• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce pipi mi kordon mu?

runkelid

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2017
18
23
38
34
CB2A5FD4-5706-458B-9C9B-BEAEE9DE45F1.jpeg
merhabalar sizce ultrason görüntüsündeki bu çıkıntı pipi mi kordon mu? Pipi bu kadar büyük olabilir mi? 15 haftalığız

Son düzenleme:
oyumu pipi den yana kullanmak istiyorum canim zaten utrasonla kac kat buyutulerek goruluyor ,resimler cekiliyor yani kocaman dedigin pipi aslinda minicik biseydir ..insallah gonlunden gecen olsun ,saglikla gelsin pasan 🤲💞

Pipiye benziyor.. büyütülerek gösterdiği içn öyle çkmş aslnda mnck

Detaylı da 20. Hafta pipinin resmini çekmişti doktor kılçık gibi bişeydi yani bu büyük biraz :) 15. Haftadaysan söyler artık söylemedi mi?

Detaylı da 20. Hafta pipinin resmini çekmişti doktor kılçık gibi bişeydi yani bu büyük biraz :) 15. Haftadaysan söyler artık söylemedi mi?
Söyledi erkek dedi bir oğlum var Allah saglık versin önce tabiki ama gönlümden bir de kızım olsun diye geçiyordu o yüzden yani :)

oyumu pipi den yana kullanmak istiyorum canim zaten utrasonla kac kat buyutulerek goruluyor ,resimler cekiliyor yani kocaman dedigin pipi aslinda minicik biseydir ..insallah gonlunden gecen olsun ,saglikla gelsin pasan 🤲💞
Aminnnnn hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻🤗

o kocaman pipi fotosundan bende de var , aynen ilki erkek , ikinci de insan kız olsun istiyor ama sağlık versin allah , ben de detaylı ultrasona kadar belki kordondur diye dusunmeye devam edecegim : )

Benim bebişin de böyle doktor erkek dedi ama sanki çok büyük gibi kordon olabilir mi

Eklentiler

• 75A15826-D644-4321-AA11-98236545DDB0.webp
    75A15826-D644-4321-AA11-98236545DDB0.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 799
Benim bebişin de böyle doktor erkek dedi ama sanki çok büyük gibi kordon olabilir mi
Öyle kocaman duruyor ultrasonda bugün bende benimkinin pipisini gördüm de o da büyük duruyordu ekranda 16 haftadan sonra söylenen cinsiyet genelde dogru oluyor bize 20 haftada ilk söylemişti doktor emin olamadık sonradan hiç göstermedi diye ama bugün özele gittim açık açık gördüm seninki de çok net erkek bence

Öyle kocaman duruyor ultrasonda bugün bende benimkinin pipisini gördüm de o da büyük duruyordu ekranda 16 haftadan sonra söylenen cinsiyet genelde dogru oluyor bize 20 haftada ilk söylemişti doktor emin olamadık sonradan hiç göstermedi diye ama bugün özele gittim açık açık gördüm seninki de çok net erkek bence
17 haftalık doktorda çok net söyledi ama eve gelipte resime baktıkça sanki bu kadar büyük olamaz falan diye endişelendim. Bi kızım var Buda erkek olsun çok istiyorduk

17 haftalık doktorda çok net söyledi ama eve gelipte resime baktıkça sanki bu kadar büyük olamaz falan diye endişelendim. Bi kızım var Buda erkek olsun çok istiyorduk
Ultrasonda normalden büyük durması çok dogal zaten ultrason görüntüleri büyütüp gösteriyor

Benim fotoda daha da büyük doktor öyle verdi net çekip verdikleri için böyle çıkıyor.

o kocaman pipi fotosundan bende de var , aynen ilki erkek , ikinci de insan kız olsun istiyor ama sağlık versin allah , ben de detaylı ultrasona kadar belki kordondur diye dusunmeye devam edecegim : )
Yarın detaylıya gireceğim merakla bekliyorum bende sonucu bildiririm 😌

Al bendende o kadar yavrularını Allah bağışlasın bende benimki daha büyük duruyor baksana 😄 yarın detaylıya gireceğim inşallah merakla bekliyorum bakalım hayırlısı olsun

pipi canım korkma ultrason buyuk gosteriyo :d
Yok korkmuyorum ya bi oğlum var bi de kızı olsun istiyor insan tabii önce hayırlı sağlıklı gelsin tabi de hani belki kordondur kızdır diye ümit etmeye devam ediyim mi diye sordum umut yok mu diyorsun 😄 Neyse vardır rabbimin bildiği elbet başımızla beraber 😌

Pipi bence de. Kız olunca 3 çizgi veya 3 nokta şeklinde oluyor. Ilk bebeğimde doktor usgde gösterirken nasıl anlaşılıyor kız oldugu gösterirmisiniz demistim tek tek anlatmıştı ordan biliyorum.
Bir de erkekler daha çabuk gösteriyor 12 13.haftalarda söylemiştir cinsiyetini.
Allah sağlık versin saglikla gelsin

Back
X