Gebeliğe Hazırlık Sizce pozitif mi arkadaşlar yardımcı olur musunuz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Insolsun

Neyse Ki Yarın Var Umutların En Sevdiği Gün ☘️🕊️
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2020
986
1.124
33
32
Arkadaşlar adetime 4 gün var normal test negatif dayanamayıp erken testte yaptım. Hayalı bir çizgi çıktı sizce o çizgi var mı 5 dakika içinde foto çektim

Arkadaşlar adetime 4 gün var normal test negatif dayanamayıp erken testte yaptım. Hayalı bir çizgi çıktı sizce o çizgi var mı 5 dakika içinde foto çektim

Eklentiler

• IMG_20210312_142258.webp
    IMG_20210312_142258.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 213
Fotograf net olmadığı icin goremedim. Cizgi varda bile erken testler hatali pozitif verebiliyorlar.

çok hayali
bişiy var yumurtlamadan kaç gün geçti

Bi golgelik var hemen ciktiysa olabilir. Bende 4 gun kala erken gebelik testi yaptim negatif bekliyorum 2 gun kaldi. Bazen erken testler yaniltiyormus burda gormustum istersen yarın tekrarla yada direk kan ver garanti olsun. Insallah vardir 🙏

Bi golgelik var hemen ciktiysa olabilir. Bende 4 gun kala erken gebelik testi yaptim negatif bekliyorum 2 gun kaldi. Bazen erken testler yaniltiyormus burda gormustum istersen yarın tekrarla yada direk kan ver garanti olsun. Insallah vardir 🙏
Sağol canım evet cizgi varla yok arası ama normalde kesin çıkar diyorlar erken gebelik testinde inşallah vardır umut hep var ❤️🙏

evet canım erken ama ben hayali bişiy gördüm sen yine çok bel bağlama inşallah iki gün sonra ilk idrarla yap koyulaşır
Evet çok sevinmemeye çalışıyorum erken gebelik testi kalmadı elimde ama normal testle yapıcam tekrar tekrar

Çok silik gördüm bende . İnşallah vardır 🙏

Ben de gördüm cizgiyi normal kaset testle yapsan da cikiyor ben oyle ogrenmistim 10.gün 😊 yarin sabah ilk idrarla ucuz test yap bence cikar insallah 🤗

göremedim ben Zaten erkenmiş gününüzü bekleyin bence

Back
X