sizce onu nasıl kendime baglayabilrim?

cok iyi anliyorum seni .. ama iste ondan kacarak kendini baglayabilirsin ..

hep sen onun pesinden kosarsan .. olmazki be güzelim ..
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Son düzenleyen: Moderatör:
1 kaç gün yok yok 1 hafta falan arama tlflarına geç cvp ver
bak bakalım nasıl düşüyo üstüne eğer dedğim gibi olmazsa boleyn değilimkaydirigubbakcemile2

1 kaç gün yok yok 1 hafta falan arama tlflarına geç cvp ver
bak bakalım nasıl düşüyo üstüne eğer dedğim gibi olmazsa boleyn değilimkaydirigubbakcemile2

kesinlikleeee yapıcam...

cnm ilişkiyi satranç oynar gibi düşünerek yaşayamazsın ki anlaşılan duygusal bir kızsn mesela ben sana desem bir iki gun arama arasada açma o peşinde koşsun su olsun bu olsun bence duyguların baskın gelir ve dayanamazsın.yanlış anlama seni eleştirmiyorum ilişkiyi içinden geldiği gibi yasamak çok güzel çok masum ama canım neden bu kadar baskı yapıyorsun ki dunyanın sonu değil o yokken de sen vardın bu çocuk sende takıntı olmuş bence.zaten onu aklından silmeden baskalarını hayatına alarak hata yapmışsın hem sana yazık hemde hayatına aldıgın insana onlara da yazık.sevgilinde seninle ayrı oldugu sürede çıktıgı kızlardan sende gördugu ilgiyi göremediği içinde sana geri dönmuş olabilir.diğer türlü olsa neden duygularım çok yogun değil desin.sevdiğinden bunu duymak çok acı birşey olsa gerek.bencee bence diyorum ona daha fazla baglanacak şeyler yapma kendine baglamaya ugraştıkça sen baglanabilirsin biraz akışına bırakmayı dene hayırlısı olsun ikiniz içinde takma

bence siz birbirinize uygun değilsiniz...bu aşk seni çok hırparlar...en iyisi seni sevecek seni dakika başı arayıp mesaj çekecek bir erkeği seç sevgili olarak...

senin sevgi sandığın şey aşk tatlım aşk ve aşk bir hastalıktır...sana geçmiş olsun diyorum canım....dilerim en kısa zamanda iyileşir ve sevginin huzuruna doğru yelken açarsın.

onu bu kadar cok sevecegıne bence kendını sev ve deger ver
ne dıye bu kadar bılerek hatta acı cektırıyorsun kendıne
yazık gunah degıl mı ya
o sana nasıl davranıyorsa sende aynı sekılde davran
gercı en mantıklısı yol vermen ama
karar tabıkı senın

Tubicik şimdi kırmızılara bak:

Sevgilini dolduruşa getiriyorlar çünkü yapısında dolduruşa gelmek var.

Sevgisini belli edemeyen bi kişi CADIARZU Bu insanla ortak gelecek için iki kere düşün bence...

Sana karşı duyguları varmış, nasıl bi duygu onu bile tespit edememiş anlaşılan,,, (beğeni mi, aşk mı, ilgi mi ne yaniiii:uhm: )

Gelelim en son kırmızıya; bazen acımızı kesip atmak elimizdedir,şayet başarabilirsek...

"Sevdiğine olduğundan fazla değer verme ,ya incinir gururundan olursun ya da kaybedersin."

birincisi sık boğaz etme(bende yaptım pişmanım)
ikincisi ona güvenmeyi öğren
üçüncsü o kız arkadaslarıyla görüşmesini bir sekılde engelle
dordüncüsü çok sevme.
beşincisi kaçan kovalanır ama çokda kaçma fazla naz aşık usandırır.

yorumlarınız ve görüşleriniz için cok tesekkür ederim..üzgün olusumdan ne yapacagımı bilemedim ve sizinle paylastım...

cok sevdim cok deger verdim fakat haketmeli karsındaki insan..haketmyince bos oluyor hersey..anlamsız kılıyor tüm degeri...

ve bıraktım..necselin deyimiyle yolu gösterdim...eniyisi buydu...[/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…