne zaman hazır hissedersen diyo. ne yapcçam ben ya

Cidden çok saçma yazdıkların yau.
Bunda napcam ben yaaaaaa diyecek ne var anlamadım.
Zorla mı gel benim ol diyor.. Sadece fikrini belirtiyor.
İstemiyorsan çeker gidersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…