lisede bir kız arkadasım vardı..başka bir okulda okuyordu..en yakın arkadasimdi..kızın ailesi çok rahatti,geceleri istediği yere gidip gelebiliyordu..o zamanlar bana garip gelirdi bu durum uzak durmaya çalışırdım..içki de icmezdim o zamanlar..ama kızı çok sevmeye başladım..iste belli bı süre sonra çok yakın olmaya başladık..bı kaç arkadaşı daha vardı,anlatırdı ama hiç aynı ortama sokmazdi benimle onları..daha sonra öğrendim ki,onlarla içki içermiş,ot içermiş,hap içermiş..bı gün oturdu ve anlattı..o zamanlar benim çok kalabalık güzel bir arkadas grubum vardı..yemeklere giderdik eğlenirdik..bı kaç kere o da gelmişti..ortam çok hosuna gitmiş,çok imrenmiş..siz ne güzel düzgün insanlarsiniz çok düzgün takılıyorsunuz bende öyle olmak istiyorum demişti..ve ben ona öteki hayatını geride bırakması için çok yardımcı oldum..zorlanmadık mı?zorlandık..beni de çekmeye çalışmadı mı?evet çalıştı..hiç unutmuyorum Kıbrıs sehitlerindeydik bı aksam yemek yedik snr bize gidicektik ev boştu bizim..4 kız bizde kalicaktik..birden hadi hap alalım sizde deneyin hem dedi..ben şaşırdım yok fln dedim diğer arkadaşlarda bı şaşırdılar fln yok dediler..ama sanki orda birimiz ya hadi deniyelim nolcak desek herkes tamam diyecek gibi bı durum oldu..ama hayır diyebildik..neyse ben sürekli kızın evine gidiyordum cat kapı,o arkadaşları aradığında actirmiyordum fln..baya bı ugrastan sonra o cevreden tamamen koptu ve bizimle takılmaya basladi..ve bir gün bana teşekkür etti..sayende böyle güzel bir hayatım var diye..
şimdi hala o grupla takılıyor..ben artık ne onunla ne de o grupla görüşmüyorum :)) ama o kızı ordan çekip çıkardığım için çok mutluyum..ya çıkarmasaydım..düşünmek bile istemiyorum..
ot,hap vs adı ne olursa olsun hepsinin Temel adı uyuşturucu..ve bu illetten birini çekip çıkarmak zor..özellikle ot denilen şey..herkesin kafasında ya sigara dan farkı yok diye bir düşünce olusuveriyor..kullananlarda yani..ot kullanan o kadar çok tanıdığım var ki..sigara gibi iciyorlar..ot bağımlılık yapmaz,zarar vermez diye bir düşünce yerleşiyor kullananların kafasına ama beyin hücrelerine verdigi zarar o kadar fazla ki..unutkanlık o kadar çok oluyor ki bu ınsanlarda..suan birlikte oldugum erkek arkadasımda tek tuk ot içerdi..bı kaç kere yanımda icmişti..ama artık kesinlikle kullanmıyor..
ya olay içki ve ot aslında..bence seviyorsan o da seni seviyorsa ve istiyorsa üstesinden gelirsiniz..o evden kurtulduğu an daha güzel bir cevreyle daha düzgün bir yola girer..onun sansa ihtiyacı vardı o şans sensin..onun elinden tutacak sensin..bence tutman gerekir..
ben o kızın elinden tuttuğum için çok mutluyum ha suan görüşmüyoruz o ayrı :) ama yinede buna rağmen asla pişmanlık duymuyorum..benden yardım istedi çünkü..istemeseydi tamam..ama yardım istediği halde ben ona nasıl sırtımı donebilirdim..ne güzel hem benim hemde kendi sayesinde Ege yi bitirdi,yurtdışına gitti,kurslara gitti..ne güzel bir hayatı oldu..