Doğuma Hazırlık sizce park beşik mi daha iyi oluyor yoksa ahşap mı kızlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

secreterya

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
10
0
16
İstanbul
merhaba kızlar ! çok kararsız kaldım doğuma 2 ay kaldı ama hala beşik alamadım sizce hangisinden alayım park beşikler pek içime sinmedi de:(

merhaba kızlar ! çok kararsız kaldım doğuma 2 ay kaldı ama hala beşik alamadım sizce hangisinden alayım park beşikler pek içime sinmedi de:(

gerçekten bu konuda bir yardımcı olsunlar benim zamanım daha var ama bende prensesime hangisini alsam kararveremedim babamız tutturdu büyüyen karyolalı beşik alalaım uzun ömürlü olsun diyor arkadaşlarım park beşik al kullanışlı ve rahat diyor bense şu küçük şirin sepet beşiklere bayılıyorum tecrübelerinizden faydalanalım annelerr bize yardım edin...

Ya tamam kullanışlı oluyordum ama gercekten park yataklar cok çirkin. Buyuyen yataklarda cok gereksiz. 10 15 yıl aynı yatakta mı yatacak. Hic mı vurup kırıp eskitmicek cocuk. En iyisi büyük ölçülerde kademeli sonradan yanları çıkabilen 5-6 yasa kadar kullanilabilen ahşap yatak

park yatak dediğiniz oyun parkı diye satılan yataklar sanırım. biz onlardan aldık. gerektiğinde yatar, gerektiğinde taşınabilir olduğu için gittiğim yere götürürüm (sık sık şehir dışına çıkma durumumuz var.2 ay evimdeysem 2 ay değilim) file olduğu için çarpma durumuda olmaz, ayaklanmaya başlayınca çıkatırım ilk katını oyun parkı olarak kullanırız, daha güzel yatak alırız diye düşündük.

bende çok araştırdım. Büyüyen yataklar öyle 10-15 yıl kullanılmaıyormuş zaten. beşik kısmı çıkınca yatak çcuk için küçük kalıyormuş. bende o yüzden park yatak aldım 1-2 sene oeda yatar sonrasındada uygun karyola alırım diye düşündüm.park yataklar büyüyen yataklar kadar gösterişli değil ama çevremde kullanan herkes çok memnun.

Ben ahşap beşik aldım çokda memnunum annem illa park beşik alalım dedi ama ben hiç sevmedim onları .Naylon kullanışsız geldi sanki çocuk dönse beşikde hareket edecek.o yüzden 4-5 yaşına kadar olan beyaz bir beşiği var kuzumun.Ön tarafı kademeli şimdi ayağa kalktığı için yükselttim .düşme durumuda yok çok şükür.Daha sonrada bazalı bi yatak alırım olur biter

tatlım ben hastande çalşıom..çoğumuz kendi memlekeitmizde değiliz ve hemşire arldaşlar ve kadın doğum uzmanımızda park yatak almış bir sakıncası yok tatlım ç..bende hamileyim eylülde doğum ve park yatak alacam..kullanışlı diye alıyorum ve taşınma dudumuz olduu içimn

valla bizim de atama tayin durumlarımız var ama park yataklar bir türlü içime sinmiyor.. mobilya beşik almassam içimde kalır.. bu yüzden ben mobilya beşik alıcam:31:

görüntü olarak benimde içime park yatak sinmiyor. ama ailemin yanına kalmaya gittiğimde felan çok iyi olur diye düşünüyorum kullanış açısından. ayrıca kullanan herkezde memnun

nıye ıcınıze sınmıyor anlamdım park yatagın ne kötülüğü varkı cocuk biraz ayaklandımı kendısı gırıp cıakbılıyor düşme tehlıkesıde yok karyolalara göre kafasını orasını burasını carpacak yerıde yok yumusak benım cok ıcıne sınmeyıp karyola alan arkadasım karyolayı cocuk odasında süs yapıp sonradan park besık aldıalr ben kraftın aldım park yatagını cocuk dönmeye tutunup lkalkmaya baslayana kadar ıkıncı katında yatırdım kendı şiltesı vardı zaten onun üstüne battanıye serdım üstüne car5saf ayaklanmaya baslayınca orta katı cıakrdım ortopedık yaylı yatak aldım ıcıne yatagın ölcülerınde 3 yasına kadar yattı içinde sonrası cocukodası aldık park yatak yepyenı kaldı kaldırdık ıkıncı olursa dıye her gıtıgımız yere götürdük cok rahat ettık
yalnız park yatak alıcaksanız uzunlugu olanlardan alın kare boyu kısacık olanlar var onları alırsanız kısa süre kullanılıyor 60*120 cm lıkler var onlar kullanıslı oluyor

Ben mobilya aldım annem ve ablam park besikte ısrar ettiler ama benimde içime sinmedi sanki uyumak için değilde çocuğu içine koy oynasın gibi geldi bana kenarları açılan besikten aldık ilerde ayaklaninca açarız diye

bende park yatak alıcam ahşap bebek beşikleri harika ama minikleri çok seviyorum ben onuda ne kadar kullanıcak diye düşünerek park yatak almaya karar verdikkkk:49::))

Eki Görüntüle 460994

Biz bunun siparişini verdik ev içinde uyumlu, evin bir parçası olsun diye rengini araya taraya bulup karar verdim. Bebek için konforu sağlamak bizim elimizde diye düşünüyorum o nedenle pratik, kullanışlı olmasına dikkat edip mantığımı ön plana almaya özen gösterip ileriyi düşünerek hareket etmeye çalışıyorum. Tavsiye ederim :)

Ben kizima buyuyen yataklardan almistim. 2,5 yasinda kenarlarini cikardik gayet guzel bir oda oldu. Ayrica birde sallanan besik almistim ben. Uzun sure gunduz onda yatirdim ama tabi yalniz birakamiyordum.
Simdi buyuyen yatagimizi tekrar kucultup dogacak bebegime vericem.Agzi var dili yok rahatsiz olacagini sanmam. O oda bebegin olacak. Kizim da 4,5 yasinda. ona da istedigi odayi alicam. Bir tasla iki kus. Zaten kiskanclik yapiyor simdiden. 4,5 senede digeri kullansin ona da akli basina gelince istedigi odayi alirim. 10 sene de yeter bir mobilya icin artik. Ama bu arada sallanan kolay tasinabilen bir yatak da alicam ilk basta. 3 ay onda yatar. sonra odalar ayarlanicak. Yonca diye bir markanin kullanmistim da vermistim onu. cok memnun kalmistim ondan. gene bakarim oyle birsey. İlk aylarda zaten ayni odada yatiyorum ben. Gerektiginde besigi odama koyup yatagina yatiririm vs. Park yatak sevemedim ben de nedense. Mobilya hosuma gidiyor. Dolap vs. bir suru sey lazim sonucta.Esyasi bezi oyuncagi.

annenesi kızıma pembeli bir cocuk odası aldı bende park yatak alcam biraz buyuyunce odosında yatar park yatagıda kaldırırım sonra bir bebegim olursa ona kullanılır diye düşünüyorum ama bende su konuda kararsız kaldım park yatakmı alsam yoksa salıncakmı. salıncagı 5 yaşına kadar kullanabiliyor hem en az 2 yaşına kadar bende yatacak sizce ne yapsam.

bende park yatak mı ahşap beşik mi diye gidip gelenlerdenim...

ama yaz tatillerinde felan bebek nerde yatacak telaşı olmadan kendi yatağında yatırırım diyorum...çok ta önemli mi onu da bilmiyorum ayrıca...off bu akrarsızlık beni öldürecek...

Ben her ikisinden de almıştım. Park yatağı ilk doğduğunda yatak odasında kullandım. Ama şimdi odasındaki beşiğinde yatıyor. Park yatağın taşınması kolay olduğundan salonda, balkonda içerisine oturtup oyun oynatıyorum. Eğer birini tercih etmeniz gerekirse kesinlikle ahşap yatak derim. Zaten beşik özelliği taşıyor hatta gidip mobilyacıdan yaptırın hem daha düşük maliyet olur hem de sunta değil gerçekten sağlıklı ahşap malzemeden üretilmiş olur.

Back
X