- 10 Şubat 2024
- 192
- 86
- 18
- Konu Sahibi maysahanim
-
Normalde yaptim ama cok zor gormek ilk 5 dakikada cikti kuruma cizgisi olabilir sivilcelemeye basladim sanirim regl olucamNormalden dene istersen varsa onda çıkar zaten inşallah hamilesindir
Bence hamile olabilirsiniz cift cizgi gibi kan testi verin en kesin son
Bence hamile olabilirsiniz cift cizgi gibi kan testi verin en kesin
Bu gun yaptim iki dakikada cikti 2nci cizgi dpo 11 yaniNormalden dene istersen varsa onda çıkar zaten inşallah hamilesindir
Testin fotosunu atar mısın canım. Bir de markası nedirBu gun yaptim iki dakikada cikti 2nci cizgi dpo 11 yaniaslinda subatda hamile kalmistim dpo 12de boyle bir cizgi olmuştu maalesef martda kaybettim ve bu ay korunmayi birakip sonrada olmadi galiba ocaktda turt disi tatili sonrası deneriz biraz relaks olalim dedik ama bak allahin işine hemen kalmis
Evitest normal gebelik testi ama duyarliligi 20melTestin fotosunu atar mısın canım. Bir de markası nedir
Ucuz olan gebelik testlerin hassasligi 25mel diye okumustum belki oglen yaptigim icinde olabilir cok dikkatli bakarsan hafif cizgi varTestin fotosunu atar mısın canım. Bir de markası nedir
Türkmenmay senUcuz olan gebelik testlerin hassasligi 25mel diye okumustum belki oglen yaptigim icinde olabilir cok dikkatli bakarsan hafif cizgi var
Bence gebelik var canım hepsinde de çizgi var. Evitestte baya hassas bir test ben ona güveniyorum. Benimde kaç gündür lekelenmem var lh testi yaptım aynı seninki gibi çıktı acaba gebelik testi de denesemmiEvitest normal gebelik testi ama duyarliligi 20mel
Catlamadan 3gun sonra Gebelik varmi diye her gun kontrol etdigim ovulasyon testide ikinci cizgi silik bile olmuyordu bende yapmayi biraktim onuda demin normal ucuz gebelik testi ile birlikte yaptim ama benim ovu testide gebelik testide ikincideki cok ucuz bir test
Sonuç kan verdiniz miBu gun yaptim iki dakikada cikti 2nci cizgi dpo 11 yaniaslinda subatda hamile kalmistim dpo 12de boyle bir cizgi olmuştu maalesef martda kaybettim ve bu ay korunmayi birakip sonrada olmadi galiba ocaktda turt disi tatili sonrası deneriz biraz relaks olalim dedik ama bak allahin işine hemen kalmis
Agy gowy sorapsynlagy
Türkmenmay sen
Bence gebelik var canım hepsinde de çizgi var. Evitestte baya hassas bir test ben ona güveniyorum. Benimde kaç gündür lekelenmem var lh testi yaptım aynı seninki gibi çıktı acaba gebelik testi de denesemm
Barla nace gun bar regline 2 gun barka gorkezyar solak bolup ondan öñ diñe negativdi menka yone turkiyede bolsan innovita bar erken gebelik turkmenistandaky erken gebelik testleri biraz biderekBence gebelik var canım hepsinde de çizgi var. Evitestte baya hassas bir test ben ona güveniyorum. Benimde kaç gündür lekelenmem var lh testi yaptım aynı seninki gibi çıktı acaba gebelik testi de denesemmi
Yok bu gun pazar gunuSonuç kan verdiniz mi
Şuwatlykça dine ikimiz barhawa barsinem basyp alypdyrsa biz
Barla nace gun bar regline 2 gun barka gorkezyar solak bolup ondan öñ diñe negativdi menka yone turkiyede bolsan innovita bar erken gebelik turkmenistandaky erken gebelik testleri biraz biderek
Ay meñ bilenem 3 bolyar onda , hawa barla mañada ayt belki isleyan bolsañ bolsunda
Howa 3 boldyk. Wayy 5 yyl bari isleyanleAy meñ bilenem 3 bolyar onda , hawa barla mañada ayt belki isleyan bolsañ bolsunda
Buw ginekologyñ name diyyar galmamasynHowa 3 boldyk. Wayy 5 yyl bari isleyanle
Yoldaşymam gowy menem gowy barlatdym. Doly 5 yyl dal. 2 yyldan son ekizlem galdy olam 7 aylykka suwym gidip ir dogurdym ikisem yyrldy 2 ay yaşap. 1 yarym yyl barem galanokBuw ginekologyñ name diyyar galmamasyn
Dushundim ay aydyshyna gora yone galana menzeyar mende lekelenme bolmady yone kop kishide bolyar ve shondanam bilyaler ertir irdene test edip gor hany belki Allajan galandyrYoldaşymam gowy menem gowy barlatdym. Doly 5 yyl dal. 2 yyldan son ekizlem galdy olam 7 aylykka suwym gidip ir dogurdym ikisem yyrldy 2 ay yaşap. 1 yarym yyl barem galanok
Yoldaşymam gowy menem gowy barlatdym. Doly 5 yyl dal. 2 yyldan son ekizlem galdy olam 7 aylykka suwym gidip ir dogurdym ikisem yyrldy 2 ay yaşap. 1 yarym yyl barem galanok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?