Sizce onunla konumal mym?

bi arkadaşım var beraber büyüdük annesi vefaat etti zor anlarında yanında hep ben vardım..sonra arkdaşım nişanlandı ama istemiodu evlenmeyi dedim yapma etme kndininde başkasınında hayatını mahvetme die ama bn ne yaptığımı biliyorum dedi ve çocuğa kötü davranıyodu bu arada nişanlıyken başkalarıylada grştüğünü öğrendim ve biraz mesafe koydum aramıza neyse rtık düğün zamnı yaklaşıodu gelinliğini almaya gidiomuş bnide çağırdı yine herzaman olduğu gibi bn vardım yanında ama her seferinde nişanlısında bahsederken salak fln die bahsediodu bnde sinirlenip evlenme diodum düğününü yaptık herşey muhteşemdi her istediği olmuştu..düğünden bir gün sonra arkdaşımı tkrar evine gtrdiklerini öğrendim.meğerse yediğim içtiğim ayrı gitmeyen arkdaşım kız deilmiş.şok oldum günlerce uyuyamadım yolda gördüm ama knuşmadım.evlendiği çocuk hastanede fln yatıomuş.bunu ndn yaptı bile bile nie evlendi mrk ediorum ve onun bi arkdaşada ihtiyacı olduğunu biliyorum ama onunla knuşmak gelmio içimden sizce ne yapmalıyım?:1no2:

aaa iyi yapmışsın bak terbiyesize
evlenmeden beraber olmuş ha
haklı kocası eve getirmekle kız değilmiş baksana
konuşma tabi

çok üzüldüm ama arkadaşına değil sana
böyle nasıl düşünebiliyorsun,
senin gibi düşünen insanlar yüzünden intihar eden,toplum dışına itilenkızların sayısı o kadar çokki
çevrendeki erkeklere de yüz çeviriyormusun evlenmeden ilişkiye girdiği için
sen arkadaşınla seks yaptığı için konuşmuyorsun ha dumura uğradım resmen

asla arkadasımı yarı yolda yanlzı bırakmam.. sonucta hayat onun beden onun kim ne karısır.. şu ara kötü zamanında yanında olmadıktan sonra ben neyleyim arkadası..

Back
X