Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotograf yokArkadaşlar adetime 4 gün var normal test negatif dayanamayıp erken testte yaptım. Hayalı bir çizgi çıktı sizce o çizgi var mı 5 dakika içinde foto çektim
Tekrar yazdım canımFotograf yok
Fotograf net olmadığı icin goremedim. Cizgi varda bile erken testler hatali pozitif verebiliyorlar.Arkadaşlar adetime 4 gün var normal test negatif dayanamayıp erken testte yaptım. Hayalı bir çizgi çıktı sizce o çizgi var mı 5 dakika içinde foto çektim
Fotograf yok
çok hayaliArkadaşlar adetime 4 gün var normal test negatif dayanamayıp erken testte yaptım. Hayalı bir çizgi çıktı sizce o çizgi var mı 5 dakika içinde foto çektim
Ben gördümArkadaşlar adetime 4 gün var normal test negatif dayanamayıp erken testte yaptım. Hayalı bir çizgi çıktı sizce o çizgi var mı 5 dakika içinde foto çektim
Bi golgelik var hemen ciktiysa olabilir. Bende 4 gun kala erken gebelik testi yaptim negatif bekliyorum 2 gun kaldi. Bazen erken testler yaniltiyormus burda gormustum istersen yarın tekrarla yada direk kan ver garanti olsun. Insallah vardirArkadaşlar adetime 4 gün var normal test negatif dayanamayıp erken testte yaptım. Hayalı bir çizgi çıktı sizce o çizgi var mı 5 dakika içinde foto çektim
Sağol canım evet cizgi varla yok arası ama normalde kesin çıkar diyorlar erken gebelik testinde inşallah vardır umut hep varBi golgelik var hemen ciktiysa olabilir. Bende 4 gun kala erken gebelik testi yaptim negatif bekliyorum 2 gun kaldi. Bazen erken testler yaniltiyormus burda gormustum istersen yarın tekrarla yada direk kan ver garanti olsun. Insallah vardir❤
Çok sevindim gördüğüne inşallah yanılmayız adetimi bekleyip öyle kan vericemBen gördümVar gibi kan verib
10. Gün bugün siz ne düşünüyorsunuz erken mi sizceçok hayali
bişiy var yumurtlamadan kaç gün geçti
Sağolun öyle yapıcamBende göremedim. adet gününüzün geçmesini bekleyin.
evet canım erken ama ben hayali bişiy gördüm sen yine çok bel bağlama inşallah iki gün sonra ilk idrarla yap koyulaşır10. Gün bugün siz ne düşünüyorsunuz erken mi sizce![]()
Evet çok sevinmemeye çalışıyorum erken gebelik testi kalmadı elimde ama normal testle yapıcam tekrar tekrarevet canım erken ama ben hayali bişiy gördüm sen yine çok bel bağlama inşallah iki gün sonra ilk idrarla yap koyulaşır
göremedim ben Zaten erkenmiş gününüzü bekleyin benceArkadaşlar adetime 4 gün var normal test negatif dayanamayıp erken testte yaptım. Hayalı bir çizgi çıktı sizce o çizgi var mı 5 dakika içinde foto çektim