sizce onu unutamamış mı?

canım, bazı insan ayrılığı zor kaldırır. ayrıldığı insan gözünde devleşir. onda da öyle olmuş olabilir. o zamanlar gençmiş şimdi 34 yaşında... şu gerçek ki 34 yaştaki aşk ile 21 yaşındaki aşk aynı şekilde değil. bunda alınacak bir şey yok. hayatın gerçeği. "liseli aşık" diye bir tanım boşa çıkmamış.

ama bu içinde bir şüphe ise. ona "resimleri saklamandan kırgınım, arada da 20lerimde aşk acısı zor diyorsun, hala başkasında gönlün varsa seni istemem. gencim, güzelim beni çok sevecek, hatta hayatında en çok beni sevecek bir erkek ile birlikte olmak benim de hakkım" de ve ayrıl. ama arama hiç. zaten kuru takıntı ise koşar peşinden. hem de ayrıldığın için gözünde büyürsün diğer kız gibi. yok cidden aklı ondaysa gençsin yazık etme kendine. bir erkeğin herşeyi, en sevdiği olmak senin de hakkın.

yuregınesor ve turamıt haklısınız yorumlarınıza katılıyorum
ben o resımlerden rahatsızlıgımı dile getırıcem ve ben soylemeden hemen kendısı silmesi lazım ancak ozaman içim rahatlar...
tamam benı sevıyor ama daha gencken o kızı bır baska sewmıstır ama suan bana saygısından resımlerı yok etmesı lazım..

canım bence yapman gereken şey buluştuğunda yada arıyıp sakince konusman.. ona deki :ben aramızda sorun cıksın istemiyorum ama eski sevgilinin fotograflarının sende bi anı olarak bulunmasına anlam veremiyorum ve gördüğümde canım acıdı.. onları silsek hayatım?

yuregınesor ve turamıt haklısınız yorumlarınıza katılıyorum
ben o resımlerden rahatsızlıgımı dile getırıcem ve ben soylemeden hemen kendısı silmesi lazım ancak ozaman içim rahatlar...
tamam benı sevıyor ama daha gencken o kızı bır baska sewmıstır ama suan bana saygısından resımlerı yok etmesı lazım..

tatlım bence onunla bu meseleyi resim üzerinden konuşş .o resimleri gerçekten neden sakladığının nedenini sor ama verdiğinden ikna olmadıysan ki şuan olmamışsın eğer seni seviyorsa ikna etsin ..bunun seni nasıl kırdığını ve aklını karıştırdığından bahset.

evet kızlar nerdeyse ofkeyle bı ayrılık mesajı patlatıcaktım..
ama sakınce konusup rahatsızlıgımı belırtmelıyım tepkısını ölçeceğim...

kızlar bırde bende bı garıplık mı var bılmıyorum hem ıcıme sınmıyor kendı kendıme ofkelenıyorum ama ınsanların ozelıne anısına karısmakta ayıbıma gıdıyor sankı...
acıkcası ben olsam kavga cıkarırım vs yazan bayanların huylarına ozenıyorum keske bende karsımdakılere ısteklerımı bukadar aksedebılseydım nazımı gecırtebilseydım ben kırmıyım ayıp olur dıye kendımı mahvedıyorum:50:

kızlar bırde bende bı garıplık mı var bılmıyorum hem ıcıme sınmıyor kendı kendıme ofkelenıyorum ama ınsanların ozelıne anısına karısmakta ayıbıma gıdıyor sankı...
acıkcası ben olsam kavga cıkarırım vs yazan bayanların huylarına ozenıyorum keske bende karsımdakılere ısteklerımı bukadar aksedebılseydım nazımı gecırtebilseydım ben kırmıyım ayıp olur dıye kendımı mahvedıyorum:50:

o fotoğrafları saklayarakk sana eskiyi unutturmayarak sana saygısızlık etmiyor muu ? ayrılmak felan unut şimdii iki yıl beraber zaman geçirmişsinz nihayetinde .. en kısa zamanda rahatsızlığını dile getir.canım aranızdaki yaş farkından dolayı kendini böyle ağar işte ne bilim saygılı seviyeli olmak zorundamı hissediyorsun sen ?? yanii kasılıyor musun onun yanında.çünkü yaş farkınız beklentilerinz biraz farklı olabilir değer yargılarınızda.. gerçi bence yaş değil yaşanmışlık önemliidir ama bunlarda olabilicek şeyler ..

o fotoğrafları saklayarakk sana eskiyi unutturmayarak sana saygısızlık etmiyor muu ? ayrılmak felan unut şimdii iki yıl beraber zaman geçirmişsinz nihayetinde .. en kısa zamanda rahatsızlığını dile getir.canım aranızdaki yaş farkından dolayı kendini böyle ağar işte ne bilim saygılı seviyeli olmak zorundamı hissediyorsun sen ?? yanii kasılıyor musun onun yanında.çünkü yaş farkınız beklentilerinz biraz farklı olabilir değer yargılarınızda.. gerçi bence yaş değil yaşanmışlık önemliidir ama bunlarda olabilicek şeyler ..

Canım ne özeli yaa artık sizin ortak bir özeliniz yokmu hangi anı bunun arasına girebilir,çok saçma bak ben bile sinirlendim burdan,ona şöyle söyle aynı şeyi ben yapıyor olsam ne hissederdin de yani sen eski erk. arkadaşının yığınla foto videosunu saklasan değilmi ama,böyle birşeyi kesinlikle hazmedemeyeceğini aksi halde seni kaybedeceği izlenimi ver kesinlikle alttan alma bence,sen yeni ve farklı birisin ve sendende birtane daha yok ona bunu anlat bence

Onunla başa çıkamamaktan korkuyorsun.

canım buna benzer bir durumu ben yaşadım ve günlerce kendimi yedim bitirdim.
ben de mailinde eski kız arkadaşına attığı maillerle karşılaştım. 4 yıl önceki mailler, face bildirileri bile duruyordu. kızın face'de arkadaşlığını kabul ettiğini bildiren mailleri bile duruyordu. benim face bildirimlerimin hiçbiri durmuyordu halbuki. aklıma doğal olarak onu hala unutmadığı geldi. bana dokunurken, beni sevdiğini söylerken hep onu düşündüğü geldi aklıma ve günlerce resmen kendimi yiyip bitirdim. mailine gizlice baktığım için de konuyu açamadım. önce yine kendi kendine silmesini beklemeyi düşündüm. ama baktım olacak gibi değil, konuyu açtım, o mailleri gördüğümde kendimi ne kadar kötü hissettiğimi, neler düşündüğümü açıkça söyledim.internete giremiyor doğru düzgün, çıkmaya başladığımızdan beri böyle bu. benim bildirimleri diğer bildirimlerle birlikte çoklu silmiş.ne olursa olsun görmek istemiyorum o kızla ilgili hiçbir şey dedim. tamam istersen yanında sileyim dedi ve ancak yanıma geldiğinde internete girebildiği için bir güzel sildirdim yazdıklarını.

dışarıdan bakıldığında çıkmaya başladığınızda silmesi gerekirdi, hala onu düşünüyordur diye düşündürüyor ama öyle değil işte. erkekler bizim kadar ince düşünemiyorlar sanırım. en azından benimki öyle.

sen de kendini yiyip bitireceğini açık açık konuş, silmesini sağla. ben de başta özeline saygı göstereyim diye düşünmüştüm ama onların özeli biziz artık onun kendi kendine silmesini beklersen hayal kırıklığına uğrayabilirsin, dediğim gibi bu seni sevmemesinden değil bizim kadar ince düşünmediklerinden kaynaklanır. ben o kadar kendimi yiyip bitirdiğime üzüldüm.

bende buna akıl sır erdiremem arşiv yapar gibi saklarlar ne alakaysa bana saçma gelır ve ben olsam üzerinde dururdum.. demek o her o usb yı taktığında benı hayallerınde aldatıyor! Birde bunu 2 yıl sonra gördünüz :S Kısacası sindirememkte haklısınız

bencede yani ben boyle birseyi hayatta izin vermem

34 yaşına gelmiş bir adam gayet rahat hareket edbilir.bunca zaman düşünemmemiş mi.yahu madem bu kızı bu kadar seviyorum.bir fırsatını yakalayıp barışayım dememeiş midir demştir.bende erkeklerin bizim kadar ince düşünemediklerine inanıyorum.belki şöyle olmuştur.hayat benim.o da benim bir parçam.bu zamana kadarda onun gibi bana davranan olmadı deyip bir nevi simgeleştirmiştir.bir nevi örnek gibi.o tarz bir bayan istiyorum gibi.hangi güç kuvvet 34 yaşına girmiş bir erkeği 2 yıl seni yanında zorla tutabilirdi.müthiş iyi niyhetimle belki ama bir şey soracağım.bu resimlerin olduğu bellek.meydanda mıtdı.yoksa eşya falan toplarken bir yerden mi çıktı.belki onu unuttu olduğunu.aman canım alt tarafı hatıra dedi.hatırayı sorunu küçük göstermek için kullandı aklınca.ya çok mu iyi niyhetliğim.aradan 4 yıl geçtiğinde bende hatırlayabiliyorum .özlem duyabiliyorum.keşke şöyle olsaydı diyorum geçmiş ilişkilerimle ilgili.sonra fark ediyorum ki.bu sırf meraktan.benimde eski erkek arkadaşlarımdan kalma hatıralarım:-D var.başkasına deli gibi aşık olduğumda da sakladım.çünkü onlar beni ben yaptılar.benim bir parçam.hala o sevgillilerimi sevdiğim için saklamıyorum.hem saklamasam dahi.bir ayrılık falan yaşandığında resimler vb şeyleri atarız falan.asıl resimi o kişinin bizim beynimizde ve kalbimizdedir oysa.içini ferah tut.

bundan 2 sene önce güzel bi ilşkim vardı 14 yaşında tanıştık 15e girmeye yakın başladık
4 sene sürdü binlerce fotoğraf bana yazdığı ilk söz verdiği pamuk şekeri falan hala durur
bundan 3 hafta önce laptopm erkek arkadaşımda kalmıştı bayağı kurcalamış fotoğrafları bulmuş
yanında günlük şeklinde o günki tarihteki duygularımı falan benden soğudu bayağı
ben tabi özelim diye itiraz ettim oda içinden atamamışsın sen o resimler silinmedikçe de atamazsın
belli ki unutamamışsın durmasının anlamı ne dedi ben onlar güzel bi anı olarak kaldı dedim
oda bırakta hafızanda öyle kalsın kalbinde değil.. dedi :30: çok haklıydı ve hiç resimleri açıp bakmıyodum
hatta bana yaptığı yorumları bile silemedim başlarda bana hazırladığı video hala durur sanki onları silersem
oda onlarla birlikte gidicek gibime geliyordu silemiyorm işte.. :14::14::14:
yani bence bu durumu sakin bi dille sorgulamalısın zaten mühim olan ordan silmek değil bunuda göz ardı etme cnm.

hatıra amaçlı saklanırmı ya neyin hatırasını saklıyo allah aşkına.zaten 4yıl kimsyele çıkmamasıda unutamadığının göstergesi.seni üzmek istemme ama 4yıl kimseyle çıkmadığı için seninle deniyor.bakalım biriyle olabilecekmiyim diye.olursa devam edecek.kızı unutamadığını görürse bırakacak

sevgilisiyle çekilmiş fotoları hatıra olarak saklamak mı:53::53::53::53:

valla canım bana çok ters böyle şeyler... hiçte anlayış filan gösteremem kusura bakmasın yani...

adam demek ki eski sevgilisini unutamamış, fotolarını silmeye bile kıyamıyor baksana...:19:

iyi düşün canım....:20:

bende eski sevgilimin bir tane fotoğrafını ve o almadığı halde onunla sevgiliyken aldığım bi yüzüğü, hayatıma yeni birisi girdiği halde saklıyordum. o yüzüğe garip bi anlam yüklemiştim nedense.. eski sevgilimden ayrıldıktan kısa bir süre sonra şimdiki sevgilimle görüşmeye başlamıştım. o fotoğrafı saklarken ve yüzüğü parmağımdan çıkarmazken eski sevgilime karşı hiç birşey hissetmiyordum. çok garip ama hatıra kalsın istiyordum. 1 sene sonra fotoğrafı şimdiki sevgilim gördü, kızmadı ama ona bakınca o an kendimi kötü hissettim ve yanlış yaptığımı anladım. hemen yırttım attım. o 1 sene içinde baktınmı derseniz bakmadım bile. zaten bana aldığı herşeyi atmıştım.

daha sonra ilk 1. yılımızda şimdiki sevgilimle tatile gittik, yüzüğümde denizdeyken parmağımdan kaymış, kaybettim. ona ait hiç bişey kalmadı. iyi de oldu. saklamamak daha doğru. sevgilim fotoğrafı gördüğünde belki onu unutamadığımı düşünmüş olabilir ama yoktu öyle bişey. gerçi 17 yaşında filandım saklarken, çocuktum resmen ama sizin sevgiliniz çocuk denilecek yaşta değil. gayet mantıklı düşünebilecek yaşta bir insan. sizle beraberken hala o fotolar saklanıyorsa, özellikle de 1 değil bir sürü ayrıca videolar filan, bence altında bişey arayın derim.

sakin olmaya çalışarak konuşun derim.

Bunu anlamanın bir yolu var.İlk önce kendine hakim ol ve sonra adam gibi bir araya geldiğinizde hatta bilisayar yanınızdayken bu durumdan çok rahatsız olduğunu söyle ve silmesini iste.sakince anlat bunu.Hatıra amaçlı saklıyorum dicek yine sende şuanda hayatında kendisinin olduğunu ikinizin hatıralarını saklamanın daha güzel olacağını söyle.Böyleee melek gibi sakin sakin anlat söyle.Silerse sorun yok ama sert çıkarsaaaa o zaman işte kopartabilirsin kıyameti.başlarım hatırasına yaa çok afedersin canımda.bu yüzden sen üzülmek zorunda değilsin.şimdi için içini yiyo.kız belli çok çektirmiş ama yinede ne işi var fot. onda yaa

yani evettt kız bide bunun agzına etmıs afedersınız melek gıbı bı kız deilmiş ki anısına saygı duysun...bu benım saftırıgı boynuzlamıs terketmıs gıtmıs neyın hatırası bu yanı....

henuz bulusmadık bu konuyu konusmadık telde felan soylemek ıstemıyorum

aklıma geldıkce sınırlenıyorum sonra sakınlestırıyorum kendımı

dişimi göstermenin vaktı geldı :kkk:

canım en başında keşke tepkini belli etseydin.sert bi şekilde demiyorum ama onun senin acını anlayacak şekilde..örneğin ^bu yaptığın doğru mu ^ deseydin.aynı şeyi ben yapsam ne hissedersin deseydin.belli ki kız onda çok yer etmiş unutmak kolay değil..ama seninle başladı seninle yoluna devam ediyor o zaman sana saygısından o hatıraları silmeye eli gidecek..güzel haberlerini bekliyoruz =)

Back
X