Sizce pozitif mi

Dilanmay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2025
19
7
1
25
Arkadaşlar ben pcoyum 2 aydır tedavi oluyorum 5 gündür adetim gecikti test yaptım sizce bu pozitif mi acil
chatgpt-1754912683772.webp

Bence de hamilesiniz 🥰 benim ilk öğrendiğimde bundan daha silikti 🙈 bence hemen kan testi verip değerinize baktırın emin olursunuz hem de ❤️
İnşallah hamileyimdir 3 senedir istiyorum. Hiç inanmıyorum şu an boşuna heveslenmekte istemiyorum. Daha öncede birçok testte böyle çıktı . Kan verdim negatifti hep

İnşallah hamileyimdir 3 senedir istiyorum. Hiç inanmıyorum şu an boşuna heveslenmekte istemiyorum. Daha öncede birçok testte böyle çıktı . Kan verdim negatifti hep
Enteresan bu kadar belirgin çıkaran negatif testler oluyor mu gerçekten.😓 Hem de iki farklı markayla. O halde yine hemen kan testi verin ki emin olun 🙏🏻 zaten adet tarihiniz de geçmiş 🙏🏻 inşallah pozitiftir🤲🏻

Enteresan bu kadar belirgin çıkaran negatif testler oluyor mu gerçekten.😓 Hem de iki farklı markayla. O halde yine hemen kan testi verin ki emin olun 🙏🏻 zaten adet tarihiniz de geçmiş 🙏🏻 inşallah pozitiftir🤲🏻
Ahh inşallah bu aralar alabileceğim en güzel haber olur. Yarın kan vereceğim umarım pozitif olur♥️

İki attığım testte de pozitiflik var mı

Back
X